Arama sonuçları: *

1. balevso

Aula F87 Pro vs Wraith W75 ? Alternatif önerilere açığım

Diğer modeli bilmiyorum ancak razer blackwidow v3 pro dan w75 e geçmiş birisi olarak fiyatını kuruşu kuruşuna hak ettiğini düşünüyorum merak ettiğin bir şeyler varsa sorabilirsin
  2. balevso

WRAİTH W75 ALINIR MI ?

Al geç millet boş konuşuyor 0.4 altında hiçbir şey olmuyor her şey tıkırında yeni bir klavye olduğundan yazılımsal problemleri vardı ama yeni üretimler tertemiz şuanda bende kullanıyorum
  3. balevso

Wraith W75 ile uyumlu pudding keycaps önerir misiniz?

Wraith W75 ile uyumlu beyaz pudding keycaps önerir misiniz hiç anlamıyorum bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim.
  4. balevso

Sistemime Uygun Soğutucu Önerileri

Ne kadar artar ki hocam ortalama, ileride bilgisayarı yükseltmeyi düşünüyorum ondan ötürü de sıvı soğutma biraz cazip geldi
  5. balevso

Rtx 4060 sistem önerisi

Gaming gendekini aldım sadece rami 32 yaptım darboğaz yapmıyor dengeli ve güzel bir sistem kesinlikle öneririm ekstradan merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
  6. balevso

Teşekkürler hocam benimde beğendiğim bir modeldi aslında ona yöneleceğim fakat görüntü bakımından sıvı soğutmalarda ilgimi çekiyor sıvı olarak önerebileceğin bir şey var mı? 1745482240 Teşekkürler hocam
  7. balevso

Merhabalar, sistemine uygun sıvı veyahut kule tipi soğutucu almak istiyorum fakat bu işin teknik yönünden hiç anlamıyorum sistem özelliklerime göre öneride bulunursanız çok sevinirim çok üst düzey bir şey istemiyorum ortalama fp günü kurtarsa yeter İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 MPK 4.4GHz 32MB...
  8. balevso

Klasse Longteng Huoyun vs Wraith Spirit of Aim; Hangisi alınır?

Klasse Longteng Huoyun ile Wraith Spirit of Aim arasında kaldım, hangisi daha tercih edilebilir veya 1000TL, 1500TL fiyat bandında alternatif olarak ne tercih edilebilir? Ninjutso Sora v2 kullanıyorum dpi 800, control mü, speed mi almam gerekiyor ondan da emin değilim açıkcası bu güne kadar hep...
Geri