Arama sonuçları: *

1. Y

Gıgabyte X870e Aero X3d Wood(Anakart) - 17500 TL (Son 1 Yılın En Düşüğü)

son 1 stok 1785595129 kartından memnunsan gerek yok bence, performans olarak fark yaşamazsın biraz daha ileriye dönük olur sadece
  2. Y

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor: Sorun Anakart mı?

Merhaba, ileride herhangi bir problem yaşayan arkadaş olursa veya forumda bilgilenmek isteyen arkadaş varsa diye yazıyorum. Bir önceki servise gidip iade kararı çıkan anakartım (ASUS ROG B850-A strix) işlemcimi (Ryzen 7800x3D) yakmış. Bu sebeple iadeden sonra aldığım yeni anakart ile sistem...
  3. Y

Pro modeli segment olarak elite'den üstte olmasına rağmen bu elite modelinin bu x3d versiyonu daha yeni nesil ve proda bulunan 6 yerine 8 katmanlı pcb kullanıyor bu sebeple elite modeli daha iyi bir tercih olur
  4. Y

Muhtemelen alıp alabileceğiniz en güvenli yer hocam içiniz rahat olsun
  5. Y

Sizin anakartınız da gayet iyi hocam içiniz rahat olsun
  6. Y

Pek bi olayı yok göz boyama aslında ama asıl olayı yeni nesil olması. Msida: x870e Max takısı Asusta Neo takısı, Gigabytetta ise x3d takısı mevcut. Bu anakartlarda 64mb biosa geçtiler eskileri 32ydi.
  7. Y

Güzel olur ama normal beyaz bir kasayla da güzel durur bence hoşunuza gideni alın
  8. Y

Beyaz modeli x870 "e" olmayan model hocam küçük bir düzeltme yapayım. Güzel fiyat tabii.
  9. Y

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800x3d 4.70ghz 8 Çekirdek Tray İşlemci 18.999 TL İncehesap

Taksitli almak isteyenler hepsiburadada 20.800 https://app.hb.biz/PvA3Ki8nD7Sr
  10. Y

Fiyat çok iyi ayrı olarak siyah renk arayanlar için x870e elite x3d modeli de 16500'e düşmüş ona da bakabilirsiniz. https://amzn.eu/d/06eHixEk
  11. Y

❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

55e gelse bi alt modeli 45 ve şu an stokta onu almak da mantıklı bence
  12. Y

Dfs Bilgisayar İşlemci Almak İçin Güvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba taksit ile tray 9800x3d işlemci alacağım. Dfs bilgisayar satıcısı güvenilir mi? Ayrı olarak idefix üzerinden incehesaptan da alabilirim orada 400-500tl daha pahalı tabi. Yardımcı olursanız sevinirim.
  13. Y

Çözüldü✓ AMD Ryzen 9850x3d Vs 9800x3d

Teşekkür ederim herkese. Tercihimi 9800x3d'den yana kullanacağım
  14. Y

Çözüldü✓ AMD Ryzen 9850x3d Vs 9800x3d

Arkadaşlar soru net sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Taksitle alacağım o yüzden Amazon'dan bakıyorum. 9850x3D: 25.499TL 9800x3D: 22.026TL
  15. Y

Koyuncu elektronik veya Endeks bilişim garanti veriyormuş galiba. Teknobiyotik üzerinden almıştım ptesi günü hem onları hem de garanti hizmetlerini arayıp bilgi alacağım. Sonrasında sonucu yazarım tekrardan.
  16. Y

Vardı hocam sonrasında onsuz da denedim durum aynı. Montajı ben yaptım. Üstte belirttiğim gibi işlemci gidik. aynı şekilde farklı bir işlemci ile denendiğinde sistem sorunsuz çalıştı. Sistemdeki işlemciyi başka sisteme takınca sorun tekrarladı. Aynı zamanda psu ve ram kontrolü de yaptım...
  17. Y

Öncelikle cevap verip yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Bir önceki anakartım işlemciyi de yanında götürmüş, yani sorun işlemciymiş. İşlemciyi eylül 2023'te Amazon üzerinden Teknobiyotik satıcısından kutulu olarak almıştım (tray değil). Bazı yerleri okuduğumda kutulu AMD...
  18. Y

Aklıma bu geliyor, bir önceki anakartımdaki sorun buydu hocam iyi ki videoyu attınız. Anakart kendini kitledi sonrasında servis iade aldı. İşlemciyi yanında götürmüş gibi gözüküyor. Bugün çevre bir bilgisayarcıya gidip farklı bir cpu ile deneyeceğim. 1784953423 Ekran kartını çıkartıp onboard...
Geri