Arama sonuçları: *

1. B

Öneri Klavye önerisi (wraith vs aula vs logitech)

aula f75 olarak en ucuz bunu buldum renginide beğendim , galiba bunu sipariş edicem https://www.n11.com/urun/aula-f75-mekanik-rgb-tkl-gray-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-klavye-58019694?magaza=maxitekno&renk=mavi
  2. B

aula 4 oy , wraith 3 oy oldu
  3. B

Öneri 27 inç 2K IPS Monitör Tavsiyesi?

Klavye önerisi için konu açtım orayada beklerim Başlık : Klavye önerisi (wraith vs aula vs logitech)
  4. B

Merhaba arkadaşlar, Klavyeler hakkında bilgim tamamen sıfır , bu konudan önce monitör seçmeye çalışırken çok yorulduğum için fazla kafa yormadan klavye konusunu kapatmak istiyorum Aklımda 3 popüler model var , sizden o 3 ü arasından seçmenizi isterim , haricen bir tavsiyeniz varsada dinlerim...
  5. B

hz konusunda geri kalıyor onu kastetmiştim , bu bütçede 180 hz de kalmak istemem
  6. B

dediğim gibi , tek başıma uzun süredir araştırıyorum , araştırdıkça aklım daha çok karışıyor , iki forum dada konu açmama rağmen yeteri kadar fikir toplayamadığım için tamamen popülariteye güvenip içim rahat olmasada philips sipariş etmek zorunda kaldım , mesela anket açtım uzun süre geçmesine...
  7. B

Philips Evnia 27M2N3501PA/00
  8. B

AOC Q27G4ZR (260 hz) daha iyi değil mi
  9. B

aoc nin 260 hz lik versiyonunu almayı düşünüyordumda , tamamen kararsız kaldığım için son üç seçeneğim arasından rastgele birini sipariş verdim , siparişi iptal edermiyim bilmiyorum
  10. B

gamepower kalitesiz bulduğum bir marka , bütçem diğer markalar içinde yeterli gibi
  11. B

teşekkür ederim koskoca forum da konuyu bir günde yüzden fazla kişi görmesine rağmen sadece iki kişinin bişey önermesi o kadarda etkili olmuyor malesef , gönül isterki konuya 20 kişi yazsın , 20 kişinin ortak görüşüyle gönül rahatlığıyla alabilirdim ama olmadı , birde katılım az olur diye aynı...
  12. B

en son 3 model arasında kalmıştım ; AOC Q27G4ZR MSI MAG 274QF X24 Philips Evnia 27M2N3501PA/00 konuya katılım az olması sebebiyle içim rahat olmasada diğerlerinden daha popüler olduğu için philips i seçmek zorunda kaldım , az önce itopya dan sipariş verdim umarım sorunsuz bir şekilde uzun...
  13. B

başka önerisi olan varmı
  14. B

Merhaba arkadaşlar, Saatlerdir monitör araştırıyorum ama her yerde farklı bir bilgi görünce iyice kararsız kaldım. Ben de biraz fazla düşünen biri olduğum için araştırdıkça kafam daha da karıştı ve sonunda sizlerden yardım istemeye karar verdim. Kısaca; yeni RTX 5070’li bir hazır sistem aldım...
  15. B

Öneri .

konu nasıl siliniyor
Geri