Arama sonuçları: *

1. U

Ryzen 7800x3d duraan halde isinmasi

kanka 360 sıvı sogutucu var bende o işlemciyle 80-82leri görüyorum yani endişe edecek bir şey yok ama bir sıvı sogutucu almanın baya faydasını görürsün
  2. U

Buzdolabı Tavsiyesi Fiyat Performans Bütçe 30-35 Bin

Dostlar buzdolabımız bozuldu 30-35 bin TL'ye bir buzdolabı tavsiyesine ihtiyacım var öncelik tercihim altta buzluğun olması bilgisi olanlar varsa cevapları bekliyorum
  3. U

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

@Jill Valentine https://forum.donanimarsivi.com/konu/47-500-tl-topladigim-sistem-hakkinda-yorum-yapar-misiniz-parcarlari-yazdim.1139960/ Topladığım sistem bitti bir yorumun varmı kral
  4. U

Hava akışını en iyi nasıl sağlayabilirim lütfen yardım görsel bıraktım HALA NETLEŞTİREMEDİM🙏

usta kasamın üst kısmı tamamen cam ve bir çıkış yok tek egzoz arka tek fan olabiliyor ama onuda kimse tavsiye etmiyor ne yapacağımı anlamadım çok kararsızım
  5. U

Hava akışını en iyi nasıl sağlayabilirim lütfen yardım görsel bıraktım HALA NETLEŞTİREMEDİM🙏

1-2 ay sürdü kral kasayı toplamak işlemci ve ekrna kartı dısında her sey gaming gecesinden alındı ekran kartıda 2. el 3 aylık haliyle alındı total 47.500e geldi nasıl sence bu bütçe için...
  6. U

Abi peki gerçekten bu şekilde yaptığımda ne gibi bir sorunla karşılaşabilirim bilmediğimden soruyorum PC hocası bir videosunda tam olarak böyle yapıyor 11:55 de bahsediyor oda radyatörü 6 fanla kapatıp içeriye veriyor Tek fark egzoz fanı bende 1 tane var eğer çok problem olacaksa oraya ekstra 1...
  7. U

Peki abi en optimal ne yapmalıyım kullanma dersen kullanmayacağım sadece ne yapmam gerektiğini söyle ve test edeyim :d <3
  8. U

Peki en optimali nedir bu üç fanı kullanmak istiyorum ekstra olan
  9. U

https://forum.donanimarsivi.com/konu/47-500-tl-topladigim-sistem-hakkinda-yorum-yapar-misiniz-parcarlari-yazdim.1139960/#post-10240044 Abi kasa bu ekran kartı oldukça küçük ve kasada nispeten büyük yani ben sığacağını düşünüyorum radyatöre 6 fan 1753716610 Yani eğer sığarsa bu şekilde...
  10. U

Resimdeki gibimi yani ve ekstra 3 fanı nasıl değerlendirebilirim
  11. U

Yani bu şekilde mi abi peki ekstra 3 fan ne olacak hepsiburada linkli yukardıda radyatörü 6 fanla kapatmayı düşündüm
  12. U

Üst kısım tamamen cam bir bağlantı yapılamıyor ekstra 3 fan boşta kalıyor
  13. U

@Mehmet Yılmaz Abi vaktin varsa bakabilir misin [H3 id='']🙏[/H3]
  14. U

Elimde 10 adet fan var sıfırdan bilgisayar topladım ama hava akışını tam nasıl yapacağımı bilmiyorum sağdaki görseldeki gibi olmalı değil mi birde bu elimdeki 3 ekstra fanı nasıl değerlendirebilirim aklıma gelenler radyatörü 6 fanla araya almak veya bir şekilde kasanın üst camına monte etmek...
  15. U

Fazladan 3 adet fan sipariş etmişim ve kasada vida girişi yok ne yapabilirim

Kasanın en üstü zaten cam tek açık olan kısım alt kısmı yukarıdan aşşağıya doğru hava akışı olmayacak mı zaten bende diyorum ki 3 fanı en üst cama sabitleyip aşşağıya doğru yönlendireyim en alt kısımdanda çıkış yapacak zaten
  16. U

Biraz garip olacak ama kasanın en üst kısmına cama fanları çift taraflı bantla sabitlesem olur mu acaba :D ne dersiniz 1753705884 .
  17. U

Yardım Fazladan 3 adet fan sipariş etmişim ve kasada vida girişi yok ne yapabilirim

Fazladan 3 adet fan sipariş ettim ve kasada vida girişi yok kasanın üst kısmı tamamen cam nasıl bir şekilde kullanabilirim çarşamba günü toplayacağım bilgisayarı şuanda tamamen parça halinde yardımcı olursanız çok sevinirim ve burada ekstra 3 fan sipariş ettim...
  18. U

Fazladan 3 adet fan sipariş ettim ve kasada vida girişi yok kasanın üst kısmı tamamen cam nasıl bir şekilde kullanabilirim çarşamba günü toplayacağım bilgisayarı şuanda tamamen parça halinde yardımcı olursanız çok sevinirim ve burada ekstra 3 fan sipariş ettim...
  19. U

47.500 TL Topladığım Sistem Hakkında Yorum Yapar mısınız Parçarları Yazdım

https://www.technopat.net/sosyal/konu/colorful-battle-ax-b650m-plus-wi-fi-v15-anakartta-expo-calismiyor.3768429/ Böyle yazanlar olmuş bilmiyorum çarşamba setupu tamamlayıp deneyeceğim bakalım
Geri