Arama sonuçları: *

1. B

Mavi Ekran Memory context enabled yaptıktan sonra mavi ekran

Merhaba, benzer bir problemi yaşadım ve çözüldü. https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-sistem-expo-aktiflestirdikten-sonra-sacmalamasi.1110091/ inceleyebilirsiniz.
  2. B

Çözüldü✓ RX 7800 XT Driver Timeout / Wattman Hatası

Merhaba tekrardan, ddu ile driverı silip yeniden yüklerken driver only seçeneğini seçtim ve adrenalin yazılımını kurmadım. 2 Hafta oldu saatlerce god of war cyberpunk cs2 vs vs hiçbir oyunda en ufak bir crash almadım. sorunu yaşayanlar için çözüm olabilir bende sorun çözüldü. Teşekkürler
  3. B

Çözüldü✓ RX 7800 XT Driver Timeout / Wattman Hatası

GPU: Gigabyte RX 7800 XT Gaming OC 16GB CPU: Ryzen 5 7600 Anakart: ASUS B650M-R RAM: Patriot Viper Venom 2x16 GB DDR5 6000 MHz (şu an 5600 MHz EXPO II aktif) SSD: Kioxia Exceria Pro 1 TB PSU: FSP Hydro K 750W 80+ Bronze (non-modular) Kasa: FSP CMT318 Sistem hazır alındı, Başta her şey...
  4. B

Çözüldü✓ Yeni sistem EXPO aktifleştirdikten sonra Saçmalaması

Dediğiniz ayar kapalıyken yaklaşık 56-57 saniye bios süresi vardı. Memory Context Restore'u aktif edince 15 saniyede sistem açıldı. Şu an sorun tamamen çözüldü, Ben çözüm olması açısından süreci özet geçeyim. 1-) BIOS üzerinde f5 ile defaulta çekip kaydedip çıktım. 2-) Tekrar BIOS'a girip EXPO...
  5. B

Aktif hocam dediğiniz gibi yaptım her şeyi. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
  6. B

Evet dediğiniz gibi yaptım hocam bios süresi biraz gecikiyor ancak çok sorun değil, memory context tarafına dokunmak istemiyorum dediğim gibi mavi ekrandan tırstım biraz :D Uzun süre laptop kullandıktan sonra yeni masaüstüne geçtim çok yabancıyım bu konulara kusura bakmayın, yardımlarınız için...
  7. B

Hocam selamlar, bugün vaktim olabildi. Dediğinizi yaptım ancak bir tuhaflık var gibi. görselleri ekliyorum. Öncelikle biosta defaulta çekip kaydedip çıktım. Sonrasında sistem açıldı. Tekrar biosa girdim ve Expo 1 aktif ettim açıkçası 6000'e çekinip 5600 cl36 değerinde kaydedip çıktım...
  8. B

Teşekkür ederim cevabınız için eve gittiğimde ilk iş bunu deneyeceğim. Videosunu izleyerek yapıyordum biraz ezbere ilerledim dediğiniz gibi muhtemelen. Ramlerimiz de aynı sanırım bu arada :)
  9. B

Merhaba, Asus prime b650m-r anakart ve Patriot viper venom 2 adet 1x16 gb 6000 mhz cl30 PVV516G60C30 sistemde sırasıyla ; windows updatelerı tamamladım, ekran kartı güncellemelerini tamamladım ve son olarak bios update'i başarılı bir şekilde gerçekleştirdim. Bios update sonrası pc açılmadan...
  10. B

45-50k bütçe 2 adet hazır sistem arasındayım

hocam tekrardan merhabalar, bu sisteme çok okey gibiyim. yorumlarınızı alabilir miyim ? işlemciyi 7600 de yapabilirim 500 tl farkla ama değer mi bilemedim
  11. B

ekran kartı anakart ve ram konusunda seçimlerim net hocam zaten, en az bilgi sahibi olduğum taraf kasa psu ve soğutucu tarafı, dediğiniz ssd evet mantıklı, kasayı daha detaylı araştıracağım. size zahmet bir sorum daha olacak ; sizce haziranı beklemeye değer mi ? o zaman bütçeyi +10k yapabilirim...
  12. B

Arkadaşlar selam, yaptığım özelleştirmelerle birlikte 2 adet hazır sistem arasındayım. 1 haftalık araştırmalarım sonucu içime en çok sinen iki sistem oldu. Taksit kısmı benim için önemli. İlk sistem incehesap...
Geri