Arama sonuçları: *

1. A

Oyuncu Koltuğu Tavsiyeleri ve Piyasa Eleştirisi(Koltuk Arayanlar Göz Atmalı)

Sağolun hocam bu marka/model hakkında diğer forumlarda bu tarz bir kullanıcı yorumu yok. Büyük bir katkı yapmış oldunuz. Zaman ayırıp artıları/eksileri şeklinde memnun olduğunuz ve olmadığınız yönlerini listelerseniz satın almak isteyen arkadaşlar için çok yardımcı olursunuz.
  2. A

Hocam geç cevap için kusura bakmayın malum güncel olarak başımıza gelenlerden dolayı çok fazla buraya giriş yapamadım. Araştırma yaparken benim en çok karşılaştığım iki ofis koltuğu modeli var. Birisi Seduna Thunder Pro, diğeri de IKEA Markus. Tabii karşılaştığım başka marka ve modeller de oldu...
  3. A

Çözüldü✓ Kulaklık seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var.

Yapay zekaya sorup Razer BlackShark V2 X aldım.
  4. A

Çözüldü✓ Kulaklık seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var.

Arkadaşlar bütçem 2000 TL. Skullcandy hesh evo kullanıyorum ancak bilgisayar başında kullanmak için rahat gelmedi bana. Daha çok dışarda kullanım için iyi. Fazla cebimi yakmayacak, bilgisayar başında oyun, video, film için kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Şuanki piyasada bütçeme uygun...
  5. A

XDrive 15'li Plus alınır mı?

Attığın linkte full siyah olan harici 15'li Plus değil. Düz 15'li modelleri renkli olanlar. Kumaş olan sadece siyah olan 15'li Plus. Diğerleri deri.
  6. A

Yardım 24 pin kablosunda bir sorun var mı?

Yabancı platformlardan baktığıma göre bu model için iki pin de boş duruyor. Farklı bir hata yapmış olabilirsin montaj esnasında. Kablodan kaynaklanmıyor sanırım problemin. Boş olan pinlerin kablo bağlantıları var mı yok mu bakabilir misin?
  7. A

Fotoğrafta üstte kalan pini boş bırakılabiliyor modern psularda. Bu model için geçerli mi bilmiyorum bakmak lazım. Ancak aşağıdakinin normal olmadığı düşüncesindeyim.
  8. A

PSU modeliniz nedir? Fotoğrafta üstte kalan pinin boş olması normal. Alttaki pinin metal parçası içeri kaçmış o normal değil.
  9. A

Hocam haklısınız çok takılmaya gerek yok aslında ancak deneyim paylaşmak her zaman iyidir. Malumunuz günümüzde internet eskisine göre artık ücretli tanıtımlar, "influencerlar", ücretle ve indirim karşılığında yorum yazdırmalar gibi yeni kavramlardan dolayı, ürün tecrübelerinin doğru olarak...
  10. A

Teşekkürler hocam deneyiminizi paylaştığınız için. Kullanıcı memnuniyeti olarak oyuncuların, ofis koltuklarından daha iyi verim alacağını sadece ben söylüyormuşum gibi davrananlar var. Sadece koltuk incelemesi için içerik üreten, tanınmış yabancı YouTube kanalları oyuncular için en ucuz ofis...
  11. A

Çözüldü✓ GAMİNG KOLTUK ÖNERİSİ

Bu fiyatlara göre Vesta daha iyi hocam. Normalde Vesta daha pahalı. ITOPYA'da yazdığına göre Visco bel desteğiyle geliyor. Ben olsam bu fiyatlara Vesta tercih ederdim. Düzenleme: Hocam şöyle bir video buldum YouTube'da. Biraz korkuttu açıkcası :D.
  12. A

@slm.ycl02 Hocam bütçenize uygun bir kaç koltuk daha buldum; Xprime hakkında konuda vidalarının ve yuvalarının bana kalitesiz göründüğünü söylemiştim, @DracheN Memnun kaldığını söyledi. Kötü yorumları var, iyi yorumları da var. Şuan Xprime Titan modelinin fiyatı hepsiburada'da 6399 TL...
  13. A

Klavyenin arkasında 52 yaşında otorite sorunlarımı internet forumlarına yansıtıp, hakaretlere başvuran ben değilim. Klavye arkasından hakaret sallayan sensin. Bir de bana klavye delikanlısı muamelesi çekip erkeklik yapacak. Dallamaya bak :D. Karşımda olsan edemeyeceğin lafları konuşma. Şu konuya...
  14. A

Hocam sizin adınıza sevindim. 1-2 ay kısa olsa da inşallah hiç bir problem yaşamadan kullanmaya devam edersiniz. Güle güle kullanın. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Bahsettiğim kurulum videosunda gördüğüm gibi mi peki yıldız vidaları ve yuvaları o konuda da bilgi verir misiniz?
  15. A

Hocam çıkabileceğiniz maksimum bütçeye göre benim tavsiyemi linke bıraktım. Şuan sadece linkini attığım renkte fiyat 7400 TL, 4000 TL üzeri 400 TL indirim gözüküyor. Tam sizin bütçenize denk geliyor. Ancak dediğim gibi sadece attığım renkte geçerli bu durum. Burada...
  16. A

Hocam Xprime'a uzun süre baktım. Titan modeline. Daha sonra kurulum videosunu inceledim. Kullanılan yıldız vidalar ve yuvalarının açılış biçimleri gözüme çok kötü ve kalitesiz gelmişti. Sonra Hawk'ın kurulumunu izledim. Onda kullanılan somun tarzı vidalar daha kaliteli görünüyordu. Yuvalar da...
  17. A

Birol, o andaval lafını karşımda olsan bir kulağından sokar diğerinden çıkarırdım bilgin olsun. Senin otoriteyle ilgili bütün sorunlarını yakından ilgilenerek çözerdim. Sonra iki koltuk değneğiyle bütün sorunlardan arınmış, hafiflemiş bir biçimde yoluna devam ederdin. Buraya bir ekşisözlük...
  18. A

Konuşmak için konuşma kardeş, iki cümleyi okuyup anlayamıyorsun utanmadan cevap vermeye çalışıyorsun. Ne anlatmışım burada sana? Okuma yazma var da, okuma anlama var mı? "Oyuncu koltuğu" statüsünü atama derneği başkanı mısın? Koltukların "oyuncu koltuğu" olduğunu ve bu doğrultuda...
  19. A

Oyuncu koltuğu değil çalışma koltuğu demişsin ya, ben mi hayal görüyorum? Konuda konuşan herkes biliyor diyorum ne olduğunu. Aksini iddia eden de olmadığına göre? Konu hakkında fikri olmadan konuşmaya meraklı olan, üstten konuşan insanlar çok enteresan gerçekten. Siz merak ettiniz mi neden o...
  20. A

Konuyu ziyaret eden, oyuncu koltuğu arayan herkesin "oyuncu koltuğu" konusunda direkt olarak konuyu özetleyen şu videoyu izlemesini öneriyorum; Tüm Oyuncu Koltukları Aldatmaca mı?. İngilizce bilmiyorsanız otomatik çeviriyi kullanın. %100 doğru olmasa da başarılı şekilde çevirmiş kontrol ettim...
Geri