Arama sonuçları: *

1. Xteripus

Yeni sistem topluyorum, kasa + PSU + soğutucu tavsiyenize ihtiyacım var

Parça Ürün Linki Fiyat İşlemci AMD Ryzen 7 9700X ₺12.399,00 Anakart MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi ₺7.571,00 RAM Lexar Ares RGB 32GB (2x16) 6000 MHz CL28 DDR5 ₺5.709,00 Ekran Kartı Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X 20GB ₺32.899,46 Kasa Zoko Amiral DK431 4x12 cm ARGB ₺2.044,80 Soğutucu...
  2. Xteripus

Konunun ilk mesajında listedeki anakart, linki atamadım buraya.
  3. Xteripus

Kasa soğutucu ve psu için öneriniz var mıdır peki? Bu anakart yerine kendiminkini kullansam nasıl olur sizce? Ayrıca ram de var elimde hazır kullanmadığım 2tb m2 ssd. 1745964887 Evet güncelde ramleri düşürdüm biraz fazla patlamışım orada 😁, diğer önerileriniz için de teşekkürler.
  4. Xteripus

Tamamdır monitörü Samsung ile değişeceğim, ramler için de bunlar nasıl 2 tane alacağım. Ram linki
  5. Xteripus

Çoğunlukla oyun ve nadiren de olsa video düzenleme ve tasarım. 1745961413 İnternette bir şey göremedim bilginiz var mı acaba?
  6. Xteripus

Merhaba, donanım bilgim GTX 1080Ti zamanlarından kaldığı için çok eski kaldım bu yüzden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Uzun zamandır kafamda olan sistemi yavaş yavaş toplamaya başladım. Aşağıya alacağım bileşenleri yazdım. Şimdilik kasa, PSU ve işlemci soğutucusu eksik. Hem genel sistem...
Geri