Arama sonuçları: *

1. M

Öneri CS2 YENİ KASA NE ZAMAN GELİR

şimdiden kasıp bir köşede kalması mantıklı değil mi geldiği anda alıp satarız
  2. M

bende öyle düşnüyorum ama silinmesi de bi durumdan mantıksız olur bilen biri yardımcı olursa
  3. M

teşekkürler hocam şimdiden biletleri alıp kasıp köşede bıraksam mantıklı olmaz mı?
  4. M

evet bende onu planlıyorum ama ne zaman geleceği hakkında bilgim yok şimdi yapıp bekletsem sorun olur mu 1747776413 bende öyle düşünüyorum birinde okudum 2 haziranda geleceğini söylüyordu ne kadar doğru bilemiyorum
  5. M

Geçtiğimiz aylarda yeni güncellemede kasa gelmişti yıldız toplayıp kasayı alıp satmak istemiştim ama yetişemedim bir sonraki kasa ne zaman gelir bilgisi olan var mı bazısı 2 haziranda geliceğini söylüyor şimdiden 160 falan yıldız kasmam doğru olur mu yeni kasa geldiği anda hepsine kasa alıp...
  6. M

Haribo iş alımı nasıl

Haribo gibi şekerleme firmalara girmek istiyorum destek elemanı olarak part time gibi bir kaç tane çalışan görmüştüm sadece migros carefour gibi mağzalara gidip ürünleri yerleştirip çıkıyorlardı ama konuşma fırsatı bulamadım ajansa mı bağlıdır acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Geri