Arama sonuçları: *

1. K

Evime Fiber Altyapıyı Nasıl Getirtebilirim?

ISP internet servis sağlayıcı demek, türk telekom vb. bazı sağlayıcılar oyun düşmanıyken bazıları çok düşük ping bile veriyo sunucuları
  2. K

Aga oyunu ne kadar türk oynuyosa sunucuya o kadar yük biner akşamları oyun oynatmaması normal herkes ya işten yada okuldan geliyo iki oyun atıyım diyo sunuculara biniyolar yani mümkünse sabah yada öğlen saatleri oyuna gir bide ethernet kablosu kullan. Yani evet en fazla elinden gelen bunlar...
  3. K

Aga internet hızıyla pingin pek bi alakası yok diye biliyom ISP'in kalitesine bağlı sanırım ping yada oyunun sunucusuna bağlı oluyo
  4. K

Rx 9060 XT aldım fakat FPS düştü

Furmark ile ekran kartını bi zorla bi sıkıntı çıkacak mi bakak
  5. K

Çözüldü✓ GTX 1060 6 GB Güncelleme devam ediyor mu ?

nvidia 580 driveri yayınlandığı an 1000 serisi için desteği kesecek 900 serisi içinde öyle
  6. K

Kasanın Üstü Isınıyor

Yok la adamın uğraşmasına gerek yok adam yanlış anlamış kronik bi sorun var sanıyo ama aslında sıcak hava her zaman yükselme eyleminde olduğu için kasanın üst kısmına ulaşıp ısıtıyo benim kasada öyle
  7. K

Kasanın Üstü Isınıyor

Sence?
  8. K

İyi Sonlu Hikaye Oyunu Önerisi

Mirror's edge bide dying light iyi bitiyo the followingten mi bahsetiyon nasıl kötü bitiyo
  9. K

Virustotal virus uyarısı

Bi Relations kısmını ve behavior kısmını atar misin
  10. K

Virustotal virus uyarısı

Ne tür bi dosya bu?
  11. K

Ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Malwarebytes+kaspersky ile tara ayrıca malwarebytes'dan ayarlardan scan for rootkits ayarınıda aç kaspersky'danda tam tarama yap
  12. K

FPS Drop sorununu nasıl halletebilirim

Ryzen 5 3400G RX Vega 11 işlemcinin igpu'su 550w psu gigabyte ga-a320m-h fps drop vrm'lerden dolayı belli
  13. K

FPS Drop sorununu nasıl halletebilirim

Beyler şimdi geçenlerde kule tipi soğutucu aldım stok fan kullanıyodum ama işlemci yanıyodu kavruluyodu 85 derecede zarzor oyunu açıyodu kule tipi soğutucuyu alalı bi fps drop var oyunlarda biraz araştırdım meğer kule tipi soğutucudan dolayı kaynaklanıyomuş şimdi soğutucuyu egzoz fana doğru...
  14. K

Apu sistem gunluk islerde sorun yaratirmi

Yok la tıkanmaz bi zahmet gta 6 açmıyoz herhalde google'u açar bi zahmet
  15. K

90 Derece CPU normal mi?

Aga oda 36-37 dereceyse normal one öyle aga ve bakım derken sadece toz mu alındı yoksa termal macunda yenilendi mi toz temizlemenin yanında
  16. K

Çözüldü✓ Ekran kartımı sistem görmüyor

Montiör kablosu ekran kartına bağlı dimi
  17. K

Hangi oyunu almam gerektiği konusunda kararsızlık

No more room in hell 1 oynayabilirsin bence en iyi beleş zombi oyunu gang beasts'de girebilirsin çok güldürür ama yağlı güreş şampiyonları gelirse direkt oyundan çık yoksa sinir eder insani gmod net al her türlü girersin modlaya modlaya sunuculara gire gire l4d2'de öyle
  18. K

BU VİRÜSMÜ TROJANMİ ?

False positive o zaman firüsssüz açabilirsin
  19. K

Yardım Bios güncelleme destek

müzik ve resimleri google drive gibi bi yere atıp yedeğini alıp tertemiz flashla güncellemek daha iyi olacktır ama illa içinin boş olmasına gerek yok diye biliyom dümdüz boş alan yeri kullanıp güncelleyebilirsin
  20. K

BU VİRÜSMÜ TROJANMİ ?

Ne Dosyası bu?
Geri