Arama sonuçları: *

1. P

Arkadaşlar Bu Programlar Nedir Silmeli miyim ?

Merhaba, Aura Sync ile yüklenen alt programlar bunlar. Kaldırırsanız RGB kontrollerinde sıkıntı yaşayabilirsiniz.
  2. P

Sistem upgrade için yardım

Arkadaşlar ilginiz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Kendi bilgisayarımı satıp, bütçemi de biraz arttırarak aşağıdaki sistemi sıfırdan toplamaya karar verdim. Bu bütçenin üzerine 1 lira daha koyamam :) GameBooster GB-G2112B USB3.0 Ring ARGB Halo fan Mesh Panel RGB Strip Kasa (PSU Yok)...
  3. P

Normal şartlarda çok oyun oynayan birisi değilim fakat malum virüsten dolayı evde daha fazla vakit geçirir oldum ve bir kaç yeni oyun indirdiğimde bu oyunları bilgisayarım kaldırmadı. Can sıkıntısından öleceğime sistemi güncelleyeyim bari dedim:) Bekleyebilirim sanırım.
  4. P

Hangi sistem o link verebilir misiniz?
  5. P

Dediğiniz PSU yu alabilirim fakat 5700XT yi bütçeyi zorlayabilir ama almaya çalışacağım. Bu seçeneği de düşündüm fakat kaç para eder, nasıl satarım hiç bilmiyorum. Yeni bir PC almaya yada toplamaya kalksam 4-5 bin TL den aşağı çıkmaz.
  6. P

Cevabınız için teşekkür ederim. Elimde 240GB bir SSD ve Thermaltake marka bir kasa mevcut. Açıkçası ikinci el elektronik ürün almak bana cazip gelmiyor. Bugün kendi çapımda biraz araştırma yaptım ve MSI Radeon RX 5600XT MECH OC 6GB, Thermaltake Smart RGB 700W 80+ PSU ve +1 tane daha kullandığım...
  7. P

Herkese merhaba, Asus PC mi yükseltmek istiyorum. Mevcut sistemim; Asus M32cd_a_f_k20cd_k31cd anakart i5-6400 2.70 GHz 1 adet 8 GB DDR4 2133 MHz RAM GT 730 2 GB DDR3 350W PSU Yaklaşık 2-3bin tl lik bir bütçem var. İlk kez böyle bir işe girişeceğim ve pek bilgim yok. Bu işlerden az buçuk...
Geri