Arama sonuçları: *

1. GhostRileyy

Hızlı şarj özellikli Powerbank önerisi

Eğitim-öğretim vakti yaklaştığından, üniversitede kullanacağım bir Powerbank lazım. Geçen dönem, arkadaşımdan bir Powerbank satın aldım ancak hiç hoşuma gitmedi. Hızlı şarj zaten etmiyordu, bir de çok yavaştı ve onunla sanırım telefonumu sadece 1 kez tam şarj edebildim. Belki de edemedim, tam...
  2. GhostRileyy

Kablosuz şarj özellikli kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar, kablosuz şarj özellikli Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi istiyorum. İstediğim iki özellik var gerisi çok önemli değil benim için. •Sesimin karşıya temiz ve net gitmesi • Kutusunun kablosuz şarj özellikli olması Bütçe olarak 3000 verebilirim.
  3. GhostRileyy

Öneri 2 TB F/P SSD önerisi

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-lse10z002tg8-exceria-pro-2tb-m-2-disk-fiyati,1630047010.html?_gl=1*13vlkfc*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwyb3DBhBlEiwAqZLe5EfX0UfPhN42ezu3tBIAzxDSAs3XQKyiytreWx7KO9G_Ytjh2S8oIxoCOSYQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxt1FDfc139puRaTBHZsgbce bu nasıldır sizce hocam? bu...
  4. GhostRileyy

Öneri 2 TB F/P SSD önerisi

Merhabalar arkadaşlar, cihazım Excalibur g770. Çok pahalı olmayan bir fiyatı olan, fiyat performans ürünü bir SSD önerebilir misiniz? Laptop'um la uyumlu olacak şekilde. Teşekkür ederim.
  5. GhostRileyy

Kablosuz Gaming Mouse Önerisi

Merhabalar, Kablo sayısını en aza indirmek için kablosuz mouse arıyorum. Bütçe 1500 TL ancak siz daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir ürün varsa ve fiyatı bütçemi aşıyorsa duruma göre yukarı çıkabilirim.
  6. GhostRileyy

F-Secure Mobile Security Güvenli mi?

Merhabalar, Uygulama mağazasında böyle bir antivirüs uygulamasına denk geldim. Güvenli mi ya da kullanılır mı bilmiyorum. Kullanan ya da önceden kullanan var mı? Uygulama linkini ve ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. Uygulama Link. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookout
  7. GhostRileyy

PC'de oyun için kulak içi kulaklık önerisi

İyi akşamlar arkadaşlar, normalde kulak üstü kulaklık kullanıyorum ancak bir zaman sonra çok fena ağrı yapıyor. Kulaklığı kafamdan yavaş yavaş çıkarıyorum bazen o dereceye kadar sorun oluyor benim için. Bu yüzden de oyun için kulak içi kulaklık önerisi gerekiyor. Counter-Strike 2, PUBG tarzı...
  8. GhostRileyy

Küçük el için mouse önerisi

Merhabalar arkadaşlar, ellerim biraz küçük olduğundan dolayı mouse tam kavrayamıyorum. Bu yüzden de Cs2 gibi oyunlarda sorun yaşıyorum. İnternet kafe de Logitech G102 kullanmıştım ve elimle güzel kavrıyordum. Bu tip küçük ve hafif mouse önerisi lazım. Bütçe 1000 TL
  9. GhostRileyy

500 TL'ye mouse pad önerisi

Arkadaşlar iyi günler, yukarıda belirttiğim gibi maksimum 500 TL olacak şekilde mouse pad önerisi lazım. Eğer bu bandın üstünde sizin daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa belirtebilirsiniz
  10. GhostRileyy

Logitech g213 alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar, bu klavyeyi almaya karar verdim. Bu klavyeyi kullanan ya da önceden kullanmış arkadaşların bu klavye ile ilgili görüşlerini merak ediyorum. Çünkü kendim araştırdığımda bazı konularda alınmaması gerektiğini söylüyorlar. Gerçekten çok ciddi sorunları var mı ?
  11. GhostRileyy

Redragon mouse önerisi

İyi günler arkadaşlar, klavyem ile farem birlikte set olmasını istediğimden dolayı maksimum 1500 TL olacak şekilde fare öneriniz varsa bekliyorum. Eğer sizin bu fiyat bantlarında daha iyi bir öneriniz varsa belirtebilirsiniz.
  12. GhostRileyy

1000 TL mekanik klavye önerisi

Hem oyun hem de günlük işler için yukarıda belirttiğim bütçe doğrultusunda bir mekanik klavye arıyorum. Eğer sizin başka bir klavye öneriniz olursa bütçenin çok üstüne çıkmadan belirtebilirsiniz.
  13. GhostRileyy

KasperSky hangi sürüm alınmalı

Merhaba arkadaşlar, eskiden çoğu uygulamayı crack kullanırdım fakat yeni cihaza geçince uygulamaları orijinal kullanmaya başladım. Durum böyle olunca en basitinden Garry's Mod için indirdiğim bir kaç mb lik skin modlarından bile şüphe etmeye başladım. Bunun içinde KasperSky için abonelik almaya...
  14. GhostRileyy

Standoff 2 Hesabının Değeri Nedir?

Merhaba arkadaşlar, hesabın değeri nedir? Bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler dilerim.
Geri