Arama sonuçları: *

• Users: XuaL
  • Order by date
  1. X

Xfx rx6650 xt undervolt ayarlarının sıfırlanması

hocam kartta herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ne performans kaybı ne farklı bi sorun yok tek sorun bu ayarlar sıfırlanıyor. ekran kartının diğer ayarlarıda aynı kalıyor. sadece bu kısım değişiyor. Sorunun nerede oldugunu anlayamadım.
  2. X

Çözüldü✓ RTX 5070 Ryzen 5800X uyumluluk?

sorun sıkıntı yasamazsınız hocam psu kalıtelıyse 600w yeter 650 gerek bile yok cok kaliteliyse 550 bile besleyebilir 1747050980 hocam psu şimdi gördümde sorunsuz kullanırsınız merak etmeyin
  3. X

RTX 5070 Gen 4 anakart da düşük fps mi verir?

çok bir kaybınız olmaz max +-%1-2
  4. X

GameGaraj vade farksız aldatmacası

ilk sistemimi gamegarajdan toplamıştım çok uyguna çok kaliteli sistemler sunuyorlardı hatta arkadaşlarımada 3-4 tane sistem toplamıştım orta-giriş piyasasındaki en F/P sistemleri yapıyorlardı. yaklasık 1-1.5 yıl öncesinden beri onlarda büyüdükçe bozulan sitelerden oldular artık herhangi bi...
  5. X

Hepsiburada Izoly satıcısından RTX 5080 alınır mı?

aracı hepsiburada gibi sağlam siteler olsada izoly gibi markaların hazır sistemleri vs. dahil çok eleştiriliyor. daha güvenli seçeneklere gidebilirsin bence iade haklarını kullanırsın ama başını ağrıtabilir birazcık.Yukarıda linki bulunan kartıda tercih edebilirsin galaxta güvenilir markadır.
  6. X

Xfx rx6650 xt undervolt ayarlarının sıfırlanması

merhaba arkadaşlar xfx rx6650xt ekran kartım var. Undervolt ayarları yapıyorum ama pc kapanıp açılınca ayarlar sıfırlanıyor bazen sıfırlanıyor bazen kalıyor. Heaven benchmark la falan test ediyorum testi sorunsuz geçiyor stres testi yapıyorum sorunsuz geçiyor,ama bazen sıfırlanıyor tekrar...
Geri