Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Motosiklet orta sehpa sıkıntısı

Hocam bunu en iyi motrcu usta anlar, sizin motora uygun bi orta sehpa varsa veya orijinalini bulabiliyorsanız yenisiyle değiştirin.
  2. RevenKalr

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

2-3 hafta sonra söyleyeceğim hocam. Hayırlısı olsun
  3. RevenKalr

Hocam çok uzatmadan bir kaç hafta deneyeceğim, baktım eskisi gibi olmuyor ayrılmak en iyisi olucak
  4. RevenKalr

Hocam ne hissettiğimi anlayamıyorum, çok seviyordum ama ögrendiklerimi dusundukce midem bulanıyor. 1731524973 Hocam adını koyalı 2 ay oldu ama 6 7 aydır böyleyiz oncesindede yakin arkadastik zaten
  5. RevenKalr

Doğruyuda doğrumuda bilmiyorum ki
  6. RevenKalr

Tamamen önemsiz hale geldigini dusunuyorum onun için, konuşmaları mimikleri herşeyi kesinlikle umursamadığını gosteriyor. Ama ben gecmiste boyle birsey yapmasini kaldiramiyorum, devam edecek miyim bilmiyorum 1731523118 Hocam test edebilecek biri olduğumu düşünmuyorum, yapamam öyle bir şey...
  7. RevenKalr

Hocam kendisini gerçekten çok seviyordum, aşık olabileceğim en iyi şekilde aşık olduğumu düşünüyorum, çok iyi bir ilişkimiz vardı ama ben biraz daha kapalı düşünceli bir insanım o bu konularda biraz daha açık. Ne kadar çok sevsemde bu öğrendiklerimden sonra duygularım çok bastırıyor, ayrılmam...
  8. RevenKalr

Öyle yapıcam hocam, bir süre kafa dinleyip devam etmeye çalışıcam. Olmazsa onuda üzmenin manası yok, sen yoluma ben yoluma 1731514121 Hocam yazdığınızı tekrar tekrar okuyorum, bu düşünceye girip onun yanında kalmak istiyorum ama yüzüne bile bakasım gelmiyor hatırlayınca.
  9. RevenKalr

Teşekkürler hocam, tavsiyenizi dikkate alacağım
  10. RevenKalr

Arda abim aklıma yemin ederim sen geldin dün konuşup dertleşmek için, ama yazmaya yüz bulamadım 1731487534 Bebi anlayıp değer verdiğini, eski hataları olduğunu düşünüyorum. Sevdigim için duygularımı bastırıp devam etmeyi deneyeceğim, baktım yapamıyorum. Allah a emanet der yoluma bakarım
  11. RevenKalr

Ben o üzülmesin diye sarilirken operken bile soruyorum, diğer insanların küçükken bile böyle şeyler yapabilmesini aklım almıyor, uyku tutmadı bugün, forumda sabahladim
  12. RevenKalr

Hocam telefonda bana ağlamsdi zaten, konuşuyorduk ve tutsmsdı kendini telefonu birskti biyere aglama seslerini duydum 1731462228 Dostlar iyi değilim cevap verebilecek gibi hissetmiyorum
  13. RevenKalr

Hocam gerçekten çok iyi bir çifttik, kitap yazılırdı yaptıklarımıza. Ama dediğiniz gibi, düşüncelerimle başbaşa kalıp karar vermem lazım, eğer duygularım değişmiyorsa ayrılmak ikimiz içinde en iyisi olur.
  14. RevenKalr

Hocam biraz düşüncelerim ile başbaşa kalıp dediğiniz gibi yapıcam. Ama duygularım mantigimin önune gecmesin diyorsanız büyük ihtimalle bunu kaldıramayacağımı ve ayrılmak isteyeceğimi söyleyeceğim gibi geliyor.
  15. RevenKalr

Sevgisinden eminim, hatta bulduğu en iyi kişi olduğumada eminim. İçimde birşeyler var, kaldıramıyorum. Şuan düzgün biri olduğunu görüyorum, beni sevdigini de goruyorum ama geçmişte bunu yapması (yaptığı yaş çok onemli zaten) beni bastırıyor. Ayrılıcakmıyım bilmiyorum, duygularım ve erkekliğim...
  16. RevenKalr

Kendi söyledi, ayrılacağımi dusundugu icin agladigini dusunuyorum. 1 kişiyi hata diye kabul edebilirdim ama 2 yi bilmiyorum
  17. RevenKalr

Hocam ileriki zamanlarda olsa kaldırabilirdim, 19 20 li yaşlarında uzun ilişkisinde olsa ve sonradan ayrılsalar tamam derdim. ama 16 yaşinda kendini koruması gerekirken (bence) 1 de degil 2 kisiyle bu dediklerim olduğundan çok koyuyor. zamana ihtiyacım var dedigimde sen yazmadan yazmicam...
  18. RevenKalr

Doğru gelen geçmişi düşünmeyip devam etmek ve geleceğe odaklanmak. Ama bunu da kaldıramıyorum, aklıma geldikce kotu oluyorum ve onun yanındaykende onu da buyuzden uzmek istemiyorum. Dogru geleni yapmak çok zor geliyor şuan
  19. RevenKalr

16 yaşındayken 1731451991 Hocam kötü huyları yok, olsa bile benim için bir kac seyden vazgectigini bile gordum. kisiligide sorunlu degil çevreside. Sizin dusunceniz gibi düşünmek istiyorum ama bilinç altım beni yedikçe yiyor, @EsdeathSama nın dediğini yapıcam sanırım, bir süre geçtikten sonra...
  20. RevenKalr

Hocam sindirip sindiremeyecegimi bilmjyorum, kendisiyle konustum zamana ihtiyacim oldugunu soyledim. O ayrilmami kabul etmedigini cocukluk hatalari oldugunu ve takmamam gerektigini pisman oldugunu soyledi. Cidden bilmjyorum 1731450020 O gözle bakmak istemiyorum, evlenmeyeceksem şimdide takılıp...
Top Bottom