Arama sonuçları: *

• Users: Misa
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Geri yükleme noktası sonrası mavi ekran

Bilgisayara windows yüklü başka bir usb ile format atmayu denedim. Tamamen silip sıfırlama seçeneğini seçtiğimde yarım saat kadar bekleyip windows gerekli dosyaları kuramıtor uyarısı verdi. Formst ekranının en başındaki bilgisayarı onarma seçeneklerinden geri yükleme noktasını seçip en baştaki...
  2. M

Boşken görmüyor evet, gözüktüğü takdirde biostan format attığım zaman bilgisayar düzelir değil mi ? Bozuk sistem dosyaları vs ssdyi bozabilir mi ?
  3. M

Ben de sistem dosyalarının zarar gördüğünü düşünüyorum. Windowsu 0 dan nasıl kurabilirim peki. Elimde boş bir flaş bellek var, başka bir bilgisayardan flaşa windows işletimini kurup format atmayı biliyorum fakat flaşımı bilgisayara taktığımda bios ayarlarında görünmüyor. Flaş boş olduğu için mi...
  4. M

Birkaç gün önce bilgisayarımdaki gereksiz windows uygulamalarını(copilot vs.) ChrisTitusTech’in açık kaynak kodlu winutilini kullanarak sildim. Silmeden önce kendisinin sunduğu geri yükleme noktasını da oluşturdum. Dün xbox game bar da silindiği için geri yükleme noktasına döndürdüm fakat 1 saat...
Geri