Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Psulu Kasa ve işlemci sıvı soğutucu önerisi

o senin yaptığın ayarlara bağlıdır. boşta takılırken (chrome vscode vs) ses duymuyorum. yükte elbet vardır ama kulaklık takılı olduğu için bilemiyorum.
  2. B

Yardım Yerimde olsanız ne yapardınız ?

hocam burda konu baya dağılmış takılmayın siz. Baya arada bir konu dediğinizde düşüncenizde haklısınız. Benim düşüncem şuan eldekini en iyisini yapmak oldu hep. Benim işim bilgisayar üzerinden olduğu için zaten mecbur güncelliyoruz parçaları ve bunun sonu gelmiyor. İstediğimiz kadar ileriyi...
  3. B

Bu sistem iyi mi? Ryzen5 7600x rx9070xt

bunlar hakkında araştırmam da bilgimde yok bir şey diyemem ama o bütçede bence o işlemciyi alma 9700x li başka bir sistem kurulabilir minimum zorlanırsa 7800x3d
  4. B

değmez bu işlemciye. https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7800x3d-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-edition-16gb-asus-b650-1tb-32gb/ google kuruna göre aralrında 1000 tl (21€) fark var 1750938636 Attığınjda monitörde varmış onu görmedim +monitör fakrı var
  5. B

parçalar iyi fakat fiyatı yazmamışsınız. güzel pc
  6. B

Çözüldü✓ Psulu Kasa ve işlemci sıvı soğutucu önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-120-se-cpu-tl-c12c-fiyati,340209419.html 7500f işlemcim için bunu kullanıyorum memnunum değerlerden
  7. B

Yardım Yerimde olsanız ne yapardınız ?

Görüntü takıntın var gibi benim gibi. Eğer böyleyse fanları değiştirip aynı kasaya taktığın fanlardan alırsan daha güzel görüntü olur.
  8. B

Hangi kasa daha iyi hangisini almalıyım

çok farklı bütçede iki kasa. msi daha iyi olacaktır ama bütçene göre diğeride üzmez
  9. B

İngilizce mekanik klavye Türkçe kullanılabilir mi?

gideceksin türkçe keycaps alacaksın ve takacaksın
  10. B

İş için klavye önerisi

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-logitech-pebble-keys-2-k380s-920-011860-beyaz-kablosuz-fiyati,317991746.html araştırdığımda bunu bulabildim daha kaliteli midir bilmiyorum ama monster görüntü olarak daha premium gözüküyor. görüntü güzel ama hakkında kötü var var bayağı alternatif farklı...
  11. B

İş için klavye önerisi

Fun 60 klavyeye sahibim oyunlarda gayet yeterli işimi görüyor fakat iş için pek kulanışlı değil yön tuşları yok ve formlara baksamda herşeyi denedim yön tuşu kullanamıyorum. iş için bunu almayı düşündüm ancak iyi olduğu kadar kötüde yorum var...
  12. B

GTX 1070 TI hala alınır mı?

Fiyatı nedir
  13. B

Web sitesi geliştirme için genel kurs önerisi

Merhaba mezun olalı baya bir süre oldu bilgileri perçinlemek için temel seviye(mümkünse yeni başlayan) web geliştirme kursu almak istiyorum. güncel ve faydalı kurs önerilerine açığım bütçe yararlı olsun pahalı olsun :)
  14. B

Yardım Direksiyon seti aldım sizce mantıklı mı ?

peşin fiayata 6 taksit gayet iyi çok düşünme anı yaşa
  15. B

Yardım Direksiyon seti aldım sizce mantıklı mı ?

Hocam kesemiz mi ortakta iyi yada kötü yaptın diyelim. Doğum gününüz kutlu olsun güle güle kullanın :)
  16. B

Hazır sistem tavsiyesi

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-corsair-16gb/ arkadaşıma geçen ay topladık gayet geçerli bir sistem. ekstra thermalright peerless assassin tarzı bi soğutucuyla güzel olur bütçe uygunsa. Ama rx 9060 xt de yolda beklenebilir. tercih...
  17. B

Sistem Upgrade Tavsiyesi

hocam peki sizce sistemin ederi nedir ona göre bir araştırma yapayım.
  18. B

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Şöyle söyleyeyim geçtiğimiz günlerde temizlemek için açtım. İşlemci güçlendirme kiti almıştım onu takmak için işlemciyi çıkardığımda işlemci pimlerinden 2-3 tanesinin baya yamuk olduğunu fark ettim ben yapmış olamam hiç güç uygulamadım çalışıyor ama kafama çok takıldı bundan dolayı anakartı...
  19. B

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Merhaba, 2 yıldır kullandığım sistemi upgrade etmek istiyorum. Düşüncelerimi paylaşmak varsa tavsiyenizi almak istiyorum. Sistemim; AMD Ryzen 5 7500F ASRock A620M-HDV/M.2 XFX RX 6700 Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 AGI 512GB NVMe M.2 SSD HP SSD FX700 1tb DeepCool CC560 Siyah...
  20. B

Binaya fiber getirme

Ben gidip dilekçe versem bana 2 yıl taahhüt ile mi fiber çekecekler :D bir şok daha 1747142015 Anlaşılan beni daha uzun bir süreç bekliyor ben çekilince işin çoğu bitti sanıyordum bekleyip göreceğiz artık
Geri