Arama sonuçları: *

1. D

Intel Extreme Serisi Geri Dönmeli

Hocam öyle demeyin ya. Benim savunduğum kısım ile sizinki bir nokta üzerinde aynılar ancak i3ü komple yok etmek lazım. Elimizde zaten i5 var.i9 workstation grubuna kaysa ve üst sekment işlemcilere Intel şu igpu koyma olaylarından vazgeçse. Yıllar sonra 6950X gibi bir işlemci çıkarsa yüklüce...
  2. D

Intel Extreme Serisi Geri Dönmeli

Arkadaşlar, öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Başlamadan önce biraz geçmişe değinmek istiyorum. Intel, zamanında 6. neslin kralı hatta kendisinden iki yıl sonra çıkan R7 2700X’ten bile üstün olan Core i7 6950X’i çıkardığında, çekirdek performansları günümüzdeki verimlilik çekirdekleri gibi FPS...
  3. D

İkinci el ekran kartı alım satımı yapmalı mıyım?

Yok yok yeni aldım full ayarlar RE4 90-120fps.Memnunum yani. 1746781590 Hocam şimdi içimi dökmek gibi olmasın da. Benim peder böyle şeylerde asla desteklemez zaten küsüz. Yaklaşım 14 yaşımdan beri heves ediyorum güçlü sistemlere şuan 18ime giricem. Memnunum ancak insanımızın gözü açık. Ben...
  4. D

İkinci el ekran kartı alım satımı yapmalı mıyım?

İyi Sosyaller arkadaşlar. Bende ASUS STRIX GTX 1080 var. Yaklaşık 6000 TL'ye satmayı düşünüyorum. Öğrenciyim ve al-sat yaparak paramı güvence altına almak istiyorum. İki farklı şekilde yapmayı planlıyorum: Ya kapora alıp, Param Güvende olacak şekilde satmak ya da temelli kargoya karışmadan...
Geri