Arama sonuçları: *

1. HOKFMK

Logitech Z150 Çıt Çıt ses gelme sorunu

Anladım, işlemciyi iade ederek çok güzel yapmışsın dostum, sorunun düzeldiği için adına sevindim. Ben ikinci yazımda konudan bağımsız konuşmak istedim ama kendimi ifade edemedim. Ben de Z150 kullanıyorum ancak cızırtımsı bir dip ses alıyorum, bu ses bir kol uzaklığa kadar duyuluyor. İşlemci...
  2. HOKFMK

Dip sesin miktari bir kol uzaklıktayken geliyor mu size? Beni biraz rahatsız ediyor ama kusurlu ürün mü anlayamadım, kendi deneyiminizi yazarsanız sevinirim.
  3. HOKFMK

Logitech Z150 Hoparlör Hışırtısı Normal mi?

Hoparlörün üzerinden ses ayarlaması yaptığımda çıkan cızırtıda bir değişiklik olmuyor. Yani sesi artırdığımda ya da azalttığımda cızırtının şiddeti artıp azalmıyor.
  4. HOKFMK

Farklı bir odaya taktım ama yine hışırtı devam ediyor maalesef 1758948992 Sanırım bu dip gürültü normal bir şey ama rahatsız etmiyor değil.
  5. HOKFMK

Merhaba, ben Logitech Z150 aldım. Sizdeki Logitech Z150'de de devamlı hafif bir cızırtı var mı? @gunesgkcee
  6. HOKFMK

Çözüldü✓ RAMlarim sağlıklı çalışıyor mu?

Öyle ise tamamdır, teşekkürler.
  7. HOKFMK

Denedim, çevirdim olmadı.
  8. HOKFMK

Kaliteli diye 1500TL ile Logitech Z150 aldım ancak hoparlör "fııı" dıye ses çıkarıyor. Sadece prize takılıyken ses kablosunu kasadan çıkardım yine ses çıkarıyor. Normal mi?
  9. HOKFMK

rendersiz hali bu ama
  10. HOKFMK

Maya kullanırken sistemin çok basit bir sahnede çok fazla RAM kullandığını fark ettim. Neden böyle oluyor, RAMlerimin düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?
  11. HOKFMK

Pc için hoparlör önerisi 1500TL bütçe

Kulaklık sevmiyorum bu yüzden hoparlör tercih etmek istiyorum. Güzel kaliteli bir hoparlör bakıyorum, sanırım 1+1 uygun olur ama tam bilmiyorum da. İlgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  12. HOKFMK

YouTube Reklamlarında Cinsel İçerik

YouTube reklamlarında sık sık aşırı cinsel içerikli şeyler karşıma çıkıyor. Size de çıkıyor mu? Google nasıl oluyor da bunun önüne geçmiyor hayret ediyorum.
  13. HOKFMK

PC kapalı ama MousePad RGB hâlâ çalışıyor

Bilgisayar sistemini kapatma rağmen nasıl oluyor da hala MousePad RGB'si çalışmaya devam edebiliyor? Sonuçta gücü kablo ile sistemden çekiyor, sistemi kapatınca klavye ve mouse RGB'si gibi durması gerekmiyor mu?
  14. HOKFMK

Hafızanız Gitse İlk Hangisi Oyunları Oynardınız

Hafızanızı kaybedip oynadığınız oyunların hikâyesini unutsanız sonra da bir haftalığına her oyunu ultra ayarlarda açacak bir sistem verseler ilk hangi üç oyunu oynardınız?
  15. HOKFMK

Yardım Ekran kartını düşürmelimiyim

Gaming Gecesini bekle
  16. HOKFMK

HAVIT KB904L ÇALIŞMIYOR

Bozuk gelmiştir, mail at desteğe değiştirirler. Yerinde olsam para iadesi isterdim sonra Aula F75 alırdım. Gerçi laptobunun klavyesi var, sanki gereksiz harcama olmuş.
  17. HOKFMK

BIOS kuracakken elektrikler gitti

Daha demin BIOS kurmak için USB belleği hazırlıyorum, tam USB'yi kasaya takacakken elektrikler gitti. Verilmiş sadakamız varmış.
  18. HOKFMK

Sistemin Montajı ve Hava Akımı Nasıl

Sistemin montajı böyle yaptım, sizce olmuş mu, hava akımı iyi olur mu ve kablolalama iyi mi? GPU ve PSU fanları aşağı bakıyor.
  19. HOKFMK

PSU Kabloları Tam Girmiyor

Yıllardır fitness yaparım, sadece kırarmışcasına zorlamananın mantıklı olmadığını düşünmüştüm
  20. HOKFMK

PSU Kabloları Tam Girmiyor

BEYLER YAPTIM Ayağa kalkıp kasayı göğusume dayadım, bir elimi kabloyu diğer elimi PSU/Anakartın arkasından ittirirken, kabloyu çok ama çok fazla bastırarak ve sallayarak sanki kıracakmışcasına 5-10 saniye boyunca zorladım. Tık diye girdi namussuz. Şok oldum, bastırırken planım kırmak ve iadeye...
Geri