Arama sonuçları: *

1. coolkid2015

ARKADAŞIMIN DEDİĞİ BİR DİNİ KONU VAR

bu tip insanlara bişey anlatılmıyor maalesef
  2. coolkid2015

Copy-paste atan arkadaş tutuştu :ROFLMAO::kekw:
  3. coolkid2015

1. metine: hz aişe vahiyden 5-6 yıl önce doğduğu kesinlik taşımaz. Zaten söylediğin yerde tamamen mantık ve matematiğe dayalı bir söylenim yapmışsın. Buharide kendisi 6 da evlenip 9 da gerdeğe girdiğini açıklıyor zaten. 2. İbn Hacer el-Askalani, aralarındaki yaş farkının10 değil 15 olduğunu...
  4. coolkid2015

burda bitane bile kendi düşüncene dayalı veya bu konuyu bildiğine dair bir şey göremiyorum ben. Copy-paste atmışsın? "Hz ayşe" yazışından herşeyi belli ettin zaten. Arama motoruna ne yazarak buldun bu sonuçları? "hz ayşe 9 yaş evlenme yalanını çürüten yazılar" falan yazmışsındır diye düşünüyorum...
  5. coolkid2015

Bütün detayları ayetleriyle beraber yazdım okuyup araştırabilirsin.
  6. coolkid2015

Arkadaşının dediklerinin çoğu doğru. Hurma ve üzümden içki yapılacağı söylemini Nahl suresi 67. ayete bakarak doğrulayabilirsin. Fakat bunlar aşamalı olarak yasaklanmıştır son yasaklayan ayet ise Maide Suresi 90. Ayettir. Hz Aişe ile 6 yaşında evlenip 9 yaşında gerdeğe girdiği de doğru Sahih...
  7. coolkid2015

Yayın ve Multiplayer Oyunlar İçin Eğlenceli Oyun Ekibi Kurmak İstiyorum

Evet nokta atışı bildin :D
  8. coolkid2015

Yayın ve Multiplayer Oyunlar İçin Eğlenceli Oyun Ekibi Kurmak İstiyorum

Selam arkadaşlar. Online oyunlarda eğlenip gülebileceğimiz ve aynı zamanda da oyun oynarken zevk alabileceğimiz bir ekip kurmak istiyorum. Amacım sadece oyun oynamak değil, birlikte büyüyebileceğimiz bir ekip oluşturmak. İlerde YouTube, Kick vs. gibi yerlerde toplum oluşturup büyük kitlelerle...
  9. coolkid2015

Silivride 6.2 deprem oldu anlik

Bu tarz söylemler doğru değil dostum. İnanma. Beklenen büyük İstanbul depreminin ne zaman olacağını hiçbir zaman bilemeyiz. Fakat sana şunu söyleyebilirim: 23 Nisan'da olan 6.2'lik büyük deprem, beklenen büyük İstanbul depreminin zamanını öne çekti. Yani örnek vermek gerekirse, 6-7 yıl sonra...
Geri