Arama sonuçları: *

1. J

Klavye Mouse Mikrofonlu Kulaklik ve Webcam

30k bütçem var arkadaslar bu dördü için. Fps oyuncusuyum ve mekanik özellikleri ona göre ekipmanlar ariyorum. Klavyede aradığım özellik full ve 8000hz olmasi. Kulaklığın da mikrofonu yeterli olsun istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. J

Kasa temizliği sonrası düşük fps

vida soktuysen temizlik esnasinda vidaları yanlış veya çok sert takmış olabilirsin
  3. J

Kız Arkadaşımın Belinde Kelebek Dövmesi Var

karakter yansıtır kanka dis gorunusten on izlenimde bulunabilirisn şahsen belinde kelebek dövmesi olan bi sevgilim oldu sozde ciddi dusunurken bi anda sıkılıverdi ne hikmetse gidip bu dovmenin anlamini sordugunda yuksek ihtimalle tartisma cikar cikmazsa bile ileride patlar
  4. J

5080li sistem toplama

sistemin parcalarini gosterebilme imkaniniz var mi
  5. J

PS5 Mİ YOKSA PS5 PRO MU?

30klik bi pc ps5 prodan daha fazla fps veriyo bence gerekziz para pro
  6. J

5080li sistem toplama

5090 oyun için biraz aşırı geliyo bana nerdeyse 2 katı fiyat için 1746736385 anakarti baya begendim ekran karti icin sanki galax daha iyi gibi geldi fiyata göre üstüne beyaz galaxin digerleriyle en buyuk farki yapay zeka performansi sanirim bu da gormezden gelinebilir mi emin değilim ama...
  7. J

5080li sistem toplama

aslında bu iki modeli de donanim arsivi tavsiye etti yabancilarin daha cok gigabyte kullandigini gordum 5080 icin soğutucu da sadece performans icin değil estetiğe de onem veriyorum 1746722589 bütçe sorunum yok da bunlar da gereksiz para sanki ya ozellikle anakart 🫡
  8. J

5080li sistem toplama

sıvı soğutma için mi söylüyorsun gpu icin mi
  9. J

5080li sistem toplama

Merhabalar. Asus Rog Astral RTX 5080li bir sistem toplamak istiyorum ve bütçe sıkıntım yok. Sistem için aklımda sadece Asus Rog Ryujin III 360 ARGB Extreme var. Özellikle işlemci ve anakart önerisine ihtiyacim var ama diger donanimlar icin de yazabilirsiniz. İslemci için AMD tercih ediyorum
Geri