Arama sonuçları: *

1. guarda

Yardım İncehesap'tan aldığım monitörde vida sorunu

Arkadaşlar, sorun çözüldü. Vidalar pembe bir poşetin içine konulmuş ve monitör kutusunun içine yapıştırılmış. Yalnışıkla herhalde Pembe poşet biraz farklı olmuş ama sonuçta kutunun içindeymiş, bu da iyi. Arkadaşlar, bir öneri de ben vermek istiyorum. Yaklaşık bir hafta önce 10.000...
  2. guarda

M.2 veya SATA SSD önerisi

Hocam, bütçem maksimum 8 bin. Fakat Samsung Pro modelinin gerçekten o fiyatı hak edip etmediğinden emin değilim. Bununla birlikte, sırf ucuz diye kalitesiz veya uzun vadede sorun çıkarabilecek bir model de almak istemiyorum. Uzun ömürlü, sorun çıkarmayacak ve fiyat/performans açısından mantıklı...
  3. guarda

M.2 veya SATA SSD önerisi

merhaba arkadaşlar, Prime B650M-R anakartım için uyumlu, uzun ömürlü ve mümkün olduğunca ısınma sorunu yaşatmayan, sorunsuz çalışacak bir depolama çözümü arıyorum. Sizce SATA SSD mi tercih etmeliyim yoksa M.2 NVMe SSD mi? İstediğim depolama: 2TB. Performans/fiyat dengesini gözeterek, günlük...
  4. guarda

Yardım G.Skill RAM orijinal mi?

cpu z den nasıl anlarımm hocam
  5. guarda

bende biliyorum çok kez sayısız kere alışveriş yaptım ama en çok sahte ürünler n11 de çıkıyor bunu herkes biliyor n11 buna göz yumor
  6. guarda

hocam ben aldım zaten orjinal mi onu soruyorum ayrıca ben artık 200 tl 300 tl ucuz diye bilinmedik yerlerden yada bilinmedik mağzalardan ürün almak istemiyorum gerek yok
  7. guarda

önceden n11 den aldım sahte çıktı hocam o yüzden çokta emin değilim 1754595195 seri numarasını nasıl sorgulayım hocam bir yol gösterir misiniz
  8. guarda

Linki düzelttim şimdi hocam
  9. guarda

Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden 2 TANE G.skill marka RAM satın aldım. Ürünün orijinal olup olmadığını kontrol etmek istiyorum. Bu konuda en güvenilir yöntem nedir? G.Skill RAM'in sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Elimde ürünün kutusu, seri numarası ve faturası var. Yardımcı...
  10. guarda

Yardım Rtx 5060ti 16gb ekran kartı ile 1080p monitör sıkıntı olur mu?

ben olsaydım 1080 p değilde 2k monitör alırdım benim 5070 ekran kartım var 2k kullanıyorum 1080p fps oyunları açsından bile bana göre mantıklı değil
  11. guarda

Yardım 3500 TL'ye genel kullanım için kulaklık üstü kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, Günlük kullanım için kablosuz ve kulak üstü bir kulaklık arıyorum. Genellikle iş amaçlı kullanacağım ama arada sırada PC de oyun oynarken de kullanacağım. Ayrıca telefonda da kullanılabilir olması önemli. Uzun süreli kullanımlarda rahatsız etmeyen, konforlu, dayanıklı ve...
  12. guarda

9000 TL Bütçeyle Redmi Pad Pro Alınır mı

Ayrıca Honor Pad 9 8GB/256GB modeli de dikkatimi çekti. Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Redmi Pad Pro ile kıyasladığınızda hangisi daha iyi olur?
  13. guarda

9000 TL Bütçeyle Redmi Pad Pro Alınır mı

merhaba arkadaşlar, 9000 TL bütçem var. Bu bütçeyle Redmi Pad Pro 8GB/256GB versiyonunu almak mantıklı mı? Eğer alınmaz diyorsanız, Huawei dışında bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi tablet hangisidir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
  14. guarda

Yardım Kingston RAM orijinal mi?

moruk sana 16x2 olduğunu kıim söyledi benim kullandığım ram tek 16gb sadece. iki tane 8gb ram değil
  15. guarda

bu rakam ramin etiketinde qr kodun altında bulunuyor zaten 1753912926 hocam benim ramim yüzde %200 sahte olduğunu anladım 😀
  16. guarda

boş verin hocam pc de takılı şu an yarın ramı çıkarıp iade yapacağım . n11den son alışverişim olacak bu 1753912456 hocam qr kodu okuttum ramin üstündeki 320442 ile başlyana bir kod çıktı sadece bu ne anlama geliyor ramin etiketinde bulunan qr kodunu okuttum tamda böyle bir kod çıktı hocam ...
  17. guarda

hocam sizde bakabilirsiniz fotoğrafa gönderdim en yukarda. serial number göremedim ram kutusunda 1753911870 iade yapayım o zaman herhalde iadeyi kabul ederler bana sahte ürün göndermişler
  18. guarda

ne yapacaksın soldan fotoğrafa
  19. guarda

ssd değil ki hocam ram ram
  20. guarda

Hocam, "Slot 1" ne alaka? Benim satın aldığım RAM, Kingston 16 GB ve slot 2'de takılı. Diğer slotlardaki RAM'ler farklı markalar, yani o kısım farklı bir konu. Ama ben tam emin değilim, bu Kingston RAM kesin olarak orijinal mi? Bunu en kesin şekilde nasıl anlayabilirim? Yardımcı olabilir...
Geri