Arama sonuçları: *

1. P

Razer blackshark v2pro alınır mı?

normal v2 pro ile v2pro playstation edition arasında çok fark var playstatiton edition alınır mı? ona göre almayaa gidiceem
  2. P

Razer blackshark v2pro alınır mı?

arkadaşlar vatanda blackshark v2pro playstatiton ve pc için buldum fiyatı 3990 tl sizce alınır mı? ve yanında bağlantı için typce bir sürücüsü geliyor bunu pcye nasıl sağlıklı şekilde bağlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  3. P

CS2 FPS çok düşük 60fps

PC özelliklerim Rtx3060 12gb Ryzen5 5500 işlemci 16 ram CS2 de FPS 60 a kadar düşüyor en fazla 130 a fln çıkıyor önceden böyle değildi ayarlarım hepsi en düşükte 60 a kadar düşüyor neden oluyor bilgisi olan varmı acaba
  4. P

Çözüldü✓ Anakart da CPU ışığı yanıyor

Bozulmuş komple kondansatörler şişmiş piyasada yokmuş ondan yeni anakart aldım
  5. P

Anakart bozulmuş
  6. P

Hemen deniyorum 1753915105 Olmadı
  7. P

İnşallah valla ya keşke hiç ellemedeydim çalışan bilgisayarı bozduk
  8. P

O attığın videodakileri yaptım ama olmadı akraba bilgisayarcı o yarın getir bi bakalım dedi bakalım sorun ne çıkacak acaba
  9. P

Evet eminim şuan aşırı derecede sorununun ne olduğunu merak ediyorum basım ağrıdı artık yarın bilgisayarcıya gidicek çok ufak bi arızası var ama bakalım yarın yapılınca haber vericem kesinlikle hakkını helal et cevapların için çok teşekkür ederim <3
  10. P

MSI a520 m a pro anakart 3060 3 ventus 12 GB ekran kartı Ryzen 5 5500 işlemci Cpu ışığı yanıyor Görüntü gelmiyor Klavye mouse çalışmıyor
  11. P

Yaptım ama olmadı yine
  12. P

O nedemek nasıl yapılıyor
  13. P

Onuda denedim bios guncelmi bilmiyorum ekran fln gelmiyor
  14. P

Knk sorunu çözdüm mu aynı anakart işlemci bendede var aynı sorun neydenmiş
  15. P

Anakartta cpu ışığı yanıyor yardım edinn

Bilgisayarı temizlemek amaçlı işlemci soğutucu ekran kartı anakart söktüm hepsini olduğu gibi sıkıntısız taktım anakartta cpu ışığı yanıyor görüntü vs gelmiyor çoğu yolu denedim lütfen yardım edin
  16. P

Zalman kule tipi soğutucu nasıl

işlemcim r5 5500 adam montajını çok kabala yaptı bi yığın kablo var içinde çok performans alamadım gibi 1752580326 r5 5500 çok güçlü bir işlemcide değil bide çift fan olsun diye arkasına ayrı bir fan koydu wattına bakacağım
  17. P

Zalman kule tipi soğutucu nasıl

4 ay önce zalman kule tipi soğutucu aldım vatandan işlemcim önceden 88 dereceyi fln görüyordu şimdi 75 den fln üste çıktığını görmedim hiç zalman hiç duymadığım bir marka sizce ısı değeri nasıl stres tesdindede 79 u geçmedi ama montaj çok özensiz oldu ve bazen fanlar kasayı bile sarsabiliyor
  18. P

Casper excalibur değiştiriyorum

Biliyorum tanıdık kullanan var bı kaç tane ama asus tarafı düşünüyorum asus 27 inç 280 hz 1 ms ips panel monitörünü buldum sizce nasıl vatanda var 8400 TL çok kararsız kaldım
  19. P

Casper excalibur değiştiriyorum

Casper excalibur 27 200 hz monitörüm var ve çoğu incelemeyi izledim hiç kimse önermiyor monitörü sattım benim eski monitörüm va paneldi ips panel her yönden daha iyi diyorlar daha çok oyun için kullanacağım renk kalite benim için çok önemli asus 27 inç 280 hz modelini buldum sizce fp bi monitör...
  20. P

Ryzen 5 5500 var hangi soğutucuyu almalıyım

dün vatana gittim iadesini ettim adam zalman çift kule tipi diye bir soğutucu önerdi güney kore malıymış onu aldım takdırdım montajını çok özenli yapamadı ama işlemci %100 kullanıldıgında 5 dk yüke bindi 65 i geçmiyor fan sesi vsrede yok işlemcim çok iyi bişey değil benim acaba 5600x e fln geçiş...
Geri