Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Yurtdışına Nasıl Adım Atabilirim?

F Freelancerlıktn gelirimi arttırıp yapmayı düşündüm fakat güzel ve güvenli yerler genelde vize istiyor, bir de üniversite okumak istiyorum avrupa da 1791053137 Araştıracağım hocam dediklerinizi, ingilizcemi kısa sürede b2 ye çekebilirim diye düşünüyorum. Kendimi Almanca öğrenmeye vereceğim biraz
  2. RevenKalr

❌İndirim Bitti! Auhma Taşınabilir Kompresörlü Hava Pompası 4000mah 599₺

Bende alamadım 1791053354 Hocam bundan lazımdı bana, başka indirim kodu vesaire var mıdır
  3. RevenKalr

Yurtdışına Nasıl Adım Atabilirim?

Selamlar dostlar, burada bilen bilgisi olanlar var ise onların tavsiyesini bildikleri bilgileri almak için sormak istiyorum, şimdiden çok teşekkür ediyorum. Öncelikler Kendimden bahsedeyim, 20 yaşındayım 2 yıllık grafik tasarım okuyorum ve freelence video editörlüğü yapıyorum ve B1 seviye...
  4. RevenKalr

128gb Telefonlar Yeterlimi

valla yıllardır cihazlarım hep 128, 60gb den fazla geçiremedim, bi telefonum 256 idi, onunla çekim yapıyordum o 90 falan olmuştu o kadar
  5. RevenKalr

❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

Dostlar mouse geldi, baya kaliteli hissettiriyor. Alma sebebim mac e bluetooth ile bağlayıp edit işlerinde kullanmaktı gayet işimi görüyor, alttaki tuşla anında hem mace hem oyun bilgisayarına geçirebiliyorum Ama dongle ı kasanın 3.2 usb sine bağladığımda mouseda takılma oluyordu, araştırdım 2.0...
  6. RevenKalr

Yurt Dışı Cihazlar İçin Taşınabilir Sim Kart Cihazlar İşe Yarıyor Mu?

Hocam ben önceden kullanıyordum yd 15 pro max, 8 ay açık oluyor 4 ay kapalı oluyor işte. yıl başında tekrar 8 ay açılıyor
  7. RevenKalr

Yurt Dışı Cihazlar İçin Taşınabilir Sim Kart Cihazlar İşe Yarıyor Mu?

Dostlar Yurtiçi iphone 13 ümü satıp yurt dışı iphone 16 pro almak istiyorum, 3 ay boyunca kapalı telefon...
  8. RevenKalr

❌İndirim Bitti! Auhma Outdoor Ac6636 210x210x140 Cm 6 Kişilik Otomatik Çadır 2406 TL

Kalitesi nasıldır? decathlondaki 4binliği alacaktım, 2 kişi kalmak için lazım
  9. RevenKalr

400tl Mousepad Önerisi

48*40 ölçülerinde arıyorum, trendyolda urzuva markası dikkatimi çekti. Ne önerirsiniz?
  10. RevenKalr

❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

Video editörüyüm, ergonomik mouselardan alacaktım ama düşmüşken bunu aldım, rahat bi şekilde uzun saatler kullanabilir miyim? aj159 kullanıyordum normalde ama bluetoothu olmadığından dongle ile uğraşmak istemiyorum
  11. RevenKalr

Bluetooth destekliyor mu, macbookta kullanıcam
  12. RevenKalr

❌İndirim Bitti! Honor Watch X5i 1,97’’ Amoled Akıllı Saat 1319 TL

Bi çocuğa hediye alarak aldım bu saatten, güzel bi saat, günlük kullanımda gayet iş görür
  13. RevenKalr

69k Ya 24gb 1tb mı Yoksa 60kya 16gb 512 GB mı

16ram artık yetmiyor,
  14. RevenKalr

Anker Q21i Nc Kronik Batarya Problemi Çözümü

Selam dostlar, Anker q21i nc kulaklığım bir süredir şarj alırken kırmızı ışığı yanıp yanıp sönüyordu, şarjıda oldukça hızlı bitiyordu. Araştırmama göre genelde insanların bataryasının şiştiğini gördüm ve ondan şüphelendim ki aynı durum bendede olmuş. Aşama 1: Kulaklığın sol pedini çıkartıp...
  15. RevenKalr

60 Bin TL Civarı Macbook Önerisi

M4 air tekli çekirdekte vesaire %50 daha güçlü, m1 max gpu gücünde geçiyor ama ben yine de m4 tercih ederdim, daha güncel. Kendimde kullanıyorum video editörlüğü yapıyorum banamısın demiyor eğer çok ram ihtiyacı olan işler yapılacaksa m1 max tercih edilebilir
  16. RevenKalr

60 Bin TL Civarı Macbook Önerisi

m4 air
  17. RevenKalr

Dostlar Bu Bilgisayar Neden Çöküyor?

Garantiden bu kartı değiştirmezler değil mi :/
  18. RevenKalr

clock speedi direkt sabitlemedim, sınırladım, şuanlık bir sorun yok gibi ve umarım çıkmaz. Bunların fiyatları malum bi asgari maaş seviyesinde şuan
  19. RevenKalr

Hocam 2 ayrı kablodan verip denedim ama 1-2 kere daha çökme yaşadım, sonra amd üzerinden ekran kartının mhz ini 2430 a sabitledim ve 50dk lık oyun süresince çökme yaşamadım, yaşarsam başka bi çözüm arayacağım 1789207471 Hocam ilana atıyorum 7700xt yi, driver problemi büyük ihtimalle bu sorun...
  20. RevenKalr

dediğinizi yapıyorum, güç kısmı tek bir kabloya takılı. kartı garantiye geçen hafta yolladım, bütün testleri sorunsuz geçtiğini söyledikleri bi kağıt ile birlikte gönderdiler 1789157952 Bir ara çok driver denemiştim ama fayda etmedi diye hatırlıyorum
Geri