Arama sonuçları: *

• Users: l0wel
  • Order by date
  1. L

Ryzen 5 7500F Sistem Darboğaz Sorunu

bu monitörüde yeni almıstım oyüzden dedim ama böyle aşırı kafaya takılcak bi darboğaz olmaz demi
  2. L

1080p monitörüm var asus tuf 180hz herseyi ultraya alsam 1080p oynasam sıkıntı cıkmaz demi
  3. L

selam dostlar daha yeni vatandan ryzen 5 7500f 16gb ddr5 6000mhz gigabyte windforce 5070 li sistem aldım ama şöyle bi sorun var işlemciden ötürü olusan darboğaz cok etkilermi beni kafaya takmalımıyım meraklısına soğutucu coolar master hyper 212 black x duo
  4. L

Kasa öneri uygun psulu

merhabalar 7x fanlı içinde min 450w olan kasa önerir misiniz? bütçe kısıtlı biraz akvaryum olmassa normalde olur
  5. L

Pc çalışıyor fanlar dönüyor görüntü yok

merhaba öncelikle h81m anakart vr i7 4790 işlemci almıştım bugün elime ulaştı montajını yaptım ram falan taktım herseyi sonrasında start ı verdim kasa fanları son hız max devirde dönemeye basladı görüntü gelmiyor sonrasında rami cıkardım uyarı ışığı falan vermiyor aynı tepkiyi veriyor sonrasında...
  6. L

Kule tipi fan nasıl takılır

tamam hocam dikkat edicem
  7. L

nasıl yani hocam çok bastırınca falan kırılmaz dimi biseyi
  8. L

tamamdır anladım şimdi teşekkürler
  9. L

he anladım hocam teşekkürler diğer videolarda paska parcalarda takıyolardı kafam karısmıstı
  10. L

he evet var bundan ama 1155 pin anakarttan çıkma var
  11. L

söylerim hocam yarın gelsinde yazarım
  12. L

aynen bunun aynısından cıkıyor dark freezerdan
  13. L

onun braketi var elimde ama zaten o braketin aynısı fanın kutusundan cıkıyor eski fan stoktu
  14. L

anakart msi h81m şuan hicbir fan takılı değil hatta işlemci yeride bos islemci yarın gelicek
  15. L

merhaba ben dark freezer x123 aldım bunun içinden anakartın arkasına gelcek olan aparat cıkıyor vida yerleride cıkıyor ama fanı oraya nasıl oturtcam ek bir parca gerekiyormu izlediğim videoöarda 2 tane uzun parca vardı onlarla takıyolardı benim anakartta öyle bir parca cıkmadı işlemcim i7 4790
  16. L

I7 4790 kule tipi fan öneri

çok sorun yaratmaz değilmi i7 4790 için
  17. L

sağol kanka bişey daha sorucam bunların icinden takma aparatları vs cıkıyor dimi anakartın arkasına gelcek plaket vs
  18. L

Merhaba öncelikle islemcim i5 2400 dü simdi i7 4790 a gececeğim forumlarda insanlar hep çok ısınıyor islemci diye yazmış bende stok fanı bırakıp kule tipi almayı düsünüyorum mx4 termal macun var elimde 600 700 liralık fanın 4790 ı soğutacağını sanıyorum oyüzden 600 civarı fiyata kule tipi fan...
Geri