Arama sonuçları: *

• Users: sveaz
  • Order by date
  1. sveaz

dolar mı almalıyım yoksa hisse mi

kankam viop ve kaldıraçtan uzak dur yatırım fonlarını alman aslında senin için daha mantıklı olabilir
  2. sveaz

dolar mı almalıyım yoksa hisse mi

dostum amerika borsasından hisse almanı tavsiye ederim dolar olarak tutacaksan paranı
  3. sveaz

Devlet hastanesinde ucretsiz bir sekilde muayene olma

o sigorta süresi uzatıldı zaten mezun olsan bile 2 yıl boyunca yararlanabiliyorsun artık aynı şeyden bende müzdariptim gidip ücretsiz şekilde muayene olabilirsin dostum
  4. sveaz

%60 Boyutlarında Klavye Arıyorum

ajazz ak820pro alabilirsiniz hocam 75 klavye ama bence çok sıkıntı olucağını sanmıyorum yinede compact bir klavue
  5. sveaz

🪙💰🏦 Yatırım Tavsiyesi 🏦💰🪙

kriptoda yapacağın yatırım meme coine olursa böyle olur ama bir projeye inanıp ona yatırım yaparsan kriptoda kazanmama ihtimalin yok kriptoda borsa gibi aslında ama bu meme coinler yüzünden insanlar yanlış anlıyor
  6. sveaz

🪙💰🏦 Yatırım Tavsiyesi 🏦💰🪙

sen borsanda %10 altınında %4 kazan brom biz 3x leri götürelim sıkıntı yok :D
  7. sveaz

geleceğim ile ilgili kafam karışık

dostum bölümün ile alakalı söyliyeyim bence 2 yıllık okuyup cnc programlarını çizebilirsin çok iyi para var ve türkiyede cidden iş olanağı da fazla ama şahsi görüşümü sorucak olursan bence 1 yıl mezuna bıraksan bile makine mühendisliği bölümüne gitmen veyahutta mekatronik
  8. sveaz

GREEN SWİTCH KLAVYE SWİTCH NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

hocam green switch blue switch in razer tarafındaki alternatifi klavyenin boardını söküp arka taraftan switchlerin pinlerinin lehimlerini lehim pompası ile sökmeniz gerekiyor sonra çekince kendisi geliyor zaten switch in motospeed ck 108 klavye aldım switchleri çalışmıyordu bütün hepsini aynı...
  9. sveaz

Redmi Note 13 mü Gm 24 Pro Hangisi alınır

general mobile telefon almayın aldırmayın arkadaşımda var çocuğun çekmediği çile kalmadı doğru dürüst performansı yok sürekli yazılım problemi çıkartıyor pil performansı kötü
  10. sveaz

Direksiyon setleri neden bu kadar pahalı :(

kendi direksiyon setimi yapmış birisi olarak bir direksiyon setini yapmak için yapılan malzemeler çok pahalı birde yapılması için ciddi arge çalışılması gerekiyo ki firmalar uzun süre bozulmayacak ürünler yapmak zorundalar içine sağlam encoder koymak istese zaten şöyle bi 30 dolar civarı ediyor
  11. sveaz

Windows 10 da kalmalımıyım Windows 11 e geçmeli miyim?

hocam konuyu biraz hortlatmış olucam bugün bu konudan sonra üşengeçliğimden vazgeçip laptopu a win 10 dan win 11 e geçirdim ve cidden birkaç saattir kullanıyorum ve bariz bir şekilde arada akıcılık farkı var
  12. sveaz

Fırat Üniversitesi neden bu kadar düşük sıralama istiyor?

kanka kocaeli gibi istanbula yakın bir yer ile elazığdaki bir yeri mi karşılaştırıyorsun ben mi yanlış anladım?
  13. sveaz

dediğim akıcılık ama ağır yük altındaki işlerde değil windowsta gezinirken herhangi bir dosya açılırken vs ki şöyle bir şey de var laptoptaki ssd daha hızlı daha hızlı açılması lazım veyahutta operadan bir şey izlerken mesela bir sekmeye geçmeye çalışırken vs
  14. sveaz

yazarken biraz türkçe kurallarının içinden geçmişim şimdi fark ettim memnun olduğum işletim sistemi win11 win10 nedense çok daha kasıyormuş gibi geliyor
  15. sveaz

ben bir test yaptım ve bu benim şahsi görüşüm yani ben böyle deneyimledim şimdi benim masaüstü bir bilgisayarım var rx6600 lü ve ben yeni bir tane laptop aldım üniversiteye gideceğim için masaüstünde zaten 11 yüklüydü ve gayet memnunum açıkcası ama laptop 10 ile geldi ve 11 ile 10 arasında çok...
  16. sveaz

deadlocka giremiyorum çöktü mü?

hocam oyun lol ile overwatch karışımı bir şey ama çok güzel yapmışlar aşırı sarıyor
  17. sveaz

steam adım sveaz dostum doge fotoğrafı var ark atarsan atarım
  18. sveaz

uzun zaman sonra gerçekten zevk aldığım bir oyun buldum ve şu anda oyuna girilmiyor ve var olan oyun sayısı yavaş yavaş düşüyor oyunun sunucuları mı çöktü bilgisi olan varmı?
Top Bottom