Arama sonuçları: *

1. Revntron

40.000 TL Bütçeyle PC Önerisi

Baktımda göremedim hocam link paylaşabilme şansınız var mı?
  2. Revntron

Hocam peki tavsiye sistemlerden yani hazır sistemlerden almak mı mantıklı yoksa toplamak mı? Eğer hazır sistem derseniz site öneriniz var mıdır?
  3. Revntron

Öneri için teşekkürler ancak böyle bi sistem 50k yı geçmez mi?
  4. Revntron

Umarım kasım ayında iyi indirimler olur 1761739366 Kimsenin önerisi yok mu?
  5. Revntron

Arkadaşlar merhabalar başlıktaki gibi 40.000 TL bütçem var bana önerebileceğiniz en iyi hazır pc ne olur veya toplasan daha uygun olur gibi bir fikir verebilirseniz çok sevinirim birde mümkünse NVIDIA ekran kartlı (RTX 5060 Ti 16 GB veya RTX 5070) ve işlemci olarakta AMD'li bir sistem toplamak...
  6. Revntron

Torku Banada cok guzel

Nutaş fındık parçacıklı favorim
  7. Revntron

Hayatınızde Kaç Kez Aşık Oldunuz

4 kez. İlkokul, ortaokul, lise, üniversite hepsinde 1 kıza aşık oldum hepsi de platonik oldu.
  8. Revntron

Uygun Fiyattan Creative Cloud Programlarını Nasıl Alabilirim?

Arkadaşlar merhabalar sorum başlıktakı gibi Cretive Cloud programlarını özelliklede Photoshop için uygun fiyattan güvenilir başka nerelerden alabilirim veya Adobe'nin yaptığı büyük indirim dönemleri var mı? Üniversiteden yeni mezun oldum artık öğrenci planı olarakta alamam sanırım. Biraz uygun...
  9. Revntron

Tab gıda çıkan elemanı geri alıyor mu

Benim bi arkadaşım burger king de çalışıp çıkmış bir daha girmek istediğinde almamışlar. Belki seni tekrar alırlar tam bende bilmiyorum arkadaşın dediği buydu ama bana.
  10. Revntron

Seboreik dermatitliler gelsin

Parfümde iş görmüyor hocam teriniz bile çok pis kokuyor. İlk başlarda kullanımda çok olmuyordu ama son 1 aydır zehir etti bana koku oluyor diye milletin yanına gidemiyorum artık görende der hiç yıkanmıyor mu halbuki haftada 3 kere duş alırım en az. Son 3 gündür eskiden doktorun yazdığı konazol...
  11. Revntron

Vichy dercos geçiriyo ama yanık kokusu gibi bir şey bırakıyor saçta ve vücutta
  12. Revntron

Vichy Dercos normal saçlar için mi kuru saçlar için olanı mı kullanıyorsunuz? Ben kuru saçlar için olanı kullanıyorumda sülfür mü kükürt neyse çok kötü koku bırakıyor vücutta sizde böyle bir sorun var mı?
  13. Revntron

Egzemalı Saç İçin Şampuan Önerisi

Sülfatsız parfümsüz vegan formüllü şampuan almak istiyorum ama hangi marka iyi ona karar veremedim. Yves Rocher, Herbal Essences argan yağlı vardı birkaç tane var ama aralarında en iyisi Yves Rocher gibi duruyor siz ne dersiniz hocam bu markanın ürününü kullandınız mı?
  14. Revntron

Yok hocam baktım yine yağlı değil
  15. Revntron

Kuru saç için olanı kullanıyorum 1743701430 Yok hocam yağlansa anlarım saç kupkuru benim. 1743701676 Ben neredeyse 5 aydır kullanıyorum öyle bariz dökülme görmedim hocam saçımda hatta baya uzadı benim saçlar kıvırcık. Eğer saç uzaması için şampuan isterseniz aşağıdaki linkteki şampuan saçımı...
  16. Revntron

Avmye gitmek istiyorum ama arkadasım yok

Çok iyi yorum. Yalnız kalmamak için yapacağın gereksiz arkadaşlıklar içindeki potansiyeli öldürür ve işin sonunda daha çok üzülürsün ha çıkar karşına gerçekten kafa dengi birbirinizi destekleyeceğiniz geleceğin için fikir alışverişi yapabileceğin yani dost diyebileceğin bir adam onu kaybetme...
  17. Revntron

Öneriniz için teşekkürler birde bu versiyonu varmış kepeğe karşı bu nasıldır? https://www.trendyol.com/yves-rocher/kepege-karsi-anti-pelliculaire-yatistirici-prebiyotik-sampuan-tuzsuz-vegan-300-ml-p-678397209?merchantId=107109
  18. Revntron

Arkadaşlar merhabalar saçımda egzema problemi olduğu için Vichy Dercos'un şampuanını kullanıyorum şükür egzemam baya azaldı ancak bıraktığı koku hem saçıma hemde vücuduma yayılıyor böyle nasıl desem metal gibi değişik. Duştan çıkıyorum duşa girmeyenden daha beter çıkıyorum. Buna çözüm olarak saç...
  19. Revntron

Yardım 15.000 TL Telefon Önerisi

Redmi Note 13 var o bütçede onu önerebilirim annemede almıştım
  20. Revntron

Gamepower Fujin 7.1 kulaklık alınır mı?

Gamepower medusa ve mihawk kullandım kafayı sıkmıyor benim kafada büyük onun dışında pedleri soyuluyor başka bir sorunu olmadı
Geri