Arama sonuçları: *

• Users: Renz
  • Order by date
  1. Renz

Çözüldü✓ Aula Hero 68 HE Sipariş verdim, iptal etmelimiyim?

Dediğim gibi hocam ben henüz kronik bir sorununu görmedim o klavyenin ama teknoloji şans işi sonuçta, kimse de çıkmaz sana çıkar. Öyle bir durumda da iade edersin zaten. Aynı bütçelerde daha iyisi vardır belki yani donanım olarak bahsediyorum ama aralarındaki o kalite farkını normal bir insanın...
  2. Renz

Çözüldü✓ Aula Hero 68 HE Sipariş verdim, iptal etmelimiyim?

Tam aksine ben de hiç övüldüğünü görmüyorum son zamanlarda. Çoğu kişi normal mekanik switchlerden aşırı büyük farkı olmadığını söylüyor, hatta üstüne mekanik switchlerden ses ve hissiyat olarak daha geride olduğunu söylüyorlar. Kendimde manyetik klavye yok ama arkadaşımda küçük bir deneme...
  3. SİYAH-BEYAZ KEYCAPS SETİ ARIYORUM

Comment by 'Renz' on the classified ad 'SİYAH-BEYAZ KEYCAPS SETİ ARIYORUM'

sağol hocam ama side print sevmiyorum.
  4. SİYAH-BEYAZ KEYCAPS SETİ ARIYORUM
    Closed

Alınır SİYAH-BEYAZ KEYCAPS SETİ ARIYORUM

Resmini koyduğum tarzda beyaz ağırlıklı ama esc, space, enter gibi tuşlarında siyahlık bulunun keycaps seti arıyorum. Türkçe olma zorunluluğu yok, üstünde japon harf baskılı da olabilir. Önemli olan belirttiğim renklerde olması ve cherry profil olması. Sıfır, ikinci el olması da fark etmez temiz...
  5. Renz

🔥İndirim Hall Effect Tetik Ve Joystick Gamepad Nays Ile 968 tl Duz 1075 Tl

10k imkansız valla hocam, satıcının bir şey bilmediği belli. Üstüne zaten 10k olsa bu süreden çok daha fazla gider şarjı.
  6. Renz

🔥İndirim Hall Effect Tetik Ve Joystick Gamepad Nays Ile 968 tl Duz 1075 Tl

10k değildir hocam o ya 1k dır muhtemelen. Çünkü x15 de 1k vardı ve 10k yı bunun içine sığdıramazlar gibi geliyor. 😅
  7. Renz

🔥İndirim AMAZON KOLAY YOLDAN 120 TL KUPON

Umarım stok bitmeden gelir, teşekkürler konu için.
  8. Renz

🔥İndirim AMAZON KOLAY YOLDAN 120 TL KUPON

3 gün içinde hesabınıza tanımlanır diyor ama 3 gün de bekletmez herhalde diye düşünüyorum. Sizinki 1 günde mi geldi? Alacağım ürünün stoğu az kalmış, ondan soruyorum.
  9. Renz

AULA WIN 68 HE GASKET MOD YAPILIR MI?

Herhangi bir sorun olmaz, sadece klavyeyi açarken biraz temkinli davran ve aceleci hareket etme ki pcb üstünde herhangi bir şeye zarar verme. Sonrasında arkadaşın yaptığı gibi pcb nin arkasına 2-3 kat kağıt bant yapıştırırsın, klavye kasasının içine de abartmadan yalıtım malzemesi koyarsın...
  10. Renz

AULA WIN 68 HE GASKET MOD YAPILIR MI?

Bu arkadaşın yaptığı işlem klavyeyi gasket mount yapmıyor zaten. Sadece içine biraz yalıtım malzemesi koyarak sesini toklaştırıyor. Gasket mount tamamen farklı bir şey, o bir montaj türü. Bu arkadaştaki gibi giriş seviye manyetik klavyelerde genelde videodaki gibi tray mount oluyor. Yani içinde...
  11. Renz

🔥İndirim NZXT Lift 2 Ergo Beyaz Mouse 999 TL

8 aydır hocam o. :)
  12. Yunzii AL71 Custom Mekanik Klavye

Satılık Yunzii AL71 Custom Mekanik Klavye

Temmuz yada ağustos ayında almıştım, az kullanıldı yani. 6 tuş harici gateron milky red switchlere sahip. Sadece sağ üstteki 6 tuşta epomaker bluebird bulunmakta. Bu sebepten fiyatı uygun tutmaya çalıştım. Full aluminyum kasaya sahip bir klavyedir. Herhangi bir sorunu yok, kutu içeriği tamdır.
    3,200.00 TRY
  13. Renz

🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Malzeme kalitesi ve driver ama arada çok fiyat farkı var tabi, ikisini de kendi fiyatına göre değerlendirmek lazım. Bu gamepad fiyatına göre baya iyi duruyor şu an.
  14. Renz

🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

X15 e daha çok benziyor sanki. Bu fiyata çok iyiymiş ama, hem de tasarımlı modeli. Yedek kol olarak çekesim geldi.
  15. Renz

Yardım AULA F75 PRO Alınır mı??

Alınır, güzel klavye. Zaten bu fiyatlardaki gasket mount custom klavyelerin hepsi hemen hemen yakın kalitedeler birbirlerine. Beğendiğini al geç hocam.
  16. Renz

Tok sesli klavye nasıl yapılır

Çoğu klavye stok olarak bu kadar tok olmaz ama buna yakın olur hocam. Örnek olarak G75 olabilir mesela, sesine şu videodan bakabilirsin. Sesi bundan daha fazla tok yapmak istiyorsan yapabileceğin çok bir şey yok ama seçeneklerini söyleyeyim. PCB nin alt kısmına 2-3 kat kağıt bant...
  17. Renz

Öneri MCHOSE G75 Pro için PBT siyah tuş takımı önerisi

Hocam çift enjeksiyonlu da istesen tuşların ışık geçirmesini istiyorsan o çift enjeksiyonun üst katmanı abs oluyor genelde çünkü pbt nin ışık geçirgenliği baya az.
  18. Renz

Yardım ConnectGame klavye ile ilgili acil gelişme

O klavyede hot swap yoktu diye hatırlıyorum. Anca lehim biliyorsan lehim yaparak sökersin.
  19. KTT Cabbage Tofu V2 Switch Arıyorum

Comment by 'Renz' on the classified ad 'KTT Cabbage Tofu V2 Switch Arıyorum'

Orijinaldir de vergiyle 1500 falan yapıyor, açıkçası switch için o kadar vermek istemem, verecek olsam da üstüne biraz daha ekler klavyeyi alırım direkt.
  20. KTT Cabbage Tofu V2 Switch Arıyorum

Comment by 'Renz' on the classified ad 'KTT Cabbage Tofu V2 Switch Arıyorum'

hocam yurt dışı sitelerinde satan 1-2 kişi anca var onlar da gereksiz pahalı fiyatlarda satıyorlar.
Geri