Arama sonuçları: *

1. M

Kodak ssd 1 tb görünmüyor

Temudan aldığım ssd ilk kurulumunu yaptıktan sonra bir sıkıntısı yoktu bilgisayarı bir kaç defa açılıp kapanınca ssd görenmemeye başladı ne biosta nede disk yönetiminde görünüyor başka pc de denediğimde gene aynı sorunla karşılaştım ertesi gün takınca görünmeye başladı billi bir süre sonra gitti...
  2. M

MSI smart fix (dolandırıcılar)rezaleti

Arkadaşlar, laptop sonunda geri geldi. Bugün aldım, şimdilik pek bir şey görünmüyor. İçini açmışlar galiba ama görünürde başka bir şey yok. gerekli yerlere şikayette bulundum
  3. M

gitme imkanım yok biraz araştırdım geri gönderiyorlar ama ücret alıyorlar kargo takip attılar gelince görecez artık
  4. M

cihazı kargoya verdik dedilerde bakalım nasıl olacak
  5. M

internet üzerinden yetkili servis diye bunlar çıktı anlayamadım başta
  6. M

yerleri falan hiç bir bilgi yok sadace telefon var
  7. M

gönderdiğim yer ayrıyeten 1000 tl servis ücreti istiyormuş hiç bir şey yapmadıkları halde kendilerini yetkili servis diye tanıttılar
  8. M

yetkili servis die görünen ne yapacam şimdi
  9. M

araştırdım smartfix diye bir servise gitmiş ürün galiba yetkili servis değil insanları dolandırmak için yapıyorlarmış 800 1000 tl gibiservis ücreti ekleyip isteyip gönderiyorlarmış
  10. M

sadece ram takmak için açtım ondada garanti dışında kalmıyordu kendilerinden teyit ettirdim
  11. M

MSI marka laptopumun ısınma sorunları nedeniyle (ortalama 80-94 derecelerde) servise gönderdim. Isınma sebebi olarak anakarta bataryadan kaynaklı kısa devre olduğunu söylediler ve 7500 TL gibi bir ücret istediler. Garantisi bulunduğu halde, kullanıcı hatası olmadığı halde, rutin bakımlarını...
  12. M

Aliexpres ödeme aldığı sipariş yok

3 kere kartımdan para kesilmiş ve hiç sipariş görünmüyor
  13. M

Ekran kartı Tavsiyesi

Çok teşekkür ederim sağolun
  14. M

Ekran kartı Tavsiyesi

Darboğaz olmazmı 1589847304 Bence Darboğaz olur 1589847417 Uyardığınız için teşekkür ederim hangi karta olmaz öneriniz 1589847559 oto düzetlmeyi bulamadım abi nerdeydi acaba 1589847757 Rx 570 darboğaz yaşarmıyım bu işlemciyle 1589848103 herkeze selmamlar işlemci besleyebilir mi
  15. M

Ekran kartı Tavsiyesi

Herkese selamlar arkadaşlar işlemcim xeon e3 1220 ekran kartı almak istiyorum r9 380x xfx modelini Aliexpresten darboğaz yaparmı önerdiğiniz ekran kartı varmı şimdiden teşekürler
  16. M

xeon e31220 ekran kartı tavsiyesi

Herkeze selamlar bu işlemciye rx470 veya r9 380x almayı düşünüyorum Aliexpresten darboz olurmu veya kendi tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden herkeze teşşekürler
Geri