Arama sonuçları: *

1. ktugra29

Creamy Thock tarzı klavye önerisi

bilenler varsa eğer bloody s98 tarzında creamy thock tarzı switchi olan 3k bandında klavye arıyorum numpadli arıyorum tek kriterim bu
  2. ktugra29

Uzun süreler başında oturacağım bir ofis koltuğu arıyorum

arkadaşlar kpss çalışmayı düşünüyorum yarı bilgisayar başında yarı kitap başında test çözmek gibi şeyleri halledebilecğeim pahalı olmayan idare ettirebilecek kaliteli ofis koltukları biliyorsanız yardım edebilir misiniz?
  3. ktugra29

Ryzen 7 5700 ile Rx 9060 xt darboğaz yapar mı?

https://bottleneckcalculator.to/tr/#calculator şu site yararlı olacaktır bir bak derim
  4. ktugra29

Dreamstar Nova 2 alınır mı ?

ben de nihat kahveciyi izlediğimden gördüm bu cihazı almadan önce sorayım dedim sanırım nextstar alacağım gibi kral sağ olasın
  5. ktugra29

tamamdır hocam teşekkür ederim
  6. ktugra29

teşekkür ederim hocam tv+ kullanacağımı düşünmüyorum sadece spoti youtube ve tod uygulamasından maç izlemek için almak istiyordum o kadar
  7. ktugra29

selamlar öncelikle bu konuyu hangi kategoride açmam gerektiğini bilmiyordum bu kategoriden açtım. Benim evimde samsung marka ilk çıkan lcd tvlerden bir tanesi var ve artık internete girmiyor dreamstar nova 2 almayı düşünüyorum kullanım amacı olarak da tod sitesinden maç izlemek ve youtubeda...
  8. ktugra29

Işlemcide pbo yapılmalı mıdır

amd işlemcilerde pbo diye bi olay varmış detay bilmiyorum sadece ya sıcaklık düşürmeye yardımcı oluyor ya da performans arttırımında işe yarıyor diye duydum bilgisi olan var mı işlemcim ryzen 5 5600 yapmalı mıyım
  9. ktugra29

Biosta tmp ayarı yok

biosumdan tmp ayarını açmak istiyorum valorant mavi ekran hatası çözümü için fakat tmp ayarı yok güvenlik kısmında sadece adminstrator password ve user password var bunun bi çözümü var mı
  10. ktugra29

Ekran kartı driver sorunu

tamamdır teşekkürler
  11. ktugra29

Ekran kartı driver sorunu

ekran kartım sapphire radeon rx580 ve driver olarak da amdnin sitesinden amd software adrenalin edition kuruyorum son sürümü ama bazen oyunlara girerken kendiliğinden çökme yapıyor kendiliğinden kapanıyor. Daha önceleri bu sorunu bi şekilde çözmüştüm nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama bilgisayara...
  12. ktugra29

Bedava ElevenLabs Creator Planı

tel no kısmını +90 xxxxxxxxxx olarak yazın ben ypatım bu sefer oldu
  13. ktugra29

Bedava ElevenLabs Creator Planı

telefon numarama doğrulama kodunu yollamıyor error veriyor bende
  14. ktugra29

Bu sistem icin hangi parca daha iyi olmali ?

kullanım şeklinize göre değişir hocam fakat günümüzde 500gb m2 artık yeni nesil oyunları oynuyorsanız pek yeterli değil ek takviye olarak bi ssd alabilirsiniz benim önerim bu yönde olur
  15. ktugra29

Selamlar yeni pc topladim ama

birkaç videoda sıcaklık sebebiyle uygulamadan attığını görmüştüm o örnekle yazdım ama dediğin gibi de olabilir hocam
  16. ktugra29

4060 7500f cs2 270fps+ oynatır mı

r5 5600 ve rx580 ekran kartı ile 1280x1080 çözünürlükte ayarların hepsi low baselerde 300fps görüyorum fightlarda minimum 220yi gördüm sen hesapla
  17. ktugra29

Selamlar yeni pc topladim ama

sıcaklık değerlerini kontrol et cpu ve gpu fazla sıcakladığında uygulamadan atabilir
  18. ktugra29

Iyzico karttaki para çekilebiliyor mu

fikrim yok
  19. ktugra29

Iyzico karttaki para çekilebiliyor mu

iyzico kartımda 1k para mevcut bunu hangi yollarla bankama çekebilirim?
  20. ktugra29

Kablolu mouse önerisi

kablolu mouse bakıyorum iyzico kampanyasını kullandım 1k kartta kaldı onun üstüne az ekleme yapıp bi tane alayım diyorum sade ve f/p önerisi olan var mı üstünde sekme ileri geri tuşu olsun istiyorum
Geri