Arama sonuçları: *

1. R

5070 TI li sistem parca önerileri

5070 ti li bir sistem toplamak istiyorum ve ortalama 70-80 bin lira civari bütcem var ve diger parcalara karar veremiyorum. Islemci olarak 7500f zayif kalir diye düsünüyorum ve kuzenim de 7800x3d önerdi ama onun disinda karar veremiyorum yeterli seviyede parcalari önerirseniz mutlu olurum. not...
  2. R

Çözüldü✓ Ekran kartinin fani calismiyor

Tamamdir tesekkürler
  3. R

Simdi yüklüyorum bakicam ve nvidia sürücüsü de ekran kartini taniyor
  4. R

Bilgisayarin parcalarini kendim aldim ve kurdum (ilk defa). Her sey calisti kurulumu vs her seyi yaptim görüntü de aldim ancak bir kere bile Ekran kartimin faninin döndügünü görmedim. Bazi siteler ekran kartinin özelligi oldugunu söylüyor ancak emin olamadim. not: ekran kartim asus prime 5070
  5. R

Ryzen 7 7800X3D'ye sogutucu tavsiyesi

Tamamdir o zaman hava sogutma da kalayim en iyisi. Muhtemelen de benim secitigimin bir üst modeline giderim.
  6. R

Ryzen 7 7800X3D'ye sogutucu tavsiyesi

Sifirdan sistem topluyorum ve sogutucu hakkinda kararsiz kaldim. Aklimda su anda Noctua nh u12s modeli var. Ve sistem özellikleri söyle; Ekran karti: RTX 5070 CPU: Ryzen 7 7800x3d RAM: 32 GB DDR5 Anakart: Asus Tuf Gaming B650 plus WiFi Depolama: 1 TB SSD Kesin bir model veremeseniz de sivi...
  7. R

Çözüldü✓ Sifirdan bilgisayar dizimek istiyorum ekran karti yeterli mi ?

9600x de 2k da darbogaz yapmaz degil mi ? Bir de anakartta bluetooth ve wifi olsun istioyrum kesinlikle
  8. R

Monitör olararak 2k alacagim icin agirlikli 2k bazen de 1080p oynarim
  9. R

Sifirdan bilgisayar dizmek istiyorum ve parcalari da buldum ama ekran kartini 5060 ti alsam gayet yeterli olur mu yoksa almisken daha iyisini mi almaliyim. Yardimci olursaniz sevinirim. Ekran karti olarak rtx 5070 düsünüyorum anakart: asus tuf b650 plus wifi islemci olarak düsündügüm ryzen 7...
  10. R

SimRace Kurmak istiyorum tartışalım.

Fiyatlar konusunda cok bir fikrim yok ancak bir curved monitör önerebilirim direksiyon olarak da Thrustmaster T300rs veya bir Thrusmaster modeli önerebilirim eger profesyonel yapmak istiyorsan digerlerini maalesef cok bilmiyorum
  11. R

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

Klinik acamasa bile bi doktor kadar kazanir bence. Uzman olduktan sonra tabii ki de
  12. R

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

tabii ki de en son karar sana kalir ama yapay zekayla bitecek bu meslek demek sacmalik olur, cünkü saglik alaninda yapay zekanin gelebeilme olasiligi cok düsük ve saglik alani garanti meslek hic degilse uzmanligini yapip yurt disina cikarsin. Ama eger olur da yurt disina illahaki cikmak istersen...
  13. R

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

O zaman tabii ki de dis öneririm eger gercekten islerin iyi giderse kendi klinigini acma sansin da var. O zaman da paraya para demezsin
  14. R

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

Cok bir bilgim yok ancak okumasi tip kadar zor calismasi daha rahat diye biliyorum ancak verebilcegeim en iyi tavsiye su olur, bi meslegi sadece parasi icin yapma yoksa ilerde cok pismanlik duyarsin
  15. R

CPU Sıvı mı Fan soğutmamı

Bildigim kadariyla 240mm sivi sogutma ama emin degilim tam burda ne anlamda kullanilmis
  16. R

Araç bakımından anlayan varmı?

Hava filtresinden cok anlamam ama bildigim kadariyla motorun sagligi icin önemli bi parca, icine kücük bi partikül kacsa bile motor elinde kalir ama motor yaginin kodu ayni oldugu sürece sorun olacagini düsünmüyorum
  17. R

Pc çalışıyor ama ekran gelmiyor

HDMI kablosunu ekran kartina mi taktin anakarta mi ?
Geri