Arama sonuçları: *

1. C

9060 XT ekran kartında sorun yaşıyorum

knight online gibi bir oyun için ekran kartına dahi gerek yok. işlemcinin termal bakımını yapıp tekrar deneyebilir misin? veya psu tarafında acaba gpu upgradeinden sonra psu darboğaz mı yaşıyor öğrenmek lazım. psunun kaç w?
  2. C

Çözüldü✓ Oyun için 9700X 9800X3D geçilir mi?

ekran kartında 9070 xt veya 5070 gibi bi upgrade daha mantıklı o zaman. 7500f ile bir darboğaz sorunu olur mu?
  3. C

Intel arc b580 ekran kartı alınır mı

youtubedan testlere bakabilirsin seni yanıltmak istemem. ama 13.000 tl bütçeyle sadece taksitli alabileceksen şuan en mantıklı gpu o gözüküyor. 18 bandına çıkabilseydin 9060 xt 16 gb al derdim.
  4. C

2.el temiz 3080 alınır mı?

kesinlikle çok yorulmamış ve ağır oyunlar oynanmamıştır inanıyoruz :) cevap hayır alınmaz.
  5. C

Intel arc b580 ekran kartı alınır mı

arkadaşlar intel ekran kartı kullanacaksanız işlemcinizin güçlü olması gerekiyor. rekabetçi oyunlarda da pek performans beklemeyin. hayırlı olsun
  6. C

Öneri RTX 5070 Ti Model Önerisi

en ucuzunu al :)
  7. C

Çözüldü✓ Oyun için 9700X 9800X3D geçilir mi?

kral 7500f ve 9060 xt 16 gb model var. monitörüm 2k işlemciyi 9700x veya 7800x3d alsam fps farkını hissetmez miyim?
  8. C

Sistem topladim tavsiyelerinizi beklıyorum

60 fps altı imkanı yok tüm güncel oyunları 120-150 fps bandında oynuyorum high-medium karışık
  9. C

Kasam Durmadan Mavi ekran alıyor

ssd-ram-psu sorun bu üç donanımda olabilir. imkan varsa başka parçalar takarak dene
  10. C

DÜŞÜK FPS CS2 5070 Tİ 7 9800X3D

adamlar o test videolarında utanmasan 100x100 çözünürlüğünde deneyecek bunları göz önüne alın. sıcaklık değerlerinde problem yoksa oyna geç 500 ila 800 alman arasında hiçbir fark olmayacak zaten
  11. C

🔥İndirim Dark Guardian Pro Akvaryum Kasa 2.698 TL | Diamond Pro 1.649 TL

e ticaret firmasında çalıştım bi süre bu dediğin imkansız gönderim yaptığın ürünün desisi nedir 0-5 desi gönderiyorsan dediğin doğru 90-100 liraya gönderirsin. adamlar koskoca koliyle kasa yolluyor bunu 90-100 liraya göndert senden özür dileyip 10 katını sana ödeyeceğim. bu kasanın gönderim...
  12. C

Acil yardım çıldıracağım XBOX GAME PASS

pc game pass alacaktım fakat microsoft canlı yardıma öyle böyle bi şekil bağlandım. hesabıma ne alakaysa bloke koyulmuş kaldırılması için talepte bulundum 24 saat içerisinde kaldırılacakmış.
  13. C

nerde satılıyor
  14. C

denedim onuda kabul etmiyor :DD
  15. C

kapalı denedim açık denedim değişmiyor sorun devam ediyor
  16. C

Sistemim iyi ama anlık fps düşüşleri yaşıyorum

2k da hangi oyunu oynuyorsun 6800xt 2k için uygun bir gpu ama cpu yetebilir mi emin olamadım
  17. C

Sadece pubg oynuyorum gsync açmalı mıyım ?

pubg ağırlıklı işlemci oyunudur. 1080p de o gpu hayli hayli yeter 7800x3d senin tüm sorunlarını çözecektir.
  18. C

Sistemim iyi ama anlık fps düşüşleri yaşıyorum

ramler dual channel mi yoksa tek slot 16 mı? ayrıca ssd ve psu kaç senelik?
  19. C

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 saattir uğraşıyorum normalde game passde kayıtlı bir kartım mevcuttu geçen aylarda kartımı ödeme bilgilerimden silmiştim şimdi tekrar eklemek istiyorum bilgileri eksiksiz doldurun veya başka kart deneyin diyor. başka kart denesem bile kabul etmiyor. çözümünü bilen...
  20. C

2k monitör tavsiyesi

https://www.sinerji.gen.tr/philips-evnia-27-27m2n3501pa00-beyaz-260hz-03ms-hdmidisplayport-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-56266?utm_campaign=akakce&v=1.91.6
Geri