Arama sonuçları: *

1. C

Apex Legends Ping Sorunu Yardım

Sorun gibi çözümü de saçma oldu. Normalde direkt modemden kablo ile bağlanıyordum. Onun yerine kabloyu routerdan pcye bağladım ve sorunum çözüldü. Onunla sebebini anlamış değilim. İnşallah birilerine yardımcı olur.
  2. C

Çözüldü✓ MSI RTX 3080 NASILDIR

60 63 arası çalışmaya başlıyor ben maksimum 72 gördüm. 50 üstünü geçince fanları ayarladım hiç 60 dereceyi geçmiyor neredeyse.
  3. C

Çözüldü✓ MSI RTX 3080 NASILDIR

Aynı karttan var bende de ikinci el almıştım 3 yıldır kullanıyorum bir sorun yaratmadı. Kartın fanları full çalıştırma derecesi biraz yüksek onu da afterburner dan manuel olarak ayarlayabilirsin.
  4. C

Apex Legends Ping Sorunu Yardım

Merhaba, iyi forumlar. Çok saçma bir sorunum var. Sadece Apex Legends'da anlık pingim 300 lere çıkıyor ve 3- 4 sn oyun takılıyor. Bir çok çözüm denedim. Driverları güncelledim, oyunu sildim tekrar yükledim onarım yaptım, modemi sıfırladım ama bir türlü çözemiyorum. İnternetim superonline...
  5. C

AOC MONİTÖR YAZILAR VE FONTLAR ÇOK KÖTÜ

monitör ayarlarını kısıtlıyorsa HDR açıktır o yüzden yapıyordur. Benimde başıma gelmişti.
  6. C

Çözüldü✓ MPRT Yapınca Ölü Pixel Gitti

bir deneyeceğim teşekkür ederim.
  7. C

Araştırmalarımda bende öyle gördüm de çözüm önerilerinin hiç biri işe yaramadı maalesef o yüzden ölü pixel dedim. Teşekkür ederim cevap için. Yapmam gereken bir şey var mıdır sizce?
  8. C

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Yaklaşık 4 aydır Lenovo Legion r27qe model monitör kullanıyorum. Geldiğinde bir adet yeşil ölü pixel mevcuttu. İade ile uğraşmadım o şekilde kullanıyorum. Bugün bir şey farkettim monitörü ayarlardan mprt moduna alınca pixel yok oluyor. Normal moda çekince...
Geri