Arama sonuçları: *

1. D

Hangi gamepadi tercih etmeliyim?

Öncelikle ben bir PC kullanıcısıyım. Yakın bir zamanda gamepad almak istiyorum. Razer markasını düşünüyorum. Razer'i çok seviyorum çünkü o yüzden buraya koyduğum gamepadleri de Razer markasından koyacağım lütfen aynı fiyata arada Razer konsolla devasa farkı yoksa başka marka rica ediyorum...
  2. D

Cs 2 de nasıl daha fazla gelişebilirim

cs 2 de nova 1 im anlık olarak nova 2 ye çıkmama az kaldı. Oyuna sadece cuma cumartesi ve pazar günleri girebiliyorum. Aim çalışma antrenmanım 5-10dk surf, 500 one tap aim botz, 5dk recoil master, 1 2 kere dust 2 prefire(sadece dust2 oynuyorum). Sonra 15-20 dk aim rush training sonrada yine...
  3. D

Cs 2 Ara Vermiş Biri İçin Aim Çalışma Programı Nasıl Olmalı?

2k saate kadar yakın cs em var uzun bir süre cs ye ara vermiştim tekrar başlamak istiyorum. Ancak sadece cuma cumartesi ve pazar günleri oynamaya vaktim var ama haftanın 7 günü de aim çalışmaya vaktim yaklaşık 1 1 1,5 saatim kalıyor. 3d Aim trainerdan çalışıyorum. Başka aimlabdır kovaaksdır osu...
  4. D

1000tl civarlarında kaliteli klavye

Hocam ilk link açılmıyo ikinci linkte 1300tl benim bütçem 1000 tl
  5. D

1000tl civarlarında kaliteli klavye

900 1000tl civarlarında klavye bakıyorum. İstediğim özellikleri yazmadım çünkü bütçem az önerdiğiniz klavyelerden bakarım. Önerilerinizi bekliyorum
  6. D

Dota 2'de Kullanılabilecek yararlı makrolar

Dota 2 oynuyorum. Eski klavyemde makro tuşu yoktu. Yeni klavyemde makro tuşu var. Kullanılabilecek yararlı makrolar var mıdır? İsterseniz oynadığım karakterleri de yazabilirim.
  7. D

Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Alınır mı?

hocam kb 874 var ne dersiniz monster mı bu mu 1756220494 0.0 [H3 id='Havit+Gamenote+KB905CM-TUR+4l+Gaming+Set++Klavye+Mouse+Kulaklk+Mousepad++Rainbow+Aydnlatma+Trke+Q+3.5mm+Jack+PC+Uyumlu+bu+da+var']Havit Gamenote KB905CM-TUR 4'lü Gaming Set – Klavye, Mouse, Kulaklık, Mousepad – Rainbow...
  8. D

Hocam indirime bi saat kaldıda hangi klavye veya klavyeler indirime girerse alayım diye sorayım dedim bilginiz varsa müsaitseniz
  9. D

Çözüldü✓ Monster Pusat K3 pro mu? Akko 60 monsgeek fun 60 mı?

Haklısın hocam kaliteli olması anlayana
  10. D

Reis gereksiz bir monster düşmanlığı 1756209555 Yerli markalara destek olmak lazım 1756209592 4 5 tsane konu açtım tek monster beğenmeyen sensin Hacı
  11. D

tamam hocam ben 6 00 dedim mi gelirim oraya
  12. D

Bütçemi arttırmaya değer mi bu klavye için? Akko MonsGeek Fun60 Max

reisim monster pusat k3 pro almaya karar verdim sadece sipariş için akşamı beklicem bugün havitin indirim günü ya indirimde bir şey çekerim ya da monsterı alacağım sizde klavyeden anlıyor gibisiniz eğer havitin falan klavyelerini biliyorsanız akşam güzel bir şey var diye uyarabilirseniz çok...
  13. D

Çözüldü✓ Hangi klavyeyi almalıyım ve hangi özellikleri tercih etmeliyim?

tamam hocam teşekkürler fikriniz için monster pusat k3 pro alacağım
  14. D

tamam reis ben pusat k3 pro alacağım steam üzerinden pubg oynuyorum yinede teşekkürler yardımın için
  15. D

yok hocam garantici oynayayım kararımı verdim monster pusat k3 pro alacağım 1756204583 hocam sipariş verme monsterı bekle diyosun ha bekleyeim peki havitin klavyeleri hakkında bir bilgim yok eğer güzel bir şey görürseniz yazar mısınız
  16. D

Çözüldü✓ Yeni Klavye almak istiyorum. Büyük bir değişiklik yaşatır değil mi?

https://www.trendyol.com/dark/elite-force-gk1000-mekanik-hisli-rainbow-aydinlatmali-turkce-q-oyuncu-klavyesi-p-6108802 şuan kullandığım klavyem bu yeni klavyeye geçmek istiyorum. bütçem 1500 ilk seçimim bu https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-klavyesi/pusat-k3-pro 327 yorum 4.8...
  17. D

Çözüldü✓ Hangi klavyeyi almalıyım ve hangi özellikleri tercih etmeliyim?

hocam machenikenin klavyesindense her şey bakımından bu daha iyi değil midir ?https://www.amazon.com.tr/dp/B01MXJVMGX/ref=asc_df_B01MXJVMGX1726221360000/?tag=operagx-def-sp-cos-v1-row-20&creative=380333&creativeASIN=B01MXJVMGX&linkCode=asn&psc=1
  18. D

hocam ama akko nun sesi kötüymüş diyorlar bir de çok pahalı ya yani bütçem 1500tl 800 tl çıktığıma değer mi 1756203216 [H3 id='Logitech+G+G213+RGB+Kablolu+Oyuncu+Klavyesi+buna+ne+diyorsunuz+sayn+monster+sevmeyen+iyi+midir']Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi buna ne diyorsunuz sayın...
  19. D

Bütçemi arttırmaya değer mi bu klavye için? Akko MonsGeek Fun60 Max

hocam aula f75 2400tl ben akko ya zor çıkıyodum :)
  20. D

bütçem 1500tl monsterın taksit imkanı fazla diye onu da kattım logitech zaten bütçem fiyatında
Geri