Arama sonuçları: *

1. darkozi

🔥İndirim Mango Kıyafetler 2. ürün 1TL

sevgilim yok :(
  2. darkozi

Yurtdışından Sata SSD tavsiyesi

Yine de almanyada daha ucuz ve daha az emekle daha çabuk alınabiliyor. Sandisk 2 tb 160 euro, samsung 245 euro aralarındaki fiyat farkına değer mi?
  3. darkozi

Yurtdışından Sata SSD tavsiyesi

Arkadaşlar malum ülkemizde ssd fiyatları fırlamış durumda ve bilgisayarımda ikinci bir m2 ssd girişi yok bu yüzden 500gb m2 ssd ye ek olarak 2 tb sata ssd eklemeyi düşünüyorum. Abim Almanyada yaşıyor ve oradaki amazon, satürn veya mediamarkt gibi bir mağazdan ssd aldırmayı düşünüyorum marka...
  4. darkozi

Kioxia 960 GB sata ssd alınır mı?

Arkadaşlar linkteki ssd'nin fiyatı uygun gözüküyor alınır mı dersiniz...
  5. darkozi

🔥İndirim Apple iPhone 15 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 44,100.00 TL

üye olacan da çark çevirecen de %10 indirim denk gelecek de ohooo bu indirim sayılmaz bence konu silinmeli
  6. darkozi

🔥İndirim Hikvision HS-TF-M1 Class 10 UHS-I A1 V30 128 GB Micro SD Kart 500TL

hikvision'da bilindik bir marka yıllardır piyasada kamera sistemleri ile bilinir
  7. darkozi

İphone 14 kullanıyorum

samsung s24+ alabilirsin yada ikinci el s25
  8. darkozi

🔥İndirim Intel Arc B580 11.399,05TL + Peşin 10 Taksit

benim gibi 4 çekirdekli işlemci ve random psu kullananlara tavsiye edilmez 😁
  9. darkozi

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil 15.661 TL

ısınma ve şarjının hızlı bitme sorunu var güncelleme desteği de bitmek üzere onun haricinde ekran kamera tasarım güzel bu 2. nesil versiyonu 2023 kasım başında çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
  10. darkozi

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil 15.661 TL

https://app.hb.biz/itgVQXFlTdfE
  11. darkozi

🔥İndirim Honor Pad X7 - 3539₺

eski markasız çin malı tabletler gibi görüntüsü var ayrıca bu modelde honor pad v9 modelindeki gibi gps çipi yok
  12. darkozi

Öneri Max 8 bine ekran kartı önerisi

En son sattığım sistemdeki rtx 3060'ın değerleri böyleydi eğer siz gpu temp 78 derece yazanı alıyorsanız onun bakım zamanı çok yakın benden demesi
  13. darkozi

normalde serin bir rtx 3060 66 68 derece olmalı benim en son sattığım rtx 3060 68 dereceyi geçmiyordu 80 dereceye çıktığı zaman bakım yapılabilir
  14. darkozi

%40 fanda bu değerler olmalıydı ama bu değerlerde kart fps değerini normal şekilde vermiş. Gpu hotspot 100 dereceyi geçerse bakım yapılabilir gpu temp bir tık yüksek ama performansı etkilememiş.
  15. darkozi

8-9 bin tl ye rtx 3060 10-11 bin tl ye rtx 4060 bulunur facebookta Gpu World Türkiye grubu var orda referanslı üyelerden alabilirsiniz
  16. darkozi

Öneri 🔴Amazon'dan Alınan Stanley Termos Ömür Boyu Garantili Değil!🔴

bende 2 yıl önce kapanan bir hırdavatçıdan stanley termos almıştım fişi kaybettim aldığım dükkanda kapandı benim termosta garanti dışı oluyor demi?
  17. darkozi

❌İndirim Bitti! R5 7500F - RTX 5070 OEM Paket 43.911 TL

Anakartı b650m-r ssd yi de kioxia 1tb yapın 45 bin tl ye tertemiz sistem oluyor
  18. darkozi

Arctic MX-4 4 GRAM Termal Macun 199 TL!

hepsipay ile baya uyguna geldi eyvallah
  19. darkozi

Arctic MX-4 4 GRAM Termal Macun 199 TL!

Önceden medikalp kkd satıcısından 4g olanını almıştım sahte ürün gelmişti hala evde duruyor bitirmedim. Teknobiyotik veya Hepsiburada satıcılı olanını alın piyasada sahtesi çok var.
Geri