Arama sonuçları: *

1. PennyWorth

Çözüldü✓ Anakartım bios update yapmıyor.

bazen bios sürümlerinde birden eski sürümden en yüksek sürümü atlmaya çalıştığında bu şekilde sorun olabliyor. ilk önce olmazsa f4e bir alt sürümlerini deneyerek hangisi kabul ederse onu yükle sonra en son sürümü yüklemeyi tekrar dene.
  2. PennyWorth

calisan bilgisayarimi bugun actigimda ekrana goruntu gelmedi

ekran kartını çıkar tekrar sağlam taktıysan birde hdmi ve display kabloları bir bak farklı kablo varsa dene
  3. PennyWorth

İDM ile 360p üstü indirmeme sorunu

bazı videolarda sorun yok zaten full çözürlük neyse o iniyor ama daha önce bir arkadaşa yazdığım gibi mesala dene bakalım youtube'da kurtlar vadisi yaz bölümlerde 720p veya üstü olmasına rağmen 360p görünüyor sadece yani olay video'dan video değişebliyor program şu an stabil çalışmıyor mevzu bu.
  4. PennyWorth

Önerdiğiniz bir antivirüs programı var mı?

dostum crack'lı programlar kullandım diyorsun onların çoğunu virus olarak bulacak ve kullandığın programlar ve oyunların çoğu çalışmaycak duruma gelebilir. bu işin bir tarafı. pc yormayan hafif bir şey istiyorsan webroot kullanablirsin ayrıca malwarebytes kullanablirsin.
  5. PennyWorth

@byhorozkentli umarım bir sonraki güncelleme artık sorunu çözerler zira kabak tadı vermeye başladı bu konu.
  6. PennyWorth

No signal sorunu nasıl giderilir

genelde bu sorun ekran kartı ile alakalı oluyor ; _ ekran kartını ve kablolarını çıkar sağlam bir şekilde tekrar yerine montele öyle tak - hdmi veya displayport kablolarında bir sorun olmadığna emin ol elinde farklı kablolar varsa birde onlarla dene.
  7. PennyWorth

bugun 6.42 build 36 güncellemesi geldi ama hala aynı sorun devam ediyor. yılların idm'si son günlerde aylarda baya gözden düşmeye başladı. hep bir hatalar var son sürümlerde. 1746650671 @heloguys kardeş bazı videolarda sorun yok 1080p veya son çözünürlük neyse iniyor ama istersen sen dene...
Geri