Arama sonuçları: *

• Users: cyde
  • Order by date
  1. C

🔥İndirim Shark NeverChange5 Compact Pro Hava Temizleyici 3.999TL

böyle bir şey lazımdı aldım teşekkürler.
  2. C

Wraith Esports 30 Ağustos İndirimleri

kafamda hall effect klavye alma fikri var bütçe belirlemedim fakat bu önerdiklerinizi almaya değer mi yoksa daha iyisini bulabilir miyim biraz üstü biraz altı vs fiyatlara?
  3. C

🔥İndirim Auhma Ahv-02 17000pa Kablosuz Taşınabilir Araç İçi Süpürgesi Mor 🏷️ 1.019 TL

bana ozel 150 vardı cektim bi tane bakalım nasıl pc icin kullanıcam
  4. C

🔥İndirim 🔥X Box 9.Nesil Kol 2399TL 🔥

arkadaşlar şimdi kol geldi bunun ds5 gibi sarjlı olmadığını unutmuşum önerebilceginiz doldurulabilir pil ve doldurma kiti var mı acaba
  5. C

Çözüldü✓ 9800x3d cpu sıcaklık degerleri normal mi yoksa bir şeyler ters mi gidiyor?

1747578164 şuan böyle dereceler hem termal macunu yeniledim hem de biraz undervolt yaptım furmarkta biraz aşırı yoruyo gibi geldi ek olarak aida'dan baktıgımda 70 leri görüyo full yükte
  6. C

Çözüldü✓ 9800x3d cpu sıcaklık degerleri normal mi yoksa bir şeyler ters mi gidiyor?

bilgisayarı sıfırladım şuan full yükte 80 civarı çalışıyor boşta da 45-50 derece
  7. C

o zaman ben bu termal macunu alayım yine de içim rahat etmiş olsun onun dışında bios update i attım sistemi de sıfırlar ayarları yapıp bir de öyle denerim çünkü oyun oynarken 45-50 derecelerdeydi
  8. C

ligmaqxflo nun yanında geleni sürdüm markasını bilmiyorum şuan baktıgıma göre Kryonaut Extreme iyi demiş herkes onu alıp bir de öyle deniycem olmazsa bir yere götürüp kontrol ettiricem mecbur
  9. C

bu arada termal macunu sıvı sogutmanın kutusundan cıkanı sıktım acaba o dandik midir yeni macun alıp bir de öyle deneyeyim mi bağlantı hatası gibi gelmedi pek bana ama macunun tipi de cok iyi durmuyordu
  10. C

pump kısmında da böyle dereceler 1747496222 dereceler yüksek diye termal macunu mu fazla sürdüm diyip silip tekrar sürdüm yine bir şey değişmedi
  11. C

denemek için bütün fan speedleri fulle çektim yine pek bir şey degişmedi 1747495488
  12. C

pompa hızını daha sabitlemedim ama hwinfo da full yükte böyle gösteriyor
  13. C

ama bu cpu nun sogumaması garip geliyor acaba kitapcıga göre taktıgım yere degil de anakartta pump kısmına mı takmalıydım sıvı sogutmayı onu düşünüyorum
  14. C

bu arada herhangi bir ayar yapmadım şuan eski ssd yi kullanıyorum ne bios update ne de format atıp yazılımları yüklemedim 1747493722 B850 GAMING PLUS WIFI
  15. C

testi başlatır başlatmaz 94 oluyor furmakrta
  16. C

Merhaba arkadaşlar deepcool morpheus 9800x3d ligmagxflo 420 li bir kasa topladım kendi başıma boşta sıcaklık 40 derece furmarktan test yaptıgımda 94 gördü prime 95 ten yaparken de 83 te calısıyor bu degerler bu sistem için normal mi ek olarak 10 tane de kasa fanı var
  17. C

Çözüldü✓ Kasa+Sıvı soğutma önerisi

Yardımcı olan herkese teşekkürler bütün parçalar geldi bir kasa kalmıştı ayakkabı kutusuna kurmamak için bunları aldım geçtim 1747123318 varsa başka bir öneriniz ekstra fan vs onu da alıyım
Geri