Arama sonuçları: *

1. D

İncehesap hazır sistemimde sıfır diye tamir görmüş bir anakart takmış

incehesaptan 6 ay önce aldığım hazır sistemi 6 aydır kullandığım için termal macun yenilemek için kule tipi soğutucusöktüğümde kule tipi soğutucunun yaklarının takıldığı deliklerden birinin hasar gördüğünü ve lehim yapılmış olduğunu fark ettim lehim yapılan yerde tamir sonrası sürülen yeşil boya...
  2. D

RTX 5070 Ekran Kartının 580.88 Driver'ı Düzgün Çalışıyomu

Nisandan beri kullandığım 576.02 sürücüsü sorunsuz çalışıyor ve hiçbir hata almadım. Bu nedenle uzun süredir güncelleme yapmadım. Ancak Battlefield 6 test sürümünü oynamak istiyorum fakat sürücüm güncel olmadığı için oyun hata verip açılmıyor. 580.88 sürümüne geçmeyi düşünüyorum...
  3. D

MEDİA MARKT MI HEPSİBURADA MI

Hyperx cloud 3 kulaklık alıcam hepsiburada dan mı almak daha mantıklı media marktan mı aradaki fiyat farkı önemli değil . Bi de cloud 3 dışın da öneriniz varmı (havit h2002p dışında) bütçem 3000 3500 civarı
  4. D

Kulaklık önerisi lazım

ne zaman aldın ? ve indirim derken kulaklığın minimum fiyatı 5k . 3k ya onu alabiliyosam yarın en yakın yerden alırım
  5. D

Kulaklık önerisi lazım

Daha önce açtığım başlıklarda verdiğiniz öneri üzerine Havit Gamenote H2002P modelini satın aldım. Ancak kulaklık başıma küçük geldiği için iade etmek zorunda kaldım. Şimdi yeniden kulaklık arayışındayım. Bütçem 2.000 TL ile 3.000 TL arasında. Aklımda şu modeller var: HyperX Cloud III Razer...
  6. D

Yardım Ince hesaptan kulaklık aldım iade edemiyorum

ayın 8 inde ürün geldi aynı gün iade talebinde bulundum 9 unda iadeye gönderdim 20 sinde hijyenik ürün kategorisini belirterek iade edemiyeceğimi belirttiler . iade edemiceksem en başta gönderirken kutuyu açtığımı belirtmeme rağmen neden gönderttiler . araştırdığıma göre kulakiçi kulaklık...
  7. D

Yardım Ince hesaptan kulaklık aldım iade edemiyorum

ince hesaptan Havit Gamenote H2002P adlı ürünü sipariş ettim . ürün ban geldikten sonra kafama taktım ve kafama küçük geldiği için geldiği gibi kutusuna koyup iade taleinde bulundum bana iadeye göderdim . İncehesap bu ürünü iade sürecinde arzalı ürün olarak gösterdi ve ürün 1 hafta kadar sonra...
  8. D

Öneri Havit Gamenote H2002P kulaklık küçük geldi

en son ayarına aldığımda kafama oturuyo ama kafamın üst tarafına baskı yapıyo uzun süre kullanımda ağrıtıcağı için iade ettim
  9. D

Öneri Havit Gamenote H2002P kulaklık küçük geldi

Havit Gamenote H2002P kulaklık aldım, ancak başımın üst kısmına gelen bölüm kafama baskı yapıyor. Bu nedenle, bana daha rahat ve biraz daha büyük bir kulaklık önerebilir misiniz?
  10. D

Evdeki masaüstü bilgisayarım için ups güç kaynağı önerisi lazım

i5-14600K işlemci ve RTX 5070 ekran kartına sahip bir kasa kullanıyorum. Sistemdeki diğer bileşenlerle birlikte toplam güç tüketimi yaklaşık 500-600 watt civarında. Buna ek olarak bir monitör, belki bir telefon şarjı ve birkaç ekstra ekipman daha bağlamayı planlıyorum. Bu durumda 1000 VA’lık bir...
  11. D

ATK Blazing Sky F1 alınır mı ?

ATK Blazing Sky F1 almayı düşünüyom ilk koblosuz mouseum olucağı için vxe r1 modelini alıp deneyip sonra daha ATK Blazing Sky F1 gibi daha pahalı ürünler almayı düşünüyom. direk ATK Blazing Sky F1 almakmı yoksa önce uygun fiyatlı modelleri almamı daha mantıklı
  12. D

MSI STRIKE 600 Kailh Midnight Pro Silent Hibrit 6+N key rollover özelliği

Hibrit 6+N key rollover özelliği, oyun oynarken olduğu kadar yazı yazma gibi diğer işlerde de önemli midir? Ürün Açıklaması Hibrit 6+N key rollover özelliği sayesinde, tuş çakışması olmadan çoklu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. MSI Center yazılımı ile tüm hotkey özelleştirmelerinizi...
  13. D

Öneri 2000tl fiyat bandında mouse önerisi lazım

VXE R1 Wireless Mouse almayı düşünüyorum se+ modeli fp gibi duruyor
  14. D

VXE R1 Wireless Mouse hangi modelini almalıyım ?

R1 SE+ [Ön Sipariş] , R1R1 , ProR1 , Pro Max versiyonlarından hangisini almak daha mantıklı R1 SE+ modelini almayı düşüyorum özellik bakımından normal R1 ile aynı gibi doruyor ve daha fazla güç harcasada bataryası daha fazla . https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse
  15. D

Öneri 2000tl fiyat bandında mouse önerisi lazım

steelseries rival 3 kullanıyorum unun boyutunda vye biraz daha büyük bir mouse lazımöneriniz var mı ? bütçem 2000tl civarı
  16. D

Yardım Logitech Hyperion Fury G402 G-Hub destekliyor mu ?

dediğim macroyu kuzenimde bile kullanıyor . bildiğim kadarıyla uygulamanıniçindebir bölüme 5 20 atır kod yazdığın bir yer var onu aktif attiğinde no recoil gibi etki ediyor
  17. D

Yardım Logitech Hyperion Fury G402 G-Hub destekliyor mu ?

Logitech Hyperion Fury G402 modelinde G-Hub kullanılabiliyormu ? kullanılabiliyorsa no recoil macrosu ve benzer diğer yazılımsal makroları kullanbiliyormuyum ?
  18. D

Logitech g502 ile Logitech g402 arasındaki farklar nelerdir ?

Logitech G502 modeline 1000 TL verip almak gerçekten gerekli mi? Logitech G402 ve G502 modellerine, Logitech G Hub yazılımı üzerinden yazılımsal makro ataması yapılabiliyor mu? Yazılımsal makro ataması yapabileceğim, bu modellere benzer başka mouse önerileriniz var mı?
  19. D

Klavye önerisi lazım

inceleme videosunu izledim klavye gayet iyi duruyor ama ben siyah renkli klavye almak istiyorum . siyah renkli istediğimi belirtmediğim için benim hatam .
Geri