Arama sonuçları: *

1. R

YouTube, kanallarımı kapatıyor?

ses yapay zeka onun dışındakiler kendi yaptığım animasyonlar ve diğer kanllardan 6 saniyeyi geçmeyecek videolar 1767888559 Ya youtube beni bir şekilde tespit ediyor ya da kullandığım vpn ve benzeri yöntemler güvenli olmadığından kapattı kanalı. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
  2. R

Bu tarzda video yükleyen çok kanallar var. Teknolojik bilgi veren kanal, yani topluluk kurallarına aykırı hiçbir içerik yoktu.
  3. R

Dostlar merhaba, bu işlerden anlayan arkadaşlar cevap verirse çok mutlu olurum. YouTube, kanallarımı kapatıyor. İki kanalım vardı ilk kanalım spam, aldatıcı içerik gibi bir nedenden dolayı YouTube kanalımı kapattı.(biraz incelediğimde başka kanal açmanıza izin verilmeyecek gibi bir yazı yazı...
  4. R

DDR5 Ram için bu değerler normal mi ?

Topladım hocam kasa 60-65k civarı tuttu
  5. R

yaptım yalnız, bu mhz üzerine çıkamıyorum. Chat gpt bu değerin iki katı olduğunu söylüyor yalnız hiç bir bilgim yok.
  6. R

Ayar yapmam gerekiyor mu ?
  7. R

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ramlar için resimdeki gibi 3000 mhz civarında mhz alıyorum normal mi ? Ekran kartı rtx5070, işlemcı ryzen 7 9700x
  8. R

High Power Element Revo Atx 3.1 850W 80+ Bronze 5.1 Güç Kaynagina güvenilir mi ?

Arkadaşlar elimde High Power Element Revo Atx 3.1 850W 80+ Bronze Pcie 5.1 Atx Güç Kaynagi var. Rtx5070 12gb ve ryzen 9700x işlemcili sistemim var. Sistemime, 5-6 ay kadar zarar vermeyevek şekilde götürür mü ?
  9. R

Bu sisteme monitör önerisi

Lenovo Legion R27QE 67C5GAC1TK 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü '' karar kıldım hocam.
  10. R

Bu sisteme monitör önerisi

RTX5070 // AMD Ryzen 7 9700X // Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB //Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 // KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS // FSP Cmt218b+hydro K Pro 750w 80plus Bronze Rainbow Atx Mid Tower Gaming Kasa // COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Bu sisteme monitör...
  11. R

RTX 5070 sistemdeki diğer bileşenler için öneri

BIOS'un kötü olması neyi etkiler hocam ?
  12. R

Hocam anakart ilk defa duyuyorum. Çok bilindik bir marka değiil sanırım ama fiyatı çok makul. Kullananlar öneriyor mu ?
  13. R

Arkadaşlar ekran kartı bu olacak. Bilgisayarı çoğunlukla iş yaparak kullanıyorum. Boş zamanlarımda oyun oynuyorum. Bütçe olarak 55.000-60.000 liraya kadar ancak çıkacağım. Monitör dahil diğer bileşenleri önerebilir misiniz...
Geri