Arama sonuçları: *

1. moodyleta

🔥İndirim Tebilon & Unlost & Trendyol Aralık ayı Hazır Sistemler 🔥

Bu arada adam paylaşıyor da sevabına paylaşmıyor. Parasını alıyor reklamını alıyor tabii ki de sürekli paylaşacak. Ben de sponsorluk alsam duvarlara bile yazarım alın kaçırmayın diye 😀 Ben yine bi karşılaştırmayı atmak istedim genel bilgilendirme olsun ve insanlar doğru analiz etsin diye. X...
  2. moodyleta

❌İndirim Bitti! Ejderhalı Tıraş Makinesi 85 TL :)

sanırım yok ya herkes kargoyu açtım diye yazmıştı. şimdi de şu ürün indirimde bundan alabilirsin belki https://www.trendyol.com/revopro/tiras-makinesi-usb-sarjli-sac-sakal-vucut-kil-tuy-alma-kadin-erkek-epilasyon-berber-kisisel-p-827031292?boutiqueId=61&merchantId=1131941
  3. moodyleta

Dostum direkt chatgptye attım, ssleri bırakıyorum. Özetle: senin aldığın makinenin parçaları ile bu arkadaşın çıktığı parçalar arasında uçurum var. seninkilerde biostar, palit, xpg vs kullanılırken burada gigabyte msi kullanılıyor. yani kalite farkı var orası net. gpt diyorki seninkinin maliyeti...
  4. moodyleta

Şuan 150 tl ama o bile ucuz. Buglı bi ürün resmen
  5. moodyleta

Aldığın bütün parçaları bi yazar mısın kardeşim rica etsem? Tam bi kıyaslayalım
  6. moodyleta

5070 keyifli ona bak derim 1764954766 Ego savaşlarına döndü 😀 adını bilmediğimiz parça markalarıyla yapmasın da yine. Onun dışında ekonomiye katkı sağlayan her şeye + veriyorum.
  7. moodyleta

onu da iyi dedin. gigabyte ve msi kullanmıış adamlar. ona göre fiyatına bakmak lazım. gamegarajınki biostar falandı
  8. moodyleta

5070 en makulü gözüküyor bence. kasası da şık https://www.trendyol.com/pd/tebilon/unlost-x-amd-7600-gigabyte-geforce-rtx-5070-12gb-gigabyte-b650-16gb-ddr5-1tb-oem-paket-p-883575963?merchantId=458642&filterOverPriceListings=false
  9. moodyleta

yani fiyatların hiç bir zaman eskisi gibi olmayacağı aşikar. güzel günleri unutalım bence dostlar
  10. moodyleta

zamlardan önce sistem toparlamışlar tebilon ile. köprüden önce son çıkış olabilir. başka bi loopta konuşuyorduk sıcak fırsatlara taşıdım konuyu. ihtiyacı olan bi baksın derim. Edit: Parçalar MSI ve Gigabyte genellikle. Ona göre fiyatını değerlendirmek faydalı olabilir. En çok satanlardan bi...
  11. moodyleta

UNLOST Yeni Sistemler 9 Taksit

bence alınır direkt çek. inanılmaz zam gelecek ben de bir şeyler almayı üdşünüyorum
  12. moodyleta

Aynen yada süresi bitti. 19:00 a geri sayım vardı
  13. moodyleta

bugün sistemler gelecekmiş. dünün storyisini de bırakıyorum. ihtiyacı olanlar takipte kalsın. yüklü zamlar geliyor. köprüden önceki son çıkış olabilir. https://www.instagram.com/stories/unlostv/3780296260553555970?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXYzY2Q5ODZ0bXgyZA==
  14. moodyleta

Kaç papel hocam
  15. moodyleta

Millete beğendiremezsin şu teknolojiyi
  16. moodyleta

O kadar doğru ki
  17. moodyleta

Kaymak diyosun?
  18. moodyleta

azıcık yağlasaydın hemen düzelirdi
  19. moodyleta

🔥İndirim LENOVO Legion R24s 24" 1 ms 144 Hz IPS / 3.300 TL

Çok pardon yanlış okudum hocam. Lenovo monitörlerin panelleri çok başarılı zaten forumda da ya aoc ya lenovo görürsün. 1.monitör için ideal, 2.monştör için çok rahat ideal. Satıcı da mediamarkt güvenle çek
Geri