Arama sonuçları: *

1. R

Bilgisayar durduk yere kapanıyor

Sıfırdan açıldığına göre kendini resetliyor olabilir. Uyku-güç zamanlaması yapıldı mı diye güç planından kontrol edebilirsin. En düşük ihtimal pc kendini resetliyordur, olay görüntüleyicisinden uyarı/hata/önemli satırlarına bakılabilir veya istersen buraya atabilirsin bakarız.
  2. R

Kasım ayını beklemeli miyim?

GPU 1080 de genel olarak 60+ fps ama bazı oyunlarda maalesef 8gb tıkanıyor evet. Bugün bi hayli düşündüm ve dediğin gibi az para değil, şu an alınacak sistem yok ama 25k veren kasımda veya gaming gecesinde 5 daha koyar 9060xt alır rahat eder ki bu yıl 9000 5000 seriler popüler illaki indirim...
  3. R

Philips bu monitor alınır mı?

Rica ederim. 1 ms ile 0.5 ms arasında hissedilebilir bir fark yok kanaatimce ama bazı monitörlerde oc ile 1 ms altına düşürülebiliyor. Marka olarak KTC'yi diğer çin markalarından ayıran şey çoğunlukla gigabyte panelleri kullanması ve bolca inceleme, yorum ile güvenilirliği sağlamasıdır ki...
  4. R

Philips bu monitor alınır mı?

Attığınız monitör VA panelli, yakın fiyata 2k IPS panelli daha iyi seçenekler var. KTC'nin bu modelinde de olması lazım ama genellikle gigabyte ile aynı paneli kullanır. Aynı ise aradaki renk kalite farklarına ve detaylı incelemelerine bakıp karar verin, her ikisi de alınabilir güzel...
  5. R

Dediğin gibi dolar euro enflasyon fırlarsa kasım bile kurtarmaz bizi. Monitör g sync mış sonradan fark ettim, iade edip ktc 25t7 aldım. Eğer iyi bir indirim olursa cpu yu 7500f bile yapabilirim ama şimdilik bekleyeceğim. Kasa ve gpu nun daha fazla ineceğini sanmam şimdiden alabilirim. Ram için...
  6. R

Yani kişiden kişiye değişir tabi, bu fiyatlara genelde ikinci el bakılması tavsiye ediliyor ama ona da ben sıcak bakamıyorum az para değil sonuçta, bi tık düşük olsun ama sıfır olsun. Almışken de AM5 soketle hem geleceğe dönük olsun hem 1080p de 5 yıl götürsün diye böyle dizdim. Sen ne...
  7. R

Doğru, 5600'ün bile bi tık gerisinde kalıyor ama rekabetçi dışında her oyun için 1080p de 3-5 yıl işimi görse yeterli. Kasımda bu bütçeye am5 sistem bulabilir miyim kestiremiyorum sadece kasa 24k. Teşekkürler yanıt için.
  8. R

Gönül ister ki 7500f olsun ama maalesef bütçemi zorluyordu. 8400f ile ucuz yoldan AM5'e geçilebildiği için daha bi cazip geldi. Yanıtın için teşekkürler.
  9. R

Merhaba arkadaşlar. Monitör dahil 25-28k bandında 1080p için sistem toplayacağım ama kasıma 1 ay kalmışken beklesem mi kararsızım. Geçen ay vatan buna benzerini 22-23k ya verdi o zaman para olmadığından alamamıştım, ben de ona benzer AM5 platformlu bu sistemi dizdim. Özellikle RX 7600'ün 9k'ya...
  10. R

🔥İndirim Qcy HT07 599TL + 45TL Kargo

3 yıldır aktif olarak HT05 modelini kullanıyorum. Genel olarak memnunum, sesi tatmin edici ve kullanım açısından hiçbir sorun yaşatmadı. Yorumlara bakılırsa; basları HT05'den iyi değil ama tizleri daha başarılıymış ve kağıt üstü özellikleri daha iyimiş. Marka olarak da iyi bir kulaklık...
  11. R

RTX 3050 mi RX 6600 mu daha iyi

Fikir olsun. https://www.itopya.com/kuark-solid-intel-core-i3-14100f-asus-radeon-rx-7600-dual-evo-oc-edition-8gb-16gb-ddr4-500gb_h29059 19.644,52 TL 1,3k farkla i5 12400F yapılır, gelecek için DDR5 seçeneğin olur, işlemci bir süre idare eder. Kasa PSU BitFenix çokta kötü değil ama 1,1k farkla...
Geri