Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Djı Mini 3 Fly More Comboyu İade Etmelimiyim?

Tr ye lito x1 in bataryası daha satışa gelmemiş sanırım, yurtdışından getirebilecek birini bulursam alacağım bir tane, sonuçta iş yaparken batarya başı kazanç demek
  2. RevenKalr

Anlamadım hocam, ekstra bir batarya alıcam onun dışında Lito x1 in menzili vesaire mini 3 den daha iyi sanırım 3 ü iade etmesemiydim diye düşünüyorum ama 8 bit, active track ve sensör yok, 4k da 30fps de sınırlıydı
  3. RevenKalr

Hocam satılmayıp elimde patlamasından korktum iade ettim 1778525972 litoyu sldım hocam, batarya yok fazladan umarım pişman olmam
  4. RevenKalr

Dostlar forumda ki 24.399 TL ye paylaşılan mini 3 fly more comboyu araba, emlak ve dükkan çekimleri yapmak için almıştım fakat drone da engel algılayıcı sensör ve active track olmaması içimi rahat ettirmiyordu derken yakın zamanda Lito X1 diye bir modelin çıktığını gördüm. Bu model de + olarak...
  5. RevenKalr

❌İndirim Bitti! Djı osmo pocket 4 creator combo

Bunun prosu çıkacak, aceleniz yoksa bekleyin derim
  6. RevenKalr

DJI Mini 3 Fly More Combo 24.399TL ÇÖKMELİK !!!!

Takip bir nebze var bu arada hocam, Quick shot modu ile
  7. RevenKalr

Adresi yanlış girmişim, sabah arasam düzeltirler mi
  8. RevenKalr

Aldım stok açıldı
  9. RevenKalr

Tamamdıe hocam bakayım sabahtan ama düz modeli 13 e falan düşerse daha iyi olur benim için
  10. RevenKalr

Hocam bu civarlara düşerse bana atar mısınız, reklamcıyım almam lazım
  11. RevenKalr

Yav samsunda yok, direkt alacaktım
  12. RevenKalr

Rx570 ısı değeri sorusu

75 gayet iyi hocam, 85 i geçince bi bakım lazım
  13. RevenKalr

Sizce hangisi? : iPad11 A16 | vs | Samsung Galaxy Tab S10 FE+

Macbook neo önermeyin insanlara 1777904132 M serisi işlemci güçlü fakat iPad sonuç olarak bir tablet yazılımına sahip, bilgisayar ile yapılan çoğu şeyi dümenden yapabiliyor ama yapıyormuş gibi gösteriyorlar. Programlardaki çoğu şey eksik. Arkadaşın o amaçla aldığını düşünmüyorum ama o amaçla...
  14. RevenKalr

Sizce hangisi? : iPad11 A16 | vs | Samsung Galaxy Tab S10 FE+

Apple serisi kasıyor bu arada, iPad 9 çıktığında aldım, iPad 10 çıkınca yavaşladı 11 çıkınca kullanılamayacak şekilde takılmaya başladı ben de gittim 11. nesili aldım o bile çok akıcı gelmiyor şuan. yazılım yenilendikçe yavaşladı benim izlemime göre, iPad Air pro falan alınmayacaksa düz tablet...
  15. RevenKalr

Sinematik Çekimler İçin Işık Önerisi Lazım!

Puluz PU529B Mini Video 64 LED Light Sürekli 6500K Işık Vlog Ürün Youtube Makyaj Vb. Çekimleri https://app.hb.biz/wfwrrR16GBUB Dostlar şu tarz birşeye ihtiyacım var, az ışık olan yerde soft bir görüntü vermek için sarı ampul rengini verebilmesi lazım. Örneğin yemek yaparken çekilen sinematik...
  16. RevenKalr

NS200 Projelik Toplama HK.

O motoru yapıp evraksız gezer ve yakalanırsan başın yanar, siciline işlenir dava dava gezersin. kaçak cg alıpta hayatı yanan çok gördüm
  17. RevenKalr

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

Haber ederseniz sevinirim hocam
  18. RevenKalr

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

https://www.idefix.com/apple-macbook-pro-m5-max-36-gb-2-tb-ssd-142-mgdu4tua-uzay-siyahi-p-21786742?vendorId=687&ref=akakce&v=1.53.4 Dostlar fiyat gereksiz ucuz, gönderilir mi bilmiyorum.
Geri