Arama sonuçları: *

1. X

Nasıl Kargo Şoförü Olurum?

Ben yine de bu işe girmek istiyorum hocam. Yaşım ticari araç kullanmak için yeterli mi ve diğer belgeleri alabilir miyim?
  2. X

Hocam, benim de yakınım Aras'ta çalışıyor ama öyle zaman buzdolabı gibi ağır kargolar taşıyorum falan demedi. Yakınınız hangi firmada ve nerede çalışıyordu acaba? 1752691349 Peki Psikoteknik için yaşım yetiyor mu hocam? Bir de, panelvan falan kullanabilir miyim?
  3. X

Hocam, yaşım hem ticari araba kullanmaya hem de istenilen belgeleri almaya yeter mi?
  4. X

Ticari arabadan kastınız normal kendi arabam mı?
  5. X

Merhabalar, iyi günler. Başlıkta da belirttiğim gibi kargo şoförü olmak istiyorum. Sadece normal ehliyetim var. Araştırdığım kadarıyla bu işe girebilmek için SRC ve psikoteknik denilen ehliyetlere de sahip olmak gerekiyormuş. Bu iki ehliyeti nasıl alabilirim? Kargo şoförü olmak için yaşım...
  6. X

Hangi Operatöre Geçmeliyim?

Kütahya'da yaşıyorum hocam. Altyapı da fiber. Bakır altyapı derken hocam? O ne oluyor? 1748297169 Ama nedense çoğu kişi Türknet öneriyor hocam. Önemsiz bir sorun mu acaba?
  7. X

TürkNet olayı nedir?
  8. X

Herkese merhaba, bir sorum olacaktı. Şu anda ev internetim Vodafone, hızı 50 Mbps. Yaklaşık 1 hafta önce apartmanlı bir eve taşındık. Apartmana önceden fiber kurulmuş. Altyapı da sanırım Türk Telekom. Hem fiyatından dolayı, hem oyunlarda yaşadığım ping sorunlarından dolayı hem de internetin...
Geri