Arama sonuçları: *

1. J

❌İndirim Bitti! BRITA MAXTRA PRO KİREÇ UZMANI ALTILI FİLTRE KARTUŞU - 719TL

Kullanırsın ama maddi manevi zarar, arıtmayı tavsiye ederim
  2. J

Fab assetler ücretsiz 3 adet

Başlıkta garip ya da şaşırtıcı bi ifade yok, bence sıcak fırsatlar bölümü de uygun assetleri eklemek için 2 hafta süren olduğu için. Fakat forumun genelini ilgilendirmeyeceği için taşınmasını anlarım. Soruna gelirsek kişisel alabilirsin farketmez, büyük işlere girmiyorsan bağlayıcılığı yok gibi...
  3. J

Ryzen 5 7500F + rx 7700xt sıvı soğutma önerisi(240mm)

İçinden çıkanı kullanabilirsin sıkıntı yaratmaz, sonucu beğenmezsen ileride yenilersin
  4. J

Yaptığımız oyuna reklam yapıcaz ama nasıl

Olmaz, kendi fikrim. Minimum enerjiyle bunu tam erişime çevirip sayfayı düzenleyin tabi ki bence. Kalan enerjiyi yeni projeye ayırırsınız
  5. J

Yaptığımız oyuna reklam yapıcaz ama nasıl

Oyunu çoktan erken erişime açmışsınız, tahminim wishlist sayısı 500 bile değildi. Dolayısıyla zaten oyun platformda boostlanmadı. Capsule ve tüm açıklamalar yapay zekaya yaptırılmış, Ekran görüntüleri de oyunu açıklar nitelikte değil, gif de yok açıklamalarda. Bunlar gibi sebebplerden sayfa çok...
  6. J

I5 14600KF - MSI RTX 5060 Tİ 16GB - 32 GB Ram - 45.000 TL

Bu ikili var bende de, kasaya sığma konusunda problem yok
  7. J

Klimamı satıp A16 alınır mı?

Klima garanti dışı kaldığı için soğumuşsun satıp kurtulmak istiyorsun olarak yorumladım hocam :D. Kalsın klima bence de, bir şey olmaz garantisiz
  8. J

UE5/UNITY için VRAM mı güç mü?

https://www.akakce.com/ekran-karti.html/1229015,42174 22 23 e görüyorum hocam, zaman genişse indirim kovalayabilirsin
  9. J

Beyaz için değil de arada nerdeyse 10k fiyat var hocam, ben olsam 5070 için Pny galax gainward vs en ucuzu neyse çekerdim
  10. J

UE5 VRAM'e çok aç, 8gb ben de önermem ama onunla da işler çıkarmak mümkün. 9060xt'ye 3060 12gb tan geçmiştim o bile gayet iş görüyordu. Tavsiyem bütçeni belirleyip ona göre hareket etmen, bütçen varsa aradaki 4gb a takılmadan 5070 alman mantıklı olur. Yoksa 5060ti alıp arkana bakma derim.
  11. J

Çalışacağın projeye göre değişir ama UE5 için genel konuşacak olursam son 6-7 yılda çıkmış kartlarla ve 8gb VRAM ile çok rahat akmasada götürür, işini görebilir. 5060TI ve 5070 ile hiç sorun yaşamazsın, öneririm. Ben 9060xt ile kullanıyorum bu arada
  12. J

R7 7700x CPU için PEERLES ASSASINS 120 SE yetersiz mi?

90 derecenin altına düşürdüysen sıkıntı yok böyle devam bence, yaz bitiyo zaten
  13. J

Ekip olmadan oyun yapmak

Video güzel açıklamış, özetle motivasyondan ziyade disipline ihtiyaç var. Yapılacaklar listesi ve roadmap oluşturmak çok önemli, oluşturamıyorsan mevcut proje ağır geliyordur vitesi küçültmen gerekli.
  14. J

Ethernet kablosu önerisi

cat6 işini görür, ugreen flat tavsiye edebilirim
  15. J

Video editörüyüm bilgisayar toplayacağım yardım

O bütçeyle 5070 ten aşağısı mantıklı olmaz. Ben olsam 14600kf+phantom spirit şeklinde gider, diğer parçalarda vs indirim denk getirebiliyorsam ram ve kasadan kısıp 5070ti zorlardım
  16. J

Bu 3 anakart hangisi daha iyi?

Dün asus m-r siparişi verdim ama aklım m-k da kaldı. Üstün 300-400 ekleyebileceksen düşünebilirsin
  17. J

Online Türk Oyunu Steam'de Demosu Yayımlandı

Maalesef katılıyorum. Deneyim amaçlı yaptıysan bravo iyi iş ama finansal getiri çok zor. Bu haliyle bedava oynanabilen roblox ve fortnite creative maplerinden farkı yok, kim neden para verip alsın. İlk gözüme çarpan sıkıntılar; - Görsel tutarlılık yok, modeller birbirinden hep bağımsız. -...
  18. J

🔥İndirim TCL 55P655 55 İnç 4K Google TV 16.999 TL

Aldım bi adet, iyi mi ettim bilmiyorum
  19. J

Çözüldü✓ 10700F + rtx3060 için Asus Prime H510M-F ?

Cevabınız için teşekkürler hocam, güvenilir bir satıcıdan mosfet soğutuculu model bulamayınca bi tık daha iyiolan Gigabyte B560M H V2 siparişi verdim.
  20. J

Çözüldü✓ 10700F + rtx3060 için Asus Prime H510M-F ?

Merhabalar, voltaj dalgalanmasında psu ve anakartımı kaybettim. Cihazı daha ziyade ue5 için kullanıyorum ve uzun süre açık kalıyor. Gördüğüm kadarıyla zaten çok seçenek yok fakat Asus Prime H510M-F uygun mudur yoksa başka önerileriniz olur muydu? Bütçe olabildiği kadar düşük anakart+kasa+psu...
Geri