Arama sonuçları: *

1. D

Ekran kartı thh süreci nasıl?

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce 9070XT ekran kartı aldım. Kart geldikten sonra yüksek sıcaklıklardan dolayı servise gonderdım sorun olmadıgı söylendi ve geri geldi. Zaman geçtikçe karttaki sıcaklıklar arttı ve her gün artan bir cw sesi başladı. Şimdi ben bu konuyla alakalı THH'ye...
  2. D

Oyunlarda görüntü kalitesi düşüyor ve nesneler geç yükleniyor

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık bir ay önce 1080p 15 inç laptoptan 2K 27inç monitöre geçtim. Sistemde 9070XT var. Oyunları oynarken uzaktaki nesneler bazen geç yükleniyor ve gözüme sanki piksel piksel gibi geliyor. Bu normal mi, benim gözlerde mi sıkıntı var, yoksa acaba ben 2K için beklentimi çok...
  3. D

9070xt sıcaklıklar nasıl?

Bir de hocam son bir soru sormak istiyorum ekran kartının sadece attıgım resimde arkada kalan kısmı ısınıyor neden böyle bilgim olmadıgımdan soruyorum yani arka tarafa el değmeyecek kadar sıcak oluyo
  4. D

Yani sizce kasa kapagı açık attıgım testte bir sıkıntı var mı? Çunku eğer sıkıntı Karatay'dan lasa değiştirirsek zor olur benim için.
  5. D

Tamamdır bu aralar biraz sıkışıgım yaklaşık bi 10 15 gün kapaksız kullanacagım sonrasında fan eklemesi ya da direk kasayı değiştireyim en iyisi.
  6. D

Yani işte benim de kafama o takıldı kasadan o kadar fark eder mi diye. Servise gonderdım kartı 4k pubg ile test edildi bir sıkıntı yok diye geri gönderdiler ama herhangi bir değer vs istediğimde vermediler. O yüzden kartta da bi sıkıntı olabilir gibi bence
  7. D

Şu an evde değilim gidince yine kontrol ederim ama şu an kapagı açık kullandıgımdan elimi önüne koyup kontrol ettimiştim onlar dışardan içeri veriyo. Ama gidince bir daha bakarım.
  8. D

Yanlış yazdım kusura bakmayın arkadaki içerden dışarı, yandaki ler dışardan içeri
  9. D

Arkadaki bi tane içerden dışarı, yandaki 3 tane içerden dışarı
  10. D

300 400 e düşmüyo normal olandan 300 400 aşşagı iniyo yani 2200ken 1800 oluyo
  11. D

Hocam sizin öbür forumda attıgınız videodakileri yaptım
  12. D

Technopat da gördünüz hocam. Tam ne yapmam gerek bulamadıgımdan bi kaç yerde daha paylaştım. Şu an kasa kapagı açık kullanıyorum ve toz oluyo. O yüzden bir çozum arıyorum.
  13. D

Arkadaşlar elimde gigabayt 9070xt var yaklaşık bir aylık. Sıcaklıklarını aşşagı koyuyorum. Birincisi kasa kapagı kapalı ikincisi full kasa kapagı açık. İnternette kart 1500 rpm lerde 58 62 arası takılıyo. Benim kartta mı yoksa kasada mı sorun var merak ediyorum ona göre hareket edecegim. Kasamın...
  14. D

Lenovo r27qe pikselleşme sorunu

hocam pikselleşme sadece hdr da olmuyo zaten şimdi bakacağım attıgınız ayara. 1750869122 kapalıymış bu ayar
  15. D

Lenovo r27qe pikselleşme sorunu

arkadaşlar merhaba yaklaşık bir ay once lenovo r27qe 2k 180 hz 27 inc monitor aldım 9070 xt ekran kartında kullanıyorum. herhangi bir ayar yapmadım bulamadım da internette . sadece oyun oynayacakken ya da hdr destekli film izleyecekken once monitorun uygulamasından hdr 400 sonra windowstan...
  16. D

Yardım N11 iadem reddedildi ne yapmalıyım?

Doğru diyorsunuz hocam kart geldi bugün oyuna girdim yeniden fan hızı 2700 rpm sıcaklık 75 derece oyuna girdikten yaklaşık 20 30 saniye sonra bu değerler. Verdim servise bakalım ne olacak.
  17. D

Hocam yani sorun var diye n11 e iade talebi oluşturmayım servise mi göndereyim?
  18. D

Doğru diyorsunuz hocam artık bulaşmam zaten n11 falan
  19. D

Hocam aldıgım kartlar 9070xt ve 5070 internetten izlediğim videolarda 64 65 dereceyi geçmeyen kartlar ayrıca kasa kapağını açıp tekrar da denedim.
  20. D

Hocam ilk 2 kartta aşırı rahatsız edici şekilde coil whine vardı ve gerçekten rahatsız edici idi. coil whine performansa etki etmiyor biliyorum. Az bir ses olsaydı bişey demezdim. Son gelen iki kartta yük altında 80 derecelere kadar çıktılar ve yeni olan bir kart için fazla geldi.
Geri