Arama sonuçları: *

1. V

400 TL - LoL oynuyorum, en uygun klavyeyi önerebilir misiniz?

Sadece League Of Legends oynuyorum parmaklarım elim biraz büyük bana en uygun klavye önerileriniz nelerdir bütçem max 400
  2. V

5000 TL - Bu bütçe ile oyun oynayabileceğim en iyi sistem nedir?

Bu ekran kartı iyi mi ya ilk defa duydum
  3. V

5000 TL - Bu bütçe ile oyun oynayabileceğim en iyi sistem nedir?

Arkadaşlar 5000 TL bütçem var oyun oynamak istiyorum toplayabilecek en iyi bilgisayar önerileriniz nelerdir ekran kartı işlemci anakart tek tek yazarsanız sevinirim
  4. V

3500₺ BÜTÇE İLE KASA VE KASA+MÖNİTÖR ÖNERİSİ LOL CSGO GTA5 OYNUYORUM VALORANT

ARKADAŞLAE 3000-3500₺ YE TOPLAYABİLECEĞİM Bİ OYUNCU KASASI ÖNERİR MİSİNİZ LÜTFEN İKİNCİ ELDE ALABİLİRİM AŞIRI SİSTEM GEREKTİREN OYUNLAR OYNAMIYORUM O YÜZDEN KLAVYE mouse Yİ DE EKLEYEBİLİRSİNİ fiyata
  5. V

CASPER İ5 laptopum kapanıyor

Macunu ben sürmedim bilgisayarcı bir tanıdığım sürdü markasını bilmiyorum
  6. V

Mesela lol oynuyorum oyun esnasında sesler yukseliyor fps oyun başında 200 lere çıkıyor bir süre sonra 20 fps lere düşüyor sonra tekrar 80-70 fpslerde kalıyor oyun bitince kapanıyor sanki oyunun bitmesini bekliyormuş gibi bi probram indirdir cpu 97 derecelere kadar çıktı sonra düştü çok garip...
  7. V

Herkese selam casper i5 2. Nesil 8 gb ram 1gb amd ekran kartlı laptoplum kapanıyor termal macununu değiştirdim ama bir süre sonra tekrar kapanmaya devam ediyor ne yapmalıyım
Geri