Arama sonuçları: *

1. H

Steam aile paylaşımı online oyunlar dahil mi?

Teşekkürler anladım. 1762973054 Forumda konu açsam aile daveti atan olur mu acaba ? XD Bedavacı değilimde ders çalışıyom yani fazla param olmuyor yeni oyunlarda malum pahalı, asetto corsa falan alıyom ama tabi ki 1 dolara düşmüşdü :D 1762973105 Birde senin mesajı nasıl cevap olarak...
  2. H

Steam aile paylaşımı online oyunlar dahil mi?

Arkadaşımda Bodycam Battlefield falan var beni davet etse indirip oynaya bilirmiyim Bodycam O oynamazken aynı oyunu.
  3. H

Satacağım SSD' mi formatlayamıyorum

Arkadaşlar 512GB SSD var D diski sadece oyunlar var diskde başka önemli bir şey yok bios üzerinden denedim orda format seçeneği yokdu bazı anakartlarda var sanırsam, sonra low level format falan denedim onlarda çalışmadı error veriyor locked falan açık uygulama varsa kapat falan daha sonra normal...
  4. H

Yardım TÜM OYUNLARDAN ÇOK SIKILIYORUM NE YAPICAM

Kanka o zaman oyun oynama hevesin yok senin film aç izle sıkılınca şimdiye kadar mükemmel oyunlar var oynamamışsın ben ilk pc aldığımda 1 yıl full oyunlarla hikayeli oyunlarla geçdi 1 saniye sıkılmadım.
  5. H

Yardım TÜM OYUNLARDAN ÇOK SIKILIYORUM NE YAPICAM

Aynısıydı önerim online oyunu sal gündelik en fazla 2 saat falan 1 saatde tut sonraysa Hikayeli oyun bul şimdiye kadar oynamadığın ama ilk başlarda sıkıcı geçmeyen saran oyun bul ki hemen silmeyesin, Ben mesela Kingdom Delivarance 2 başladım 40 saat civarı baya sarıyor eskiden sıkılıyordum şu an...
  6. H

Hangi soğutma daha iyi?

İki üründede aynı miktarda kuponum var msi da 20 dolar olmalı Steam kod.
  7. H

Hangi soğutma daha iyi?

Manmu 240ARGB 1800tl Temuda Azerbaycandan alıcam vergi falan çıkmayacak. Yoksa msi mag AA13 mu daha iyidir 1400tl falan kargoyla.
  8. H

SİSTEMİMİ 40 BİNTL YE VEREYİM Mİ?- SATMAKTAN VAZGEÇTİM

siteye yazınca versene aydınlanır şimdi almaz valla he XD
  9. H

SİSTEMİMİ 40 BİNTL YE VEREYİM Mİ?- SATMAKTAN VAZGEÇTİM

rx6600 le o fiyata gitmez 1761597807 alan varsa sat direk rtx 5060ti gec
  10. H

Rx 6600xt bu fiyata alınır mı?

6250 olmazsa 6.5k kaçırma derim
  11. H

Öneri 20.000 TL Vatan Çeki İle Ne Alınır Yardım.

Hocam face it kaç levelsiniz? Turnuvada 1vs1 miydi? Merak ettim helal olsun h.o
  12. H

🟣Mekanik Klavye RGB Anahtarlık🎹

700tlye klavye alırsın mekanik xd
  13. H

Yardım Max 1500₺ f/p Gamepad Arıyorum

3 ay önce falan aldım 1 tane alcakdım aslında 1 tanesinin parasına indirimdeyken 2 tane aldım 22 dolara falan.
  14. H

Bilgisayar açılırken ekrana uygunsuz site girmesi

Kullanıyorum.
  15. H

Hocam sizin için bakdım TR ya özel satış bulunmuyor Azerbaycanda mevcut yalnız.
  16. H

Kendi sitesinde zaten pahalı temudan almışdım ben.
  17. H

Manba one v2 aldım temudan 1000tl indirimdeyken baya iyi ucuza varsa sizdede bakın derim mükemmel harbi. 1760872904 1500tl civarına var yine galiba indirimdeyken v2 model ama AZ için öyle TR bilmiyorum vardır belki.
  18. H

Bilgisayar açılırken ekrana uygunsuz site girmesi

Nerden kapatıcaz aynısı oldu.
Geri