Arama sonuçları: *

1. W

Xiaomi 15 vs galaxy s23 ultra

Arkadaşlar merhaba,bende s23 ultra mevcut,eşimde mi 15 var. S24 ultradan geçtiği için ısınamadı cihaza ve değişim yapma kararı verdik siace nasıl olur. Bende s23 ultrayı satıp mi 15 veya ultra alacaktım böyle bir teklif cazip geldi.
  2. W

Xiaomi 15 Ultra vs Galaxy S23 Ultra vs Xiaomi 15

Eşimde s24 ultra vardı. Sim süresi bitince onu satıp biraz araştırmalarla mi 15 aldık. Cihaz cidden mükemmel 60x zoom zaten yeterli. Performansı,ele sığması kompaktlığı falan müthiş ama 15 ultra mı alsam diye de düşünmüyor değilim biraz kararsız kaldım 15 ultra da sanırım aynı s23 ultra gibi...
  3. W

Xiaomi 15 Ultra vs Galaxy S23 Ultra vs Xiaomi 15

Arkadaşlar merhaba, S23 ultra kullanıcısıyım. Cihaz değiştirmek istiyorum, xiaomi 15 i kompaktlığı, ele oturması ve güncel özelliklerinden dolayı hoşuma giti, bir yandan da ultra cihazdan ultraya geçmek daha mantıklı olur diye xiaomi 15 ultrayı da düşünüyorum. Bu saydığım cihazları kullanan...
  4. W

Xiaomi 15 kamera odaklanma sorunu

Hocam çok teşekkür ederim
  5. W

Normal ana kamera da hocam
  6. W

Sarj cihazı orijinal mi ?

Elimde birde xiaomi mağazasından alınma 120w var
  7. W

Arkadaşlar merhaba xiaomi 15 cihazımın kamerasında yakın çekimler yapacağım zaman bir türlü odaklama yapamıyorum. S23 ultra cihazımda odak geliştirme açma butonu ile bu işlemi gerçekleştirebiliyordum. Xiaomide var mı böyle bi özellik yardımcı olur musunuz ?
  8. W

Sarj cihazı orijinal mi ?

Arkadaşlar merhaba bu sarj cihazı orijinal mi ? Yd cihazın kutusundan çıktı ve biraz kuşkulandım ama cihazı sarja taktığımda ise 90w sarj olma ibaresi çıkıyor.
  9. W

Yardım Bilgisayarda bu değerler normal mi

Hp victusumun anakart ve sensör değişimi sonrası yüksek oyunlarda ve setup yükleme yaparken eskiden ısı değerli 65-70 derecelerde olan ekran kartı ve işlemci değerleri servisten pc yi aldıktan sonra 80 lere kadar çıkmaya başladı. Tekrardan servisin yolu gözüktü. Ayıplı malı millete kaktırıyorlar...
  10. W

Yardım HP victus 16 hall sensör sorunu

Hocam bende de victus 16 s0055nt modeli var. Termal macun değişimi sonrası ekran gidip geliyordu. Yetkili servise verdim ve garanti kapsamında anakart ile hall sensör değişti,1 hafta önce servisten aldım.Hall sensör değişim konusu araştırmalarımca biraz şüpheli,pc nin kasasını açmadım umarım...
  11. W

Hp Victus Gaming 16-s0055nt siyah ekran

Hocam bu modellerde kronik hall sensör sorunu var.
  12. W

Hp victus sıcaklık değeri nasıl ?

Aynen o arkadaşın cevapları cidden tatminkardı o yüzden biraz içim rahatladı açıkcası. Belki pazartesi gidip bu macun meselesini çözücem yinede.
  13. W

Yeşil forumda da yazan sizdiniz sanırım. Elimde orijinal mx4 var pazartesi onunla servise gideceğim. Üstündekini silip elimdekini sıkmalarını rica edeceğim umarım yaparlar.
  14. W

yardımlarınız ve düşünceniz için çok teşekkür ederim hocam. 1748081950 Hocam servisin sürdüğü termalden kaynaklı da olabiliyormuş.
  15. W

Aynen öyle doğru denk gelmişsiniz hocam :) performans konusunda da bir sıkıntım yok. Peki hocam bir soru daha soracağım. Laptopların yan tarafına takılan vakum soğutucular varmış. Ne kadar işe yarıyor ? Bir de ek olarak Classone marka 2200 rpm bi soğutucu aldım onunda etkisi oluyor 7-9 derece...
  16. W

Cidden öyleydi hocam sıcaklık değerleri işlemcinin ve ekran kartınında, farklı bi forumda duyduğum ise o sıcaklıkları alıyorsanız eğer işlemcinizde bi ayar kısılıdır belki ondan dolayı da olabilir demişlerdi. 1748075164 Performans konusunda hiçbir sıkıntım yok ne kasma ne tekleme yüksek...
  17. W

Hocam 2024 ocakta almıştım. Geçen ay termal bakımlarını yaptıktan sonra yüksek sıcaklıkta bi anda ekran kapanıp geliyordu. Yüksüz halde 60 dereceleri görüyordu ekran kartı ile işlemci ve bi anda fanlar kendi kendine devreye giriyordu. Hp servisine verdim ve hall sensor ile anakart değişimi...
  18. W

Arkadaşlar merhaba, HP Victus S0055NT modeli cihazımın garanti kapsamında anakart değişimi sonrası oyunlarda yüksek ayarlarda işlemci sıcaklığı 79-80, ekran kartı 60 derecelerde. Anakart değişimi öncesi işlemci 65-69 dereceler arasındaydı. HP'yi aradığımda ise Gaming modellerde 90 dereceye...
  19. W

Arkadaşlar merhaba, HP Victus S0055NT modeli cihazımda garanti kapsamında anakart değişimi sonrası oyunlarda yüksek ayarlarda işlemci sıcaklığı 79-80, ekran kartı 60 derecelerde. Anakart değişimi öncesi işlemci 65-69 dereceler arasındaydı. HP'yi aradığımda ise Gaming modellerde 90 dereceye kadar...
  20. W

Hp teknik servis parça temini süreci

Bilgilendirme için teşekkürler
Geri