Arama sonuçları: *

1. 0

Ekran Kartı Tavsiyesi: RX9060XT Almalı mıyım?

6 aydır Asus prime 16 gb modelini kullanıyorum. 6500xt den buna geçmek çok iyi hissettirir. Ben rx 580'den geçtim. Çok premium bir his cidden. Drop, sürücü hatası, yanlış bildirim, ekran kararması vb hiç bir hata yaşamadım. 1080p oynuyorsan düşünme bile.
  2. 0

Sıfır parçalarla daha düşük bir sistem almakmı 2. el daha yüksek parça almakmı

Ben ikisini de tecrübe ettim. 2. el alınanlar banko bozuluyor. Anca böyle kfgli 2 aylık ürünler bozulmuyor. Sıfır topladığım pc ise 2 senedir en ufak bir fire vermedi. Tamirle hiç uğraşmadım, ayrıca "parçalara bir şey olur mu ? " stresine hiç girmedim. Kafam çok rahattı. Sözün özü sıfır ve...
  3. 0

Arkadaşlar virussüz oyun indirebilecegim site önerisi

Ya ne 20 lirayla uğraşıcan. Defender ile antivirüsleri kapat(crackli oyunlar için mecbur) https://uindex.org/ buradan torrent olarak yapıştır. Stalker 2 son sürüm var. 15 senedir bir kere virüs yemedim. Edit : Torrent aracı olarak qBittorrent kullanıcaksın. Açık kaynaklı bir uygulamadır...
  4. 0

5 Ocağa kadar fiyatlar artarmi

2 sene önce yeni yılda çok uygun kasalar verildi. Geçen sene 16 ocak'a kadar vermediler bilerek. 16 sından sonra fena kasalar geldi. Bence bekle.
  5. 0

🔥İndirim AOC 24G42E 180 Hz 4.399 TL

İtopya'dan 1 ay önce 4800 e aldım. Ölü piksel,ghosting,ışık sızması yok. Gayet memnunum. Fakat TN panelden geçtiğim için siyahları hiç beğenmedim.
  6. 0

5060 Tİ 16GB R7 7500 HEPSİBURADA GAMEGARAJ NASILDIR

Hocam kendin kullanmayacağın sistemi, yeni sistem dizecek adama önermek bence yanlış bir tutum.Benim maddi durumum ne kadar kötü olursa olsun o psu ları almam yani o açıdan diyorum. O psu'lar technopatta ellerinde patlamış hep. Orta kalite bilindik marka alsın kafası rahat etsin.(Fsp-Msi...
  7. 0

5060 Tİ 16GB R7 7500 HEPSİBURADA GAMEGARAJ NASILDIR

Trendyol ve Hepsiburada 9 taksit diye cazip geliyor ama farkındaysanız anakart model,-ram modeli ve frekansı-ssd modeli ve okuma yazma hızı hiç paylaşmazlar. Neden dersen markaları Dragos-Biostar-Hiksemi gibi adı sanı duyulmamış çakma çin markalarından oluşuyor. Asla bu siteleri tavsiye...
  8. 0

Beyond:Two Souls Oynanır Mı ?

Bence youtube'dan hiç bakma. Bir sahne var ki, oynarken baya yükseldim. O sahneye kadar devam et. Sonra zaten mecbur bitirirsin. Sahne derken neyi kastettiğimi oynarken anlayacaksın merak etme
  9. 0

Çözüldü✓ Bilgisayar ekran kartını görmüyor

ddu programı ile kaldır gpuyu.
  10. 0

Maks 9k bütçeye 2. el Ekran kartı önerisi?

[H4 id='USER152464captandustyUSER']#captandusty[/H4] Bu resimde 6700xt nitro minimum 44 oyunlarda 70. Pulse modeli de hemen hemen buna yakın. Ben 2 sene Pulse modeli kullandım çok memmundum. İlk seneden sonra 5 derece arttı.2. sene hiç artmadı öyle 75 civarı kaldı. Bence 75 bu kartlar için...
  11. 0

Maks 9k bütçeye 2. el Ekran kartı önerisi?

Sapphire Pulse 6700xt modelleri tam 26 cm. Temizlerinden, evde test imkanı verecek ilanlara bak.
  12. 0

Rtx 5060 ti 16 gb olarak hangisi mantıklı

Palit'in arkası plastik dostum. Almaman için daha iyi bir neden yok.İstediği kadar soğutsun...
  13. 0

🔥İndirim Sapphire RX 9060 XT Pulse 17.232 TL / Powercolor Reaper 17.280 TL

Asus'un sıcaklık iyi ama, RPM aşırı ve sesi de biraz yüksek. Değer mi bilemedim.Ömrü azalır mı çok dönünce ? Reaper en kötü model bu arada.
  14. 0

9060 XT ye geçmeliyim yoksa diger parcalari mi guncellemeliyim

Ekran kartının sıcaklığı ARTMIYORSA ddr5 geçmeni tavsiye ediyorum.Furmark 75 ve üzeri gelince elden çıkarmak zor oluyor çünkü. Amd , FSR REDSTONE ile Ai framegen getirecek. Muhtemelen 7800xt ye daha da yaklaşır performansı.Bu fiyata geçilebilir aslında(an itibariyle 17.200'e düştü) Bir de...
  15. T-Force Vulcan 16gb ddr5 6000mhz

Comment by '0umuamua' on the classified ad 'T-Force Vulcan 16gb ddr5 6000mhz'

Cl değeri(gecikme) kaç acaba fotolardan çıkaramadım dostum
Geri