Arama sonuçları: *

• Users: fdg35
  • Order by date
  1. F

Ekran Kartı Montajı başka şekilde mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sistem topladım. Bilgisayar montajından çok anlamadığım için tanıdık bi bilgisayarcıya yaptırmıştım montaj işini. Ekran kartının başka bir şekilde takılamayacağını, sadece böyle takılabileceğini söyledi. Açıkçası ben bu 5070 ti modelini rgb'si için tercih etmiştim...
  2. F

Yeni Topladığım Sistem Kasaya Uyar mı?

Merhabalar, Bilgisayarlardan çok fazla anlamıyorum ama haftalar süren araştırmalarım sonucunda böyle bir sistem toplamaya karar verdim. :D Şu an için yalnızca anakart ve işlemciyi almadım; umarım onları da önümüzdeki hafta alacağım. Ancak, bilgi sahibi olmadığım için aklımda bir soru işareti...
  3. F

Sistem toplamayı düşünüyorum, yardımcı olur musunuz?

9070xt için 35k fiyat normal mi, yoksa 1-1.5 ay stokların yenilenmesini beklesem fiyatı düşer mi hocam sizce ne diyosunuz? Beklemeli miyim yoksa alayım mı?
  4. F

tesekkurler, 9700x aliyorum o zaman arada cok fiyat farki yokmus zaten.
  5. F

tesekkurler hocam, malesef kasayi artik degistiremem bugun siparis ettim cunku ama dediginiz psuyu alacagim, fiyati da gayet uygunmus zaten
  6. F

Şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bilgisayardan çok fazla anlamadığım için size sormak istedim. Bu sistem bileşenleri birbiriyle uyumlu mu? Birlikte herhangi bir sorun çıkarırlar mı? Bilgisayarı genellikle hikayeli ve competitive oyunlar için kullanacağım. Ayrıca hobi olarak kurgu...
Geri