Arama sonuçları: *

1. guarda

Keenetic Modem mi Yoksa Wi-Fi Güçlendirici mi Almalıyım?

Ben de sizin gibi düşünüyorum hocam. İyi bir modem almak lazım. Şu anda kullandığım Tenda modemi yine bazı tavsiyelerle aldım ama emin olun, Türk Telekom’un verdiği Huawei modemden bile daha kötü. Yan odada bile çekmiyor, sinyal çok zayıf. Keenetic benim de aklımda ama hocam, 3000 Mbps biraz...
  2. guarda

Keenetic Modem mi Yoksa Wi-Fi Güçlendirici mi Almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Evde internetim özellikle arka odalarda çok zayıf çekiyor ve genel olarak hız da düşük hissediliyor. Şu anda Tenda modem kullanıyorum ama açıkçası pek memnun değilim. İnternet hızım yaklaşık 50 Mbps, ancak modem hem stabil değil hem de diğer odalarda neredeyse hiç çekmiyor...
  3. guarda

41K TL Hazır Sistem Nasıl? 🤔

sistem
  4. guarda

41K TL Hazır Sistem Nasıl? 🤔

Merhaba arkadaşlar, 41 bin TL’ye bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Sizce bu sistem nasıl, bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi? Ayrıca bu hazır sisteme bazı eklemeler yaptım. Bu eklemeler sizce doğru olmuş mu? Eğer sistem iyiyse birazdan satın alacağım...
  5. guarda

30-35 bin tl hazır sistem önerisi

hazır sistem olarak en iyi sistem bu civarlarda olur değil mi hocam benim hızlı olmam lazım sistem almak için
  6. guarda

xpg 1tb ssd alınır mı Ayrıca başka hangi eklemeler gerekli? 1774806998 hocam genel olarak böyle oldu sistem sizce nasıl ...
  7. guarda

sorun çözüldü
  8. guarda

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 35 bin TL civarında bir bütçeyle hazır sistem arıyorum. Sistemi ağırlıklı olarak video edit ve içerik üretimi (CapCut, basit kurgu vs.) İçin kullanacağım, yani çok ağır işlerde kullanmayacağım. Özellikle: hazır sistem olması önemli (toplama sistem düşünmüyorum)...
  9. guarda

Vatan’dan Aldığım M.2 SSD’ler Orijinal mi?

Merhaba arkadaşlar, ben Vatan’dan 2 TB’lık M.2 SSD’den 2 tane aldım. Bu SSD’lerin sıfır mı, ikinci el mi ya da sahte olup olmadığını kısaca nasıl kontrol edebilirim? SSD’lerde bir sorun olduğunu sanmıyorum ama yine de her ihtimale karşı kontrol etmek istiyorum. SSD’leri PC’ye taktım...
  10. guarda

Samsung 2TB 990 EVO PLUS 7250/6300MB/s MZ-V9S2T0BW - 11489 TL

hocam bu ssd mi yoksa [H3 id='URLhttpswww.vatanbilgisayar.comkioxia-2tb-exceria-heatsink-serisi-nvme-m-2-ssd-6200mb-okuma-4900mb-yazma.htmlKIOXIA+Exceria+Heatsink+2TBURL+mi']KIOXIA Exceria Heatsink 2TB mi [/H3] hangisi daha iyi
  11. guarda

🔥İndirim Head & Shoulders Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuan 800ml KACIRMAYIN

Head Shoulders’ın ne kadar iyi olduğu tartışılır. Ama sana neden güvenelim? Kendi şampuanını mı satıyorsun, ne olduğu belli değil. Buradaki arkadaşlar dikkatli olsun; ne olduğu belli olmayan ürünleri almayın.
  12. guarda

🔥İndirim Baseus Bass BP1 NC Kulakiçi Kulaklık 999TL

yani MeloBuds Pro daha mı iyi
  13. guarda

🔥İndirim Baseus Bass BP1 NC Kulakiçi Kulaklık 999TL

arkdaşlar Cmf buds 2 mi yoksa bu mu...
  14. guarda

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Kablolu Kulaklık 3419₺

hocam x9 almayı düşünüyordum daha sonra MCHOSE V9 Pro,S9 PRO ile karşlaştim sence hangisi daha iyi ne gibi farklar var
  15. guarda

ben ne yapayım kablolu iem kulakıgına hocam yalnış bir öneri olmus . en son alacağım bir model iem kulaklık
  16. guarda

iem de nedir kulak içi kulaklık mı
  17. guarda

hocam ben kulaklığı fazla oyun için kullanmayacağım, genelde PC’de ortalama bir kullanıcı gibi kullanacağım. Sence Bluetooth Anker Space One gibi bir kulaklık mı alsam yoksa Mchose X9 mu?
  18. guarda

Hocam, kumaş pedli ya da terletmeyen bir kulaklığa pek rastlamadım. Bu konuda 4000 TL altı öneriniz var mı? bu arada illa oyuncu kulaklığı olmasına gerek yok ortlama bir kablolu/kablosuz kulaklıkta olablir
  19. guarda

4.000 TL sessiz mekanik klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar, 4000 TL civarında bir bütçem var ve yeni bir klavye arıyorum. Önceliğim sessiz çalışması, mekanik olması ve malzeme kalitesinin iyi olması. Türkçe tuş dizilimi benim için önemli, ayrıca RGB aydınlatmalı olmasını da istiyorum. Boyut olarak %75 veya daha büyük bir model...
  20. guarda

Yardım İncehesap'tan aldığım monitörde vida sorunu

Arkadaşlar, sorun çözüldü. Vidalar pembe bir poşetin içine konulmuş ve monitör kutusunun içine yapıştırılmış. Yalnışıkla herhalde Pembe poşet biraz farklı olmuş ama sonuçta kutunun içindeymiş, bu da iyi. Arkadaşlar, bir öneri de ben vermek istiyorum. Yaklaşık bir hafta önce 10.000...
Geri