Arama sonuçları: *

1. T

HANGİ OLED MONİTÖRÜ ALMALIYIM

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-oled-xg27acdng-26-5-0-03-ms-2k-pivot-360-hz-oyuncu-u-fiyati,930379450.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-alienware-aw2725df-27-0-03-ms-2k-pivot-360-hz-oyuncu-u-fiyati,753218496.html iki mönitör arasında kaldım muhtemelen 1...
  2. T

Gta 5 düşük cpu kullanımı

9070Xt ekran kartım ve 9600 x işlemcim var gta 5 de tüm ayarlar full de 10 fps alıyorum ve gpu kullanımı 100 cpu kullanımı 10 civarında nedeni nedir nasıl çözebilirim.
  3. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

hocam herseyı denedım w11 de bıle format attım w10 a gecınce duzeldı anlamıyorum bu oyunu
  4. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

detaylı anlatabı9lırmısın hocam
  5. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

böyle fps düşüşü gibi değilde 5 saniyede bir takılıyodu dimi 1763044466 ya bende niyeyse düzelmedi ama w10 geçmeyede korkuyorum uygullamalar falan gider diye mecbur napıcam bilmiyorm
  6. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

hocam ikisinide denedim olmadı galiba w10 da denicem olmazsa format sen w10 muydun direk yoksa olmuyo diyemi geçtin w10
  7. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

hocam şimdi w11 de 25.5.1 i deniyorum olmasda 25.6.1 oda olmassa w10 da deniyorum dimş bunları
  8. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

Çözebildinizmi hocam
  9. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

tamamdır çözdükten sonra iletebilirseniz çok sevinirim isterseniz windows 10 da yapmayı deneyin belki ondan kaynaklıdır
  10. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

valla bende aynısını yapıcam rezalet oyun bana 3 kere pc format attırdı 5700 xt li sistem formattan sonra düzelirse yazabilirmisiniz garantiye alayım :)
  11. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

evet abin bir çözüme ulaşdı mı cidden kafayı yemelik yeni yamadan sonra oldu hep
  12. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

çözebildiniz mi driverın eskisini yükleyip falan
  13. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

yok pingim normal bildiğin oyun takılıyor 7 8 saniyede bir
  14. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

çözdüyse sorabilirmisin çünkü kafayı yemek üzereyim oynanmıyor ve bende kaynaklı değil 1762959781 Sistemim güncel her şey dün 2 de gelen yamadan sonra oldu zaten
  15. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

9070xt 9600x 2k oynuyorum
  16. T

VALORANT FPS DROP SORUNU

Yani gerçekten kafayı yemek üzereyim sistemim gayet normal her oyunda falan valoranttada normaldi gün içi tekrardan pcmi açtım 5 saniyede bir oyunda takılıyor drop yiyor yani nedenini hiçbirşekilde çözemedim hiçbir ayarla oynamadım sistemim gayet normal sadece valorantta oluyor
  17. T

9600X DARBOĞAZ SORUNU

Oyun içi hocam hala oluyor 1747429417 evet hocam biraz araştırdım fps dropmuş pcde hiç sorun yaşmadım tek valorantta oluyor format a6madan nasıl düzeltewbilrim
  18. T

9600X DARBOĞAZ SORUNU

Hocam normal onlar bios sürümü ekran kartının çıkışından önce orda olabilirmi sıkıntı ?
  19. T

ANAKART BİOS GÜNCELLEME

https://www.colorful.cn/home/download nasıl indiricem bilen varmı dosyayı indirip usbye attım biosda gözükmüyor
  20. T

9600X DARBOĞAZ SORUNU

Nasıl düzeltebilirim ne olduüunu bilmiyorumda
Geri