Arama sonuçları: *

1. P

Dertlerinizi anlatın

Arkadaşın bir derdi var onu anlatacam şimdi arkadaş biriyle telefonda konuşuyormuş sonra 3. Bir şahsa ağır hakaret etmiş( 3. Şahsı siz anladınız) insanlık hali ağızdan kaçmış arkadaş bişey olur mu diye korkuyor alın size dert
  2. P

Telefon konuşmasında 3. Şahsa hakaret

Selamlar bu konuyu daha önce açmıştım ama yanlış bilgi verdigim için kaldırttim. Şimdi x ve y adında iki sade vatandaş telefonda konuşuyor olsun. X üçüncü bir şahsa hakaret etti diyelim. X ve y konuşmayı kayıt altına almadığı halde bu bir şekilde tespit edilir mi?
  3. P

Lgs için ne yapmamı önerirsiniz?

Hocam benim pandemiye denk geldiği için sadece 11 de okula gittim 12 de depremden dolayı gitmedim. Ben kötü bir semtte olduğum için okulda dengim kimse yoktu hep kavgacı serseri tipler vardı. Bu konuda düz lise gerçekten kötü iyi bir lise iyi bir ortam demektir
  4. P

Lgs için ne yapmamı önerirsiniz?

Stres varsa yenmeye bak ben de çok iyi yapardım sınavda stres yaptım 350 puan aldım düz lise de okudum ama şuan iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyorum yapamazsan dünyanın sonu değil bunun için kendini ikna et ders olarak da konuların bittiyse artık bol deneme çöz halledersin başarılar
  5. P

Dosya yaktım

Kİmse de manuel araba bulamamıştım sadece bir kere Doblo surmustum o zaman surebiliyordum ama 3 sınavda da inanılmaz heyecan yaptım titremekten suremedim normal yaşantımda da el ayak titremesi var zaten hafiften
  6. P

Dosya yaktım

Birkaç ay önce 3 kere sınava girdim ve geçemedim dosyayı yaktım ilk defa sürücü kursunda direksiyona oturdum.ilk başlarda zorlandım ama alıştım sonra.ilk sınavda sarida gectim diye kaldım ikincisinde sinyalde kaldım üçte tam sınavı bitiricem stop ettirdim çünkü ayaklarım inanılmaz titriyordu...
  7. P

Paranoyak oldum

Güncel
  8. P

Paranoyak oldum

Valla kimse artık rahat vermiyor 1 senedir
  9. P

Paranoyak oldum

Teşekkür ederim ben zaten olay anında böyle yapmıyorum ama 2 gün sonra bir anda aklıma böyle şeyler geliyor acaba o an yaptım mi yapmadim mi diye. Psikiyatriste başvuracağım baya hayatımı mahvetti çünkü
  10. P

Paranoyak oldum

Selamlar. Sürekli kafamda senaryolar kurup kaygılanıyorum. Örnek vereyim bugün sınav vardı iki şey yapıp sırayla masanın üstüne koyacaktik ben de yaptım ve koydum. Bir süre geçtikten sonra acaba doğru şeyimi koydum doğru yere mi koydum koydum mu falan diye düşünüp duruyorum.Koyduğum anı...
  11. P

Okulu bırakıp başka bölüme geçme

Biliyorum fakat daha 1 sınıfa kalma ihtimalinin yüksek olması motive olmama engel oluyor. Hocalardan aldığım geri dönüş bile yapamadığım yönünde oluyor genelde beceremedigimi söylüyorlar. Ödevlerimi de geçirmiyorlar zaten. Ama geçmek için çok çabalıyorum. Hayırlısı diyelim.
  12. P

Sorun da bu zaten sağlıkçı olmak istiyordum isteyerek seçtim ama beceremedim sınıfta kaldım baska birşeye ilgim de yok hevesimde
  13. P

Ya gerçekten napacağım bilmiyorum sınıfı geçebilir miyim diye o kadar uğraşıyorum ki olmuyor ama verdiğim emek bir hiç oluyor
  14. P

Hayır tıp ve dişte ders alma yok bir dersten kalırsan bir sene boşa gidiyor direkt
  15. P

Kalırsan diğer sene tekrar 1. Sınıftan başlıyorsun ama sadece kaldığın dersi alıyorsun
  16. P

Alttan ders alamıyorsun tek dersten kalinca direkt sınıfta kalıyorsun 3 yıl sınıfta kalma hakkı var 1745323900 Gemi makineleri mühendisliği veya gemi işletme düşünüyorudum denizi sevdiğim için ama bilemiyorum 1745323949 O kadar zor mu ya gerçekten ben fiziği çok sevmem o yüzden çekiniyorum ama...
  17. P

Arkadaşlar selamlar. Üniversite 1. Sınıftayım. Ama galiba sınıfta kalacağım pratik dersleri çok beceremiyorum.Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum artık. Başka bölümleri araştırmaya başladım. Sizce dişi bırakıp mühendisliğe geçmek mantıklı mı? Bir hedefim olmadan sıralamam yettiği için yazmıştım...
  18. P

Sürekli kötü düşünme

Dayanamıyorum dayanamıyorum
  19. P

Sürekli kötü düşünme

Ulan bu kadar derdin üstüne bir de sınıfta kalıyorum galiba
  20. P

Sürekli kötü düşünme

Abi sorun şu devamsızlıgim yok ama acaba imza atmayı unutmuşmuyumdur diye birden kafaya taktım. Bu sadece bir örnekti. Hep böyleyim en boş şeyleri kendime dert ederim.Ama haklısın devamsızlık olayi çok saçma çoğu hastane raporunu kabul etmiyorlar
Geri