Arama sonuçları: *

1. C

İlişkide geçmişi kafaya takmak

haklısınız hocam yani insan hata yapmis cahillik yapmis her insan yapabilir sevgisizlik kalmis cocuklugundan beri suan sevgiyi sadece bende gördügünü söylüyor ve bana cok değer veriyor bende öyle bende cok hata yaptım hatta ben fazlasıyla yapmisim ama neden aklıma takılıyor sorunun cevabını...
  2. C

Ki şöyle bir durumuda anlatayım size benim kız arkadaşım baba sevgisi görmemiş babası alkolik şiddet uygulayan bi insanmis ozamanlar hiç baba sevgisi tam sevgi görmemiş lisede hep sıkıntılar çekmis arkadaş konusunda zorbalıga maruz kalmis sevgi görmemis ev ortamında arkadaş ortamında pek...
  3. C

Bu aralar takıntım durdu çok saçma düşünüyordum ama ilişkimiz gayet sağlıklı geçmişte beni tanımıyordu benim hayatıma girecegi nerden belliydi değildi tabikide bende öyle iliski yasadim cok uzun süreli iliskilerimde oldu yaşadım kız arkadaşımda biliyor hatta 2 ay cok eski sevgilimle evlilik...
  4. C

hocam öyle yaptık zaten konuştuk bitti birkere hata yaptım dedi ve bitti.bende eskiden hata yaptım dedim bitti gelecege odaklanmak lazim dedik bitti ama benim arada aklıma takılıyor bende farkındayım gelecege odaklanmak gerektiğini herkesin geçmişte bir hatası olduğunu ama nedense takıyorum...
  5. C

haklısın hocam takmıyordum bu ara aklıma takıldı ama nedense onu bilmiyorum kötü davranmıyorum bu sorundan aklıma şey geliyor ikinciye evlenen kadın veya erkek güzel iliskileri oluyor sorun etmiyor bu okadar takılcak bir şey olmaması gerekiyor 1745427542 evet hocam imkansız ama nereye kadar...
  6. C

aynen hocam bende öyle düşünüyorum bu devir bozuk yani her iki cinste yani hocam cok seviyorum aşığım oda öyle birbirimize her konuda destek oluyoruz her şeyde kafaya takmıyordum hocam bu ara baskınlandi nedense 1745400704 haklısınız hocam bende öyle düşünüyorum takmazdım bende sonuçta...
  7. C

benimle beraber ve söz takmayı düşünüyoruz hocam bunu kendisiyle konustum hocam geçmiş geçmişte kaldi dedik oda biliyor benim eski geçmişimi oda diyor ama şuan beraberiz birbirimizi düşünüyoruz eski eskide kaldi öyle hocam ama böle arada aklıma geliyor ilk ben sahip olmamişim şeyi var hocam beni...
  8. C

Arkadaşlar sevgilimle uzun zamandir beraberiz aramız çok iyi sağlıklı iliskimiz var evlilik hayalimiz var düşüncelerimiz planlarımız ailelerimiz biliyor taniştilar falan ama şöyle sıkıntı var sevgilim eskiden hayatında 1 kişi ile birlikte olmuş cinsel olarak ilk zamanlar kafama takmıyordum iş...
Geri