Arama sonuçları: *

1. O

Ekranda garip çizikler oluyor

sorunu çözmek için çaba harcamaktan sıkıldım böyle kullanıyorum kafasına göre bazen bozuk şekilde açılıyor benim tahminim sorun anakartta sebebi ise bazende klavyenin bağlantısı kopuyor ve sök tak yapınca oda düzeliyor :d elimdeki monitörle eşdeğer deneyebileceğim bir monitör yok daha düşük...
  2. O

Bilgisayar açılırken glitchli bozuk ekran sorunu

aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüme ulaşabildinizmi
  3. O

Psu değiştirdim Ekrana görüntü gelmiyor

Psu tarafu bu şekilde defalarca kontrol ettim
  4. O

Psu değiştirdim Ekrana görüntü gelmiyor

Yeni bir psu aldım msi mag a750 gl onun montajını yaptım biraz önce sistem çalışıyor kasa fanları işlemci fanı ekran kartı fanı hepsi çalışıyor ama görüntü yok
  5. O

kablo değiştirdim düzelmedi monitörü başka bilgisayarda denedim sorun yok ikinci monitörde bu sorunu yaşamıyorum tahminimce onun özellikleri düşük olduğu için
  6. O

RTX 5070 GÖRSEL BOZULMA SORUNU

aynı sorunu bende yaşıyorum bu gün yeni bir hazır sistem aldım 2k 240 hz olan monitörüm ana monitörüm bilgisayarı açtığmda bios ekranından itibaren ana monitöre bozuk görüntü veriyor kapatıp açarsam yada dp kablosunu söküp takarsam sorun çözülüyor ve bir daha tekrarlamıyor hdmi la bağlı ikinci...
  7. O

yeni bir hazır sistem bilgisayar aldım bu gün kurarken bazen bilgisayar açılırken ekran çizik çizik 4 e bölünmüş garip bir şekilde açılıyor kapatıp açınca düzeliyor sebebi nedir ne yapmalıyım
  8. O

Windows açılmıyor eski ssd

Yeni bir masaüstü pc aldım eski ssdmi takıp çalıştırdım windows benden pinimi değiştirmemi istiyor pin değiştirmek için microsoft hesabıma girerken internet bağlantısı yok diyor Videoda anlatılan sorun ama ben email hesabımın şifresini girdiğim yerde takılıyorum internet bağlantısını kontrol...
  9. O

Işlemci yükseltmesi yapmalımıyım

vakit ayırdığın için saol toparladığın sistem ayrı ayrı bende toplamıştım buna benzer bir şey ama kablolama montaj vs uğraşmamak için hazır sistemlere yöneldim illaki hazır sistemlerde montaj ücreti yazmasada onu bir şekilde çıkarıyorlar. topladığın sistemde ana bileşenler zaten aynı anakart...
  10. O

toplayabilirmisin rica etsem
  11. O

bu fiyat bandında yada daha ucuza önerebileceğin bir hazır sistem varmı 5070 li sadece ekran kartı 30 bin tl zaten
  12. O

bu üçüncü sistemim olacak daha önce hiç amd ekran kartı kullanmadım o yüzden hiç sıcak bakamadım o tarafa
  13. O

bu sistemi satın aldım r5 7500f uzun yıllar işimi görürmü yoksa daha üst bir işlemcimi tercih etmeliyim yada sistem hakkında farklı önerileriniz varsa onuda yazabilirsiniz
  14. O

Hangisini almalıyım 5070 2 fanlı olanı sorun yaşatırmı

paylaştığın sistemde ram seçeneğinde 6000/30 yok 6000/36 var ama sistem f/p çok iyi gibi görünüyor aklıma takılan kısımları ekran kartı markasıyla kasa psu diğerinde msi olması bana daha fazla güven veriyor marka farkına 7000 tl verilirmi onu bende düşünüyorum şu an 1751209664 paylaştığın...
  15. O

https://www.tebilon.com/amd-r5-7500f-msi-geforce-rtx-5070-12g-shadow-2x-oc-msi-a620-500gb-16gb/ buna baktınızmı 1751208812 3000 tl farkla ram yükseltmesi yapıldığında çok ideal gibi geliyor bana tek eksiği işlemci soğutması kalıyor ,
  16. O

ram özelliklerini bulamadım birde antalyada yaşıyorum o yüzden 6 fanlı kasalara bakıyorum
  17. O

hazır sistemde incehesapta istediğim sistem yok 1751208031 hazır sistem olarak incehesapta bulamadım
  18. O

https://www.incehesap.com/oyun-bilgisayari-toplama/?p=66692-1_71220-1_74876-2_80923-1_67605-1_74544-1_81187-1 https://www.tebilon.com/amd-r5-7500f-msi-geforce-rtx-5070-12g-shadow-2x-oc-msi-a620-500gb-16gb/ tebliondakinde kasa ve psu daha fazla güven veriyor ama incehesaptakinde ekran kartı üç...
  19. O

Cpu ve gpu kullanımı düşük

başka oyunda gpu kullanımı yüksek ve beklenilen fps i veriyor ama csde garip
Geri